Door loveulongtime, Op din 16 feb 2016 13:10, 17 reacties,    

Kanker Nederland 2de, Slovenie 1e. Satelliet geeft het antwoord.Aanvullende ervaringen van de milieuvluchteling.

Nederland en Slovenie hebben het volgende gemeen. Ze zijn het afvoerputje van hoger gelegen gebied met enorme luchtvervuiling. Nederland met veel luchtvervuiling van zichzelf, maar ook vanuit het roergebied. Slovenie ligt naast de hoogvlakte in Noord Italie die in de volksmond de "doden driehoek" wordt genoemd omdat er nauwelijks iemand ouder wordt dan 65 jaar.

Hiermee wordt m.i. opnieuw overduidelijk aangetoond dat de nummer 1 oorzaak van kanker luchtvervuiling is. En meer precies, het fijnstof en ultrafijnstof dat zich in enkele uren tijd over honderden kilometers kan verplaatsen.

Dus iedereen die zich zo druk maakt over voeding, straling etc. Mijn raad is: Ga eerst maar eens oplossingen bedenken voor de belangrijkste oorzaak van de chronische ziekte waar nu 5 miljoen Nederlanders aan lijden. Kanker is n.l. het laatste stadium van chronische ziekte.

De oorzaak van Multiple Sclerosis ligt volgens de medische wetenschap aan 2de hands rook. Die 2de hands rook komt 24/7 van onze heilige koe, ander verkeer en industrie. Ultrafijne particles, en met name die hele kleine koolstof nanobuisjes van de benzine auto katalysator, gaan dwars door betonmuren en tasten daarom 24/7 ongemerkt het zenuwgestel en de hercencellen van ieder mens aan. Dat wordt overigens wel opgemerkt als stress gevoel. Vroeg of laat komen dan de klachten. Gevolg hiervan is dat signalen vanuit het brein lichaamsdelen en organen niet meer kunnen bereiken. We weten intussen dat in de cellen nanomotortjes het werk doen. Ultrafijnstof dat dwars door de huid gaat en zelfs de bloed hersenbarriëre kan passeren gedraagt zich als zand in de raderen van deze nanomotortjes.

In Thailand waar ik woon ben ik sinds kort bij een gepensioneerde leger arts terecht gekomen. In tegenstelling tot ziekenhuizen heeft deze man zijn hele leven ervoor gezorgd dat zijn patienten, soldaten, zo snel mogelijk weer konden functioneren. Wat doet hij. Al zijn patienten krijgen ongeveer dezelfde behadeling. Hij injecteert de zenuwbanen met een mix van vitaminen en gebruikt daar ook jodium bij.

Enige tijd geleden kwam ik, na 2 weken doorgebracht te hebben met een rughernia in het ziekenhuis, nog steeds horiz0ntaal en kermend van de pijn, bij de man terecht. Na de behandeling kon ik, dezelfde avond nog, lopen zonder pijn. Ik ben afgelopen week opnieuw naar hem toegegaan omdat ik hoorde dat hij ook iets aan mijn zeer slechte ogen kon doen, nadat de moeder van mijn vriendin die een staaroperatie moet ondergaan dat heeft afgeblazen. Alle oogartsen waar ik geweest ben de afgelopen jaren wisten mij te vertellen dat ik er maar mee moest leren leven. Dat bezoekje aan deze arts heeft mij binnen 24 uur resultaat opgeleverd. Ik kan intussen op dubbele afstand, tov van voorheen, van mijn beeldscherm zitten, en alles lezen.

Intussen heb ik behoorlijk wat mensen uit de Thaise familie en kennisenkring met uiteenlopende klachten bij deze arts zien komen. Zonder uitzondering zijn de chronische klachten binnen 12 uur voor het grootste deel verdwenen.

Helaas moet deze arts dit allemaal illegaal doen. Hij heeft een matras op de grond waar hijzelf en zijn patienten op worden behandeld. Hij bekijkt ze en hoort het verhaal en weet wat er aan de hand is. Geen dure testen nodig. Langdurige ervaring, die volledig overeenkomt met mijn eigen jarenlange ervaring. Ziekenhuizen zijn intussen verworden tot plaatsen waar mensen door de pillenmaffia financiëel worden uitgezogen en waar je naar mijn mening alleen naar toe moet gaan als je een groot ongeluk hebt gehad.

Ikzelf bescherm mij nu tegen luchtvervuiling doordat ik de kamer waar ik de meeste tijd doorbreng heb omgebouwd tot een cleanroom, met aanvullende technieken zoals het constant monitoren van fijnstof en luchtvochtigheid. Ik ontgift daardoor voortdurend waardoor ik in de tussenliggende perioden buiten normaal kan funtioneren zonder snel ziek te worden.
Annotaties:
De Nano shit zit in de lucht in het water in de grond, er is geen ontkomen meer aan. alles wat leeft wordt in principe gepureerd want het komt op allerhande manieren in je lichaam en het snijd overal doorheen.
Het Nano zilver houdt de zweetsok geurvrij, het overhemd langer schoon, de deodorant langer houdbaar etc.etc. alleen al dat nano zilver spoelt weg in de wasmachine want eens zul je die zweetsok gaan wassen en dat overhemd. Met een douche spoel je de deodorant weg allemaal door het riool waar het nano te klein is om in de zuivering te worden opgevangen, en nu zit het in het drinkwater en in de planten en in de mensen. En het wordt steeds meer plastic, zware metalen, koolstof, you name it, en er is wel een nano uitvoering van. Zelfs zwarte diamand by Rolex.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #247014 | 16-02-2016 21:51 | ouwe knar
Het Nano zilver houdt de zweetsok geurvrij, het overhemd langer schoon, de deodorant langer houdbaar etc.etc. alleen al dat nano zilver spoelt weg
Er zijn mensen die zweren bij nanozilver om niet ziek te worden. https://www.vitaminstore.nl/health/voedingssupplement/mineralen/Nano-Mineraalwater-Zilver/P261026

Ik heb het liever niet: https://www.vitaminstore.nl/health/voedingssupplement/mineralen/Nano-Mineraalwater-Zilver/P261026
ouwe knar's avatar
| #247016 | 16-02-2016 22:19 | ffloor
Als je bij de Praxis komt: staat daar een speciale tafel vol met planten die je huis ontgiften van uitlaatgassen. Maar ook de printerlucht, stempelkussen, je onderbroeklucht, wc-geurbus, "nieuwigheid" op je kleding enzovoorts: worden door de volgende speciaalplanten allemaal opgenomen:
* Lepelplant. Spotgoedkoop en bloeit ook nog. Geschikt bij COPD.
* Palmstam. Exotische blikvanger en niet te duur e.10,-
Hiermee stijg je bij vriendinnen beslist tot exotisch!
* bos rozen. De volgende dag herinner je alle examenstof perfekt en je toets is 2 punten hoger - verwelkende rozen geven koppijn.
* Vrouwenstengel. Lelijk, maar produceert ook 's nachts zuurstof!
Vindt je ook in business-class van vliegtuigen dus peperduur!!!
* Goudpalm. Enorm in de gang naast de plee. Ook peperduur en koop bij voorkeur in grit met watervlotter.
Geeft sterk kalmerende invloedsstofjes af, bv. op de hond.
Heeft op vrouwen een borstvergrotende uitwerking.
* De elektrische diodenstapelaar op lichtnet. Zitten soms in Hepa-stofzuigers ingebouwd. Ook als ionengenerator in radiozaken.
Ook in alle straaljagers, Mercedes-E en Bentleys ingebouwd.

Voor alle kamerplanten geldt: de bezitter laat ze verzuipen - geef nooit dagelijks maar om de 2 dagen water: dit omdat alle wortels zuurstof benodigd hebben dus elke maand de grond doorprikken.

Artikel suggereert dat alle wegverkeer vervuilend is - maar dat is helemaal niet zo! De meeste motor- en autoongelukken ontstaan altijd in bosrijke omgevingen omreden dat zuurstofisotopen en zuurstof-ionen hier wel het meest door plantengroei wordt uitgestoten - maar een chauffeur kan zich met zulke hoog-opgeladen zuurstof: als een soort koning op de weg gevoelen maar vergeten al snel dat het loopvlak maar 4x4x7, en bij een motor 2x3x4 centimeter bedraagt: en dat is nog minder dan een schoen! (bron: AZU-Reanimatie/carerapport Utr. 1975)

Vrouwen merken frisse lucht het snelst op: hun bh knelt dan... en zijn dan gewaarschuwd maar jongens tussen 16-19 willen op landweggetjes wel eens tegen een boom knallen = heel erg triest voor hun ouders. En jij zit achterin op hun achterbank...? - nee frisse boslucht kan zelfs dodelijk uitpakken!!! Recent nog 2 doden achterop een brommer die een autoweg overstaken.
| #247025 | 17-02-2016 05:02 | loveulongtime
Frisse boslucht bestaat in Nederland niet meer. Ik woonde in Hilversum in de 90er jaren en op gegeven moment was er geen vogel meer te horen in de Hilversumse bossen. De mussen en de insecten waren toen ook al voor een groot deel uit Hilversum verdwenen. Het gedrag van fijnstof is heel erg vreemd. Soms kan ik op een druk kruispunt me prima voelen, maar ergens ver weg op het platte land volledig instorten. Heeft natuurlijk alles te maken met wind, luchtstromingen etc. Een weg die naar beneden gaat, zelfs al is het maar een meter hoogte verschil over een km, zal al het fijnstof van verkeer zich op het laagste punt concentreren. Als je dus aan zo'n weg woont krijg je kanker op het laagste punt en een km verder met net zoveel verkeer iets hoger gelegen heb je nauwelijks last. Niet ver van mijn huis in Thailand is zo'n situatie. Op het lager gelegen deel van die weg die een paar kilometer lang is zie je iedere 30 meter een winkel waar ze medicijnen verkopen. Ik denk dat ik er daar wel 20 heb geteld. In de aanliggende straten en wijken krijgt daar bijna iedereen kanker. In Eindhoven doet het TNO nu metingen naar ultrafijnstof. En daar komen ze tot exact diezelfde conclusies. Ik weet dit al 20 jaar. Maar niemand luistert naar mij. Zelfs hier op zaplog werd ik laatst nog door ouwe knar naar de psychiater verwezen. De meetinstituten zijn verkeerd bezig. het meet systeem van milligram per kubieke meter dat natuurlijk bedacht is door de olie maffia daar wordt ook zand en zout etc. in meegerekend als vervuiling. Alle zeer gedetailleerde info over giftige stoffen ligt in de laden van de oliemaatschappijen en autofabrikanten. Zij hebben al vele jaren zieke werknemers die ze hebben afgekocht. De gevoelige groep zoals ik die ziek is geworden moeten ze gaan interviewen . Uit het logboek van elke arts, elk ziekenhuis in Nederland kun je al opmaken wat er mis is. Dan kan men erachter komen welke stoffen het meest gevaarlijk zijn. Maar dat mag niet bekend worden, want dan wordt de depopulatie agenda zichtbaar. De oliemagnaten hebben de chemische toevoegingen in benzine en kerosine zo op elkaar afgestemd dat als het nanomateriaal mixt in de lucht onder invloed van zonlicht het de meeste zieken en doden oplevert zonder dat het publiek in de gaten heeft waar het vandaan komt.
| #247034 | 17-02-2016 11:48 | ouwe knar
Zelfs hier op zaplog werd ik laatst nog door ouwe knar naar de psychiater verwezen.
Dat was http://www.zaplog.nl/zaplog/article/ultrafijnstof_laat_aardbeien_sneller_bederven 23-05-2015 20:38 Daarna heb ik het maar zo gelaten.

Ja fijnstof is volgens mij ook een giga probleem, maar som sla je echt onsamenhangende wartaal uit @loveulongtime.
Het ergste vind ik dat je schaamteloos GMO propageert als redding van de mensheid.

En waarom in een nanostof vrije kamer slapen (vol met machines en bijbehorende elektrosmog) als je gewoon kunt verhuizen naar een hoger gelegen plek. Zie je commentaar boven.

Sommige mensen zijn gevoelig voor elektrosmog. Haha, die maak je niet gelukkig met een elektrische auto. Ook zoiets.
ouwe knar's avatar
| #247054 | 17-02-2016 19:42 | loveulongtime
@ouwe knar

Kun je mij de quote aanwijzen waar ik GMO propageer?

Verhuizen naar een hogere plek is voor mij financieel niet meer mogelijk. Ik woon overigens op de hoogste plek in de wijde omgeving. Maar met mijn gevoeligheid is dat niet genoeg. Ik ben al 2x verhuisd vanwege luchtvervuiling. Nu moet ik het probleem oplossen waar ik woon en dat gaat me steeds beter af.

Ik heb geen last van electrosmog. Ik heb mijn hele leven geluidsstudios gehad. En daar ben ik nooit ziek van geworden.

Electrische auto's zijn kooien van faraday heb ik gehoord. Ik heb laatst een artikel gelezen waar iemand metingen heeft gedaan in diverse electrische autos en verwaarloosbare waarden heeft gemeten. Elk huis heeft overal electrische leidingen en iedereen een smartfoon, dat geeft meer straling dan een electrische auto.

Men kan overigens zelf besluiten om niet in electrische auto te gaan zitten, daarentegen is het onmogelijk om weg te blijven van het fijnstof van een fossiele auto.

Electrische autos opgeladen met zonne energie is wat dat betreft een grote stap in de goeie richting. Beter zou zijn op luchtdruk. Geen smerige accus.

Overigens sla ik nooit onsamenhangende wartaal uit. Quote me die wartaal maar eens dan. Het probleem is dat de meeste mensen gewoon nog niet klaar zijn voor wat er werkelijk aan de hand is in de wereld. Maar dat komt wel. Bijna alles waarvoor ik de afgelopen 20 jaar gek voor ben verklaard is intussen door een veelheid van onderzoek bevestigd.
| #247078 | 18-02-2016 00:35 | ouwe knar
Bedrijven als Monsanto stappen alleen maar in het gat in de markt. Als ze dat niet hadden gedaan was een deel van de wereldbevolking al van honger omgekomen. Big Farma doet hetzelfde. Ze zien simpelweg een mogelijkheid om geld te verdienen.
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/voedsel/us-fda-fraude-rondom-gmos-ontmaskerd/comment-page-1/#comment-275766 Dat ben jij toch @loveulongtime? Die link stond ook in het artikel dat ik in dit draadje aanhaalde. En in hetzelfde artikel is een deel van het geharrewar te lezen.

Zoals al gezegd: Natuurlijk vind ik fijnstof onwenselijk, en natuurlijk moet daar wat aan gebeuren. Maar om daarom Monsanto een heldenrol toe te kennen: NEUH.

Bijna alles waarvoor ik de afgelopen 20 jaar gek voor ben verklaard is intussen door een veelheid van onderzoek bevestigd.
Zou zomaar kunnen :) Alleen niet dat fijnstof de enige boosdoener is.

Overigens fijn dat je je probleem steeds beter kunt tackelen :)
ouwe knar's avatar
| #247084 | 18-02-2016 04:47 | loveulongtime
Bedrijven als Monsanto stappen alleen maar in het gat in demarkt. Als ze dat niet hadden gedaan was een deel van de wereldbevolking al van honger omgekomen. Big Farma doet hetzelfde. Ze zien simpelweg een
mogelijkheid om geld te verdienen.


GMO komt voort uit ouderwetse zaadveredeling wat mij op zich een goeie zaak lijkt, maar is overgegaan in zaadvergiftiging. En daarmee onderdeel geworden van de depopulatie agenda. Met bovenstaande opmerking ben ik nog steeds geen promotor van de vergiftigings agenda van Monsanto. Het is alleen een constatering van een feit. De halve wereld eet GMO.

Intussen weten we dat permacultuur technieken de wereld kan redden.
⊕ | #247054 | 17-02-2016 19:42 | loveulongtime

Ik lees dat jij problemen hebt met luchtvervuiling?
Mogelijk heb je iets aan deze link van iemand die een persoonlijke speurtocht heeft gemaakt naar mede filters uit auto's die vele malen beter zijn dan de beste hepa filters.
https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #247154 | 19-02-2016 06:52 | loveulongtime
@Johan Alphons

Wie denk je dat deze video heeft gemaakt?
⊕ | #247054 | 17-02-2016 19:42 | loveulongtime

Jij misschien ?

Dan maak ik wel reclame voor je.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Ik heb de link al meerdere keren gepromoot hier op Zaplog en elders op het internet indien het onderwerp ter sprake kwam.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #247183 | 19-02-2016 17:11 | loveulongtime
@Johan Alphons

Dank je voor de steun. Ik heb intussen genoeg materiaal voor nog een video. Maar ik wil eigenlijk een boek in het Engels schrijven. De nieuwe info die ik heb maakt het allemaal nog veel inzichtelijker. Het laat steeds beter zien waar alle problemen die we momenteel hebben wereldwijd vandaan komen. Alleen als we volledig inzichtelijk maken waar alle achterliggende oorzaken liggen kunnen we beginnen met puinruimen.
| #247679 | 26-02-2016 22:26 | ffloor
@loveulongtime

Het klopt dat op sommige plaatsen op het platteland geeneen vogel te zien is, zelfs geen mussen. Maar dat heeft in zo'n bos dus echt niks met luchtverontreiniging te maken maar met sterke RF-velden uit een mast! Ook ik krijg daarvan soms hoofdpijn, en de toenmalige kpn-directeur Schuitemaker vertelde dat zijn concurrenten soms wel het 10-voudige vermogen in hun masten pompen: vooral op het schaarsbewoond platteland kun je eigenlijk maar aan stoken want dat merkt dan niemand.
Omdat een Engels schoolkind van 8 jaar haar plantjes water gaf uit een magnetron (en die gingen dood) weten we nu dus hoe dit werkt.
Vandaar dus dat electronicafabriaknten haar scriptie 8 jaar wisten te blokkeren maar is dus enige jaren bekend.
| #247704 | 27-02-2016 07:43 | loveulongtime
@ffloor

Ik krijg momenteel hier in Thailand de halve familie uit de dorpen op bezoek. Allemaal naar het ziekenhuis in de stad waar ik woon. Nu kom ik erachter dat ze allemaal ziek zijn van het spuiten van pesticiden daar. De boeren hebben meer geld te besteden en gaan daarmee meer pesticiden spuiten. En dat is in Nederland ook al een eeuwigheid aan de gang.

Zwevend magnetisch ultrafijnstof in combinatie met een openlucht magnetron. De ideale depopulatie machine. Ook voor dieren.

Vervuiling uit China in het koude seizoen, vervuiling uit India of Maleisie in het warme seizoen, pesticiden sausje erover en gezamenlijk in de magnetron. Langs alle wegen staat iedere kilometer een zendmast. En iedereen heeft wifi nu. Das smullen voor de pillen maffia.

Om die reden woon ik in een stille wijk in een goed geisoleerd huis in een stad, omdat pesticiden nog agressiever zijn uitlaatgassen. Op het platteland leef je in de buitenlucht. Er staat 150 meter van mijn huis een mast, maar die gaat weg komende zomer vanwege de kanker cluster en het aflopen van het contract. Ik ben erg benieuwd of ik mij dan gezonder ga voelen.
Ik woon en bezit een boerderij in Hongarije een dorpje met een doodlopende toegangsweg, en als ik jullie conclusies lees, kan ik aan het dieren bestand in de omgeving dus wel een beetje aflezen hoe de lucht kwaliteit is.

Duizenden vogels van verschillende pluimage, honderden soorten groot en klein wild, in het voorjaar miljoenen kikkers in de wateren en bijbehorende insecten (da's minder)
Naast de wilde dieren hebben de dorpelingen ook allemaal hun eigen vee, honden en katten, en de mensen worden, als ze zich niet dood zuipen allemaal oud.
Eromheen ligt veel bos, aardappel en suikerbiet, mais, zonnebloem velden. Biologisch zoals oost (Stinkt even maar dan heb je ook wat) Europees betaamd.

Dus ik denk niet dat ik verkeerd heb gekozen in 2004.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #247734 | 27-02-2016 13:34 | loveulongtime
@Johan Alphons
Zo te horen moet ik naar Honga Rije. Hahaha.
Kan ik jouw dorp vinden op Google Earth?
Dan kan ik naar de lucht kwaliteit kijken.
aanmelden / inloggen