Door community (initieel Best Well), Op zon 20 aug 2017 08:45, 0 reacties, nieuws

Joris Demmink van de haak gehaaldOp vrijdagmiddag 18 augustus is Joris Demmink door het Hof van Arnhem van de haak gehaald. Het stinkt nu naar rotte vis! Het OM is tevreden met beslissing hof om Demmink niet verder te vervolgen. Uit de tekst van het OM blijkt echter dat het drie jaar durende “onderzoek” naar de strapatsen van Demmink in Turkije stuitte op de onwil van de Turkse autoriteiten om aan dat onderzoek mee te werken. De twee Turkse mannen die als jonge jongens door Demmink zouden zijn verkracht zouden de enigen zijn die zoiets zeggen. Volgens het OM is er geen aanvullend bewijs. Dat is niet waar, er wordt weer eens onder ede gelogen!

Het OM verklaart:

Aan Turkije zijn meerdere rechtshulpverzoeken gedaan, waaronder het horen van de door het Hof genoemde getuigen. Twee van deze getuigen zijn de aangevers. De rechter-commissaris en de officier van justitie zijn in 2014 en 2015 ook meerdere keren zelf naar Turkije geweest om de rechtshulpverzoeken toe te lichten. Alle inspanningen van de Nederlands autoriteiten ten spijt konden de onderzoekshandelingen in Turkije niet worden uitgevoerd. Turkije heeft aangegeven dat de Turkse wetgeving daaraan in de weg staat. Eén van de aangevers is wel eenmaal in Nederland gehoord door Nederlandse gecertificeerde zedenrechercheurs; hij heeft echter geen vervolgverklaring willen afleggen. De ander is niet gehoord; hij is nooit naar Nederland gekomen.

En:

Volgens de beide aangevers zou Demmink in de periode ’95, ’96, ’97 minstens vier bezoeken moeten hebben gebracht aan Turkije. Eén van die bezoeken zou minstens vijf dagen hebben geduurd in 1995 of 1996. De conclusie van het OM is dat dit niet mogelijk is. Sterker nog, het onderzoek heeft in het geheel geen aanwijzing opgeleverd van enig verblijf van Demmink in Turkije in de genoemde jaren.

De verklaring van Mustafa Y. wordt ondersteund door de verklaring van Necdet Menzir, indertijd Hoofdcommissaris van Istanboel, en die van agent M. Korkmaz, die door Menzir was aangesteld als beveiliger van Joris Demmink in Istanboel. Uit de open brief van dhr. Baybasin aan mr. Diederik Aben blijkt dat deze verklaringen door mr. Aben terzijde zijn geschoven. De Rijksrecherche, die het onderzoek naar Demmink deed, heeft het er ook niet over. Lees voor deze verklaringen de volgende BOUblogs uit 2008:

De verklaring van Necdet Menzir

De verklaring van agent Mehmet Korkmaz over het beveiligen van Demmink

De verklaring van Mehmet Korkmaz over Mustafa Y.

Intussen juichen de kranten dat er aan een 10 jaar durende karaktermoord op Demmink nu eindelijk een einde is gekomen. Karaktermoord? Volgens mij heeft Demmink aan de lopende band karakters vermoord! Ik noem er maar een paar: Hüseyin Baybasin, Jasper Steringa, Robert Hörchner en zijn vrouw Annelies, Bart van Well… en nog vele anderen!

Botte Slijpsteen (Betaalsite, dus onleesbaar!): OM mag vervolging Joris Demmink staken

Volksfiets: Hof: voormalig topambtenaar Demmink niet schuldig aan verkrachting

De verkrachtingen waarvan Joris Demmink wordt beschuldigd, zijn nooit gebeurd. Daarvan zijn de twee onderzoeksofficieren overtuigd. Met het sepot in deze zaak komt een einde aan tien jaar karaktermoord op de voormalige secretaris-generaal.
Door: Wil Thijssen en Elsbeth Stoker 18 augustus 2017, 14:08

The Post Online: Joris Demmink definitief niet vervolgd

‘Slechts sprake van speculaties en veronderstellingen’

POWned: Joris Demmink niet vervolgd

Goedemiddag aluhoedjes, graag allemaal even stoppen met chemtrails fotograferen, alle proefverloven zijn ingetrokken, laat Big Pharma een dagje met rust: topambtenaar Joris Demmink wordt niet vervolgd voor seksueel misbruik van minderjarigen.

Het ANP over de bevindingen van de rechtbank:

In de pers wordt alles bedekt met “de mantel der liefde”. Vergeten zijn de escapades van Joris in Praag, in Londen, in Bodrum (Turkije), in de Paardenstraat (Amsterdam), op de Apollo (het luxe zeiljacht van Leo van Gasselt, waar volgens Richard-Carl Samson jongens werden misbruikt en waar Manuel Schadwald zou zijn omgekomen, terwijl Demmink aan boord was) en in het Anne Frank Plantsoen (volgens Gaykrant en Panorama 2003). Vergeten de getuigenis van rechercheur De Koter tijdens de Bart van Well verhoren, dat Demmink ooit een van de doelwitten was in het Rolodex-onderzoek naar misbruik van minderjarigen door hoog geplaatste personen!

En nee, Demmink is in de jaren ’90 NOOIT in Turkije geweest! Zo verklaarde hij ook onder ede tijdens de Bart van Well verhoren. Hij heeft daar dan ook zeer zeker geen jongens verkracht. Dank zij de open brief van dhr. Baybasin aan mr. Aben is de dader nu met name bekend. Die vieze vuile machtswellusteling en kindermisbruiker heette Josef Stein!

Mocht u uw geheugen willen opfrissen, lees dan deze series op Kleintje Muurkrant:

Van Estoril naar Zandvoort

Brieven uit de nor

Of luister een uurtje naar deze schitterende compilatie van JDTV:

JDTV Afl.161 – Turkije duurt 50 minuten.

Annotaties:
aanmelden / inloggen