Door Ness, Op vri 6 mei 2016 20:47, 6 reacties, citaat / intro / linkdump

Juncker klaagt: premiers luisteren te veel naar kiezers

Even aandacht voor Jan-Kloot, graag. De man heeft het zwaar: "Juncker meent dat veel lidstaten enkel bezig zijn met het eigen belang, en niet met het belang van ‘historische projecten’ als de Euro. Leiders zouden bijna alleen maar kijken naar hoe de publieke opinie in hun land reageert op bepaald beleid, waardoor ze Europa niet op ‘de juiste manier’ schetsen." Jan-Kloot, zij kunnen schetsen tot ze een ons wegen. Eigen belang gaat voor op de megalomania van autisten zoals jij. ...
Annotaties:
| #250751 | 07-05-2016 13:15 | Hans
Hilarisch.
Hij is zelf niet democratisch gekozen en heeft dus makkelijk praten. Juncker hoeft ook niet herkozen te worden en vindt kiezers maar lastig.
Hans's avatar
| #250766 | 07-05-2016 22:45 | Unseen
Nee, Ness, het is doublespeak. De Europese landen worden allen geleidt door staten die voor de EU grondwet kozen en ik ken geen enkel Europees land die een staat heeft die zich afzet tegen het dictatoriale bewind van de Europese commissie.

Wat in de Europese landen nog door moet gaan voor democratie (het aloude USSR partijstelsel, die leden voor de regering aandragen) is dat democratische gehalte zelfs onbekend in de Europese unie.
De leden van de Europese commissie worden niet door het volk gekozen maar benoemt.

Door in de corporate media te laten roepen dat Juncker klaagt dat de staten gevestigd in de Europese landen tegen de EU zouden zijn, wordt slechts het volk wat tot rust gemaand.

//

Je hebt een land (grondgebied), daarop heeft een staat zich met geweld gevestigd (geschiedenis: koning en ridders (zouden we nu ISIS o.i.d. noemen)) en die staat (koning) laat namens haar, een regering het staats beleid uitvoeren.
De leden van de regering en regeringspartijen in de kamers, zweren trouw aan de koning, de leden van de rechterlijke macht, burgemeesters, notarissen, militairen (!) enz., enz. zweren trouw aan de koning.
Er is geen scheiding van staat en regering, het zijn 1 en dezelfde.

De Europese Unie is nog een stapje verder gegaan en heeft een staat gevormd op het Europese grondgebied, deze staat (EU) zijn zelf de uitvoerders van hun eigen EU beleid en voor de show, mag een vertegenwoordiging van het Europese volk in een aantal partijen boe en ba roepen in het parlement tegen die EU staat.
Unseen's avatar
| #250767 | 07-05-2016 22:49 | Unseen
waar staat: "ik ken geen enkel Europees land" dien je te lezen: "ik ken geen enkel Europees land dat lid is van de EU"
Unseen's avatar
| #250784 | 08-05-2016 14:18 | Qvic
Hier praat Junker met een gespleten tong, want ieder E.U. lid ligt geografisch in Europa, dus worden de inwoners van die landen automatisch Europeanen genoemd. Daar kun je niet praten over fulltime of parttime Europeanen, dit zijn begrippen die niets met deze materie te maken hebben. Of te wel Junker kraamt onzin uit.

Daar heeft Junker ook over eigen belang, dit begrip 'eigen belang" dat is niet alleen relaterend voor het E.U. project zoals hij dat benoemd. Eigen belang het woord zegt het al, dit houdt in dat jij voor je eigen belang opkomt en dat doet eigenlijk iedereen. Zo ook de landelijke politieke partijen.

Daar Junker zelf puur uit eigen belang beredeneerd , want anders zat hij echt niet op de plaats waar hij nu zit. Dus deze Junker is de grootste Europese hypocriet, maar dat zijn alle psychopaten. kwaad worden op andermans beweegredenen terwijl hij het precies het zelfde doet. Psychopaten zien nooit hun eigen fouten, maar wel die van een ander.
Qvic's avatar
| #250802 | 08-05-2016 22:41 | jantjeuitnederland
Junker heeft het in ieder geval niet over Nederland. Dat lijkt me duidelijk.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen