Door community (initieel Hans), Op vri 5 feb 2016 22:33, 6 reacties,    

Jon Rappoport over de Zika-virus-hype (Corbett report)

De WHO (World Health Oraganization) lanceert ieder jaar een nieuw virus dat zich dan vanuit het land van oorsprong verspreidt over de hele wereld.
Dit jaar heet het virus Zika.
Maar je ziet dezelfde mannen in witte pakken en dezelfde mondkapjes. Er wordt hard gewerkt aan een vaccin en heel de Westerse wereld siddert van angst voor de komende epidemie.

Jon Rappoport legt aan James Corbett uit wat er werkelijk aan de hand is.

Annotaties:
| #246211 | 06-02-2016 15:21 | Ness
De cijfers, uit de Braziliaanse pers;

Per 30 januari 2016 waren er 4783 van microcephalie door het hele land (rond de 200 miljoen inwoners)

Hiervan werden 3670 gevallen onderzocht

Van die 3670 werden 404 gevallen van microcephalie bevestigd

Van die 404 gevallen hadden er 17 "een relatie met het zikavirus".

98% van de 404 microcephalie-gevallen deden zich voor in het Norrd-Westen van Brazilië; in de streek Pernambuco kwamen de meeste gevallen voor, namelijk 56.

Dat laatste getal, 56, is wat je in de wiskunde een uitschieter noemt, omdat je een redelijke geografisch gespreid beeld verwacht - maar dit is een concentratie. Dat zal de reden zijn waarom men is gaan graven; daarbij zijn de GMO muggen ter sprake gekomen en hebben heel wat ophef veroorzaakt.

Deze muggen zijn echter ook elders losgelaten en hebben voor zover bekend geen toename van microencephalie teweeg gebracht. Maar juist rond Pernambuco worden ook veel bestrijdingsmiddelen gebruikt waarvan er een aantal in andere landen verboden zijn.

Met deze aantallen is in ieder geval bewezen dat zika de oorzaak niet kan zijn, met 17 besmette babies uit de hele groep van 404. Er is geen correlatie aan te tonen. De kans dat alle moeders zwart haar hebben is vele malen groter.
Ness's avatar
| #246212 | 06-02-2016 15:25 | Ness
Oh, buiten dat, van die 17 babies die wel besmet zijn is niet met zekerheid vast te stellen dat de besmetting door de moeder is doorgegeven. Want de plaatselijke groep muggen kan het virus dragen en zowel de moeder als het kind vlak voor (hersenafwijkingen worden al heel vroeg gevormd), tijdens of na de bevalling hebben geïnfecteerd; ook kan de baby gebeten zijn maar de moeder niet. Die muggen als oorzaak kunnen op grond van deze cijfers wel afgeschreven worden.
Ness's avatar
| #246264 | 07-02-2016 09:48 | feniks
Van die 17 babies die wel besmet zijn is niet met zekerheid vast te stellen dat de besmetting door de moeder is doorgegeven.

Maar hoe zit het dan met deze gevallen? “PAHO reported the identification of Zika virus RNA by reverse transcription-polymerase chain reaction (RT-PCR) in amniotic fluid samples from two pregnant women whose fetuses were found to have microcephaly by prenatal ultrasound, and the identification of Zika virus RNA from multiple body tissues, including the brain, of an infant with microcephaly who died in the immediate neonatal period

Hier is het ondubbelzinnig dat deze babies met microcefalie met het virus geïnfecteerd waren VOOR de geboorte. Dus, 3 gevallen onderzocht, en 3 prenatale infecties aangetoond.

Dit komt uit de tekst van het CDC op http://www.cdc.gov/mmwr/volumes/65/wr/mm6503e2.htm. Maar ik raad je ook aan om eens door te klikken op referentie 3 daar, en alle argumenten eens deftig door te lezen. Is het ook weer toevallig dat er meer microcephalie is Frans Polynesië, kort nadat daar een Zika-epidemie was?
| #246281 | 07-02-2016 12:59 | Ness
Dat zijn dus 3 van die 17 gevallen.
Plus, dit staat in die link:
On 24 November 2015, the French Polynesia health authorities reported an unusual increase of central nervous system malformation in fetuses and newborns registered during 2014-2015,
coinciding with the Zika virus outbreaks on the islands. Out of 17 malformations registered, 12 were fetal cerebral malformations or polymalformative syndromes, including brain lesions, and five infants were reported as having
brainstem dysfunction and absence of swallowing. None
of the pregnant women described clinical signs of Zika virus, but the four women that were tested were
found positive by IgG serology assays for flavivirus, suggesting a possible asymptomatic Zika virus
infection. Further serological investigations are on
going. Based on the temporal correlation of these
cases with the Zika epidemic, the French Polynesia health authorities hypothesize that Zika virus
infection may be associated with these abnormalities if mothers are infected with the virus during the first
or second trimester of pregnancy

Daar staat een hypothese. De gevallen zijn (nog) niet goed onderzocht; zikavirus op zich is niet aangetoond, de correlatie bestaat uit het gelijktijdig optreden van een zika-uitbraak en deze afwijkingen. Bovendien gaat het hier over allerlei afwijkingen, waarvan microencephalie er 1 van zou kunnen zijn, maar niet met name genoemd.

Dus, het zou mogelijk kunnen zijn dat hier sprake is van een hele vreemde mutatie van zika. Dit gebeurt op eilandjes, ideaal voor proefnemingen; het is allemaal wel heel toevallig dat er een mug is meegekomen in iemands bagage die juist het zika virus draagt, dat bovendien nooit eerder vertoonde geboorteafwijkingen veroorzaakt. Dan denk ik aan proefnemingen met opzettelijk losgelaten besmette (evt GMO) muggen en/of een 'aangepast' virus - tegelijk met bepaalde vaccinatie-rondes die heel schadelijk zijn voor de vrucht (vanwege het optreden van Guillain-Barré http://www.whale.to/vaccines/gbs.htm). Laat de melding van vaccinatieronden weg en je houdt enkel zika over als boosdoener.

Dit omdat het onmogelijk is de bevolkingsaanwas TIJDIG terug te dringen met 'zachte' methoden als voorlichting en voorbehoedsmiddelen vanwege geloof en cultuur in Zuidelijke streken. Dus dan maar iets uitgevonden dat afdoende schrik aanjaagt en de bevolkingsexplosie afstopt; in feite is iedereen die even nadenkt het daar mee wel eens - zeker in bepaalde kringen. Die mug overleeft het niet in Noordelijke streken dus het favoriete plebs is veilig.
Ness's avatar
| #246287 | 07-02-2016 13:46 | Ness
Ik zeg bovenstaande, omdat er zich heel eigenaardige discrepanties voordoen. Het zikavirus komt uit Afrika en de ziekte heerst daar ook, maar er zijn vanuit Afrika geen meldingen van abnormaal veel specifieke geboorteafwijkingen ivm zika, alleen in Polynesië en Brazilië tot nu toe. Heeft die mug cq het virus tijdens de reis plots een ander jasje aangetrokken soms?? Ook de aantallen uit de video kloppen niet met zika als boosdoener.

De nadruk die er in de pers wordt gelegd op het verband zika-geboorteafwijkingen, de hype eromheen, terwijl dat verband grotendeels nog moeten worden onderzocht doet me denken aan 9/11 en MH17,waarbij de media onmiddellijk de schuldige aanwijzen, in de hoop dat als men die beschuldiging maar voldoende herhaald, het idee bij het plebs geaccepteerd wordt.
Ness's avatar
| #246308 | 07-02-2016 21:08 | feniks
Dat zijn dus 3 van die 17 gevallen.

Nee, Ness, dat zijn geen 3 van die 17 gevallen. Dat zijn 3 andere PRENATALE baby’s die onderzocht werden. En 3 op 3 bleken zika-virus te hebben.

Dit omdat het onmogelijk is de bevolkingsaanwas TIJDIG terug te dringen met 'zachte' methoden als voorlichting en voorbehoedsmiddelen vanwege geloof en cultuur in Zuidelijke streken. Dus dan maar iets uitgevonden dat afdoende schrik aanjaagt en de bevolkingsexplosie afstopt

Zucht… weer een van de pot gerukte loze beschuldiging van Ness. Je ziet spoken, en je redenering bevat een hoop gaten. Bijvoorbeeld: Guillain-Barré syndroom wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een infectie, en slechts uiterst zelden door vaccinatie. Maar dat, staat natuurlijk niet in de propaganda-link van jou.
Je zult Spaceman teleurstellen, die graag zaplog weer serieus wil maken. Heb je ook maar enig bewijs dat er zo'n complot zou bestaan en in Brazilië werd gebruikt?
aanmelden / inloggen