Door community (initieel zanussi), Op maa 12 dec 2016 14:09, 3 reacties,    

Kamer Tegen Erkenning Palestijnse StaatIn diverse EU-lidstaten hebben parlementen hun regeringen opgeroepen Palestina te erkennen: België, Groot-Brittannië, Ierland, Spanje, Frankrijk en Portugal. Het Europese Parlement heeft zich ook voor erkenning van Palestina uitgesproken.

Op 29 november 2016 stemde een kamermeerderheid tegen de motie Palestina te erkennen. Dat is bijzonder wrang – 29 november is door de VN uitgeroepen tot Internationale Dag van Solidariteit met de Palestijnen.

stanvanhoucke.blogspot.nl - Dutch Members of Parlement Who Support Zionist Fascism
Annotaties:
| #256781 | 12-12-2016 15:52 | Ness
Who-to-blame-for-Iraq-War1.jpg

http://www.veteransnewsnow.com/2016/12/11/1011958-fake-news-and-war-party-lies-pat-buchanan/ <-- men noemt ze 'neocons' maar gezien de namen zijn het allemaal zeer invloedrijke joods-zionistische etterbakken. ALLEMAAL.

http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/ <-- alle rechtsen en alt rechtsen zijn tégen de vernieling van Syrië. Dan is het bepaald achterlijk als je niet wilt zien wat daar achter zit, namelijk het in stand houden van de westerse militaire basis op de Levant, Israhel geheten. Want Israhel is 'okay' in hun optiek, want het 'vecht tegen de islam'. Die Israhel zelf samen met Saoedische vrindjes en andere viezerikken in elkaar heeft gestoken en als zweep gebruikt om willekeurige moslims waar ook ter wereld te slaan, die nooit hebben begrepen dat religie een politiek weapon of mass destruction is, en niets heeft uit te staan met geloof. Want dat lichtje is nog niet gaan branden. Hier wel, en daarom heet het verlichting.
Ness's avatar
| #256787 | 12-12-2016 21:01 | Manus
De tweestaten oplossing is geen oplossing, want zowel Joden als Palestijnen willen zelfde stukje land
De echte oplossing is simpel, noem het land Israel/Palestina met Jeruzalem als hoofdstad en geef ieder burger dezelfde rechten en plichten.
Burgers kunnen kiezen uit Israelisch, Palestijns of gemengd paspoort welke allen dezelfde rechten geven.
Manus's avatar
| #256788 | 12-12-2016 21:42 | Antares
alle rechtsen en alt rechtsen zijn tégen de vernieling van Syrië. Dan is het bepaald achterlijk als je niet wilt zien wat daar achter zit, namelijk het in stand houden van de westerse militaire basis op de Levant, Israhel geheten.

Ergens zullen Trump en Israël elkaar tegenkomen.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen