Door community (initieel Antares), Op vri 17 feb 2017 08:42, 2 reacties,    

Kan Trump de Titanic keren?Diepgaand interview met Catherine Austin Fitts over Donald Trump, zijn belagers, de fouten die hij maakt en de uitdagingen waar de Amerikaanse samenleving voor staat. Zij zegt dat we ons niet moeten afvragen of de economie iets omhoog of iets omlaag zal gaan maar of Amerika een menselijke samenleving zal blijven, danwel verder zal afglijden naar slavernij. De strijd gaat tussen het deel van de staat dat groot geld verdient aan corruptie, massa-immigratie en vriendjespolitiek en dat deel dat de Titanic wil keren in het belang van het land en de inwoners. Voorlopig komt Trump steeds vaster te zitten ("bogged down") dankzij zijn tegenstanders die hem onderuit proberen te halen door zijn beleid te dwarsbomen, hem zijn naaste medewerkers te ontnemen en door hem de rechtzaal in te lokken. Haar advies aan Trump is om de rechtzaal te mijden en zich te fixeren op de hoofdpunten.
Annotaties:
| #258446 | 17-02-2017 12:35 | Veronica Vaak
Jeff Rense heeft een perfecte aanvulling op dit gesprek met Catherine Austin Fitts.
https://www.youtube.com/watch?v=Bx9_paDhpQs

Laten we hopen dat Trump erin slaagt om de middenklasse nieuw leven in te blazen. Ik heb weinig zin in de werkkampen en de slavenwereld die de Clintons en Co voor ons in petto hebben.
Veronica Vaak's avatar
| #258448 | 18-02-2017 12:56 | Paul2
LOL ,er zit geen rem meer op ,prachtig:

Trump Declares CNN, NYT, CBS, ABC And NBC Are "The Enemy of The American People"

Incidentally, this was the second tweet, after Trump removed the first version one, which some thought was deleted as it was just a little too "aggressive" but as it turned out, simply ommitted ABC and CBS.


http://www.zerohedge.com/news/2017-02-17/president-trump-declares-cnn-nyt-and-nbc-are-enemy-american-people

Busted,WP reporter uitgekleed door FOX news

The Washington Post Actually Takes Russian Government Money (Unlike The Websites It Helped Slander)

Earlier this week, Tucker Carlson interviewed the Washington Post’s Erik Wemple and brought up the fact that the paper regularly receives money from the Russian government to publish propaganda known as “native advertising” within the contents of the newspaper. This was news to me.

http://www.zerohedge.com/news/2017-02-17/washington-post-actually-takes-russian-government-money-unlike-websites-it-helped-sl
FakeMSM newseditie zoveel ,ook weer gelogen.
Here Is The "Leaked" Memo Directing The National Guard To Arrest Illegal Immigrants
http://www.zerohedge.com/news/2017-02-17/ap-releases-leaked-memo-calling-mobilization-national-guard
aanmelden / inloggen