Door community (initieel vonnegut), Op maa 13 maa 2017 18:52, 6 reacties,    

KankerMaffiaKankermaffia


Laat we eens nuchter proberen na te denken over de ziekte die wij als mensen het meest vrezen: kanker. We kennen in onze omgeving allemaal mensen die er aan lijden of er aan overleden zijn en daarom is het ook een enorm beladen en emotioneel onderwerp waardoor mensen nogal makkelijk te manipuleren zijn als het om de financiële kant van het verhaal gaat. Laat ik voorop stellen dat ik hier natuurlijk niet praat over al die duizenden verpleegsters, verplegers, artsen en chirurgen die te goeder trouw, hun beroep uitoefenen en een zegen zijn voor de maatschappij maar doel op de beleidsmakers en de schaduwzijde van de farmaceutische industrie.

Enkele weken terug kwam aan het licht dat kankermedicijnen veel goedkoper kunnen worden als ze losgekoppeld worden van de farmaceutische industrie en we praten dan, bij sommige medicijnen, over wel duizend procent goedkoper. Conclusie: blijkbaar worden we met z’n allen gegijzeld door een groep bloedhonden die over de rug van kankerpatiënten zoveel mogelijk geld willen verdienen. Het is toch eigenlijk te gek voor woorden dat wij dit als Nederlanders nog langer pikken. Het is toch van de zotten dat we in een van de meest welvarende en democratische landen ter wereld leven met een goed gezondheidsstelsel maar dat we het blijkbaar niet voor elkaar kunnen krijgen dat bijv. de overheid, via belastinggeld onderzoek doet naar deze gevreesde ziekte en blijkbaar niet in staat zijn de Nederlandse staatsburgers de beste en goedkoopste behandeling en medicijnen te geven tegen die ziekte. Als je de impact ziet van kanker op de maatschappij dan zou er toch eigenlijk sprake moeten zijn van een soort noodsituatie waarbij de overheid moet ingrijpen om haar burgers te beschermen.Om de zoveel tijd zien we bij bijv. De Wereld Draait Door weer een paar professoren zitten die beweren dat we nu toch echt dicht bij een middel tegen kanker zijn. Nog hooguit enkele jaren hoor ik de experts al tientallen jaren roepen. Op die manier worden wij weer aangemoedigd om onze hand niet te laten trillen als we onze portemonnee trekken als de goede doelen voor kankerbestrijding weer langs de deuren gaan. Dat deze goede doelen vaak zijn opgericht door de farmaceutische industrie wordt u niet verteld en dat deze industrie, die al miljarden winst maakt, dus over u rug ook nog eens miljarden gratis geld krijgt om onderzoek te doen naar medicijnen die ze vervolgens weer voor miljarden aan ons doorverkopen dat wordt u ook niet verteld.
Kortom we worden met z’n allen genaaid waar we bij staan en we pikken het ook nog. Dit zou eigenlijk aan iedere keukentafel het gesprek van de dag moeten zijn maar we laten het allemaal gelaten over ons heen komen en blijkbaar zitten de mensen, die binnen de overheid gaan over de beslissingen rondom onze gezondheidszorg, ook diep in de zakken van de farmaceutische industrie, want anders kan je niet verklaren dat het systeem niet veranderd. Ook de vaak zeer sceptische houding van de reguliere medische wetenschap tegenover alternatieve geneeswijzen helpt niet echt mee om goede en betaalbare oplossingen te vinden tegen ziektes.
Denk je eens in dat de westerse overheden in een samenwerkingverband dat bijv. te vergelijken is met de NAVO, een soort Manhattan project zouden opzetten voor kankerbestrijding. Het Manhattan project was een geheim project dat in de Tweede Wereld Oorlog, duizenden technici en wetenschappers samenbracht om een atoombom te maken. Dat project zou naar huidige maatstaven ongeveer 23 miljard dollar hebben gekost. Blijkbaar willen onze overheden wel samenwerken om een allesvernietigende bom te maken maar zijn we niet in staat om samen te werken als het om het uitroeien van een ziekte gaat.Radioactiviteit

In het verlengde hiervan kunnen we ook kijken naar een ander punt dat vrijwel wordt doodgezwegen en dat is de radioactieve besmetting uit de Fukushima reactor. Al zes jaar lang zijn ze bezig om de kernreactie te bedwingen en onlangs werden nog de hoogste waarden gemeten sinds de Tsunami in 2011.
Nu weet ik dat de effecten van radioactiviteit vaak schromelijk worden overdreven maar waarom zou bijv. het gebied rond de kerncentrale van Tsjernobyl tot op de dag van vandaag zijn gesloten als de schade aan de gezondheid van mensen te verwaarlozen zou zijn?
Wat voor effect heeft al die radioactiviteit vraag ik me dan af en wat voor effect hebben al die duizenden testen met atoombommen wereldwijd op onze gezondheid gehad? Uit een onderzoek van het ILPI (International Law and Policy Institute) uit 2014 bleek dat er wereldwijd zo’n 2000 atoombom testen zijn gedaan sinds 1945 en dat daardoor alleen in de V.S. waarschijnlijk tienduizenden mensen het slachtoffer zijn geworden van de uitval van atoom testen die in koeienmelk terecht was gekomen. Het radioactieve materiaal kwam op grasland terecht dat door koeien werd gegeten en de melk van die koeien werd weer door mensen geconsumeerd. Wereldwijd praten we dan over honderdduizenden slachtoffers. Verder is bewezen dat een bepaalde hoeveelheid van de radioactieve stoffen in de atmosfeer blijft hangen en op die manier over de wereld werd verspreid. Wat dat laatste voor gevolgen heeft gehad kan je natuurlijk niet bewijzen maar veel goeds zal het niet opgeleverd hebben.Nu kan ik het mis hebben maar ik krijg toch sterk de indruk dat de global warming gelovigen een beetje in hun maag zitten met de negatieve verhalen over kernenergie want zonder kerncentrales is het vrijwel onmogelijk om afstand te doen van olie en gas producten en misschien dat het hele Fukushima verhaal daarom een beetje naar de achtergrond is verdwenen want waarom zouden we ons druk maken om een halve graad temperatuur stijging over een periode van honderd jaar als we op dit moment met mega milieu problemen zitten opgezadeld als Fukushima? Het valt me op dat een media bedrijf als de BBC de gevolgen van verhoogde radioactiviteit nogal bagatelliseert, zoals recent naar voren kwam in een BBC documentaire maar wel vol inzetten op een nog nauwelijks bewezen theorie over de opwarming van de aarde door co2 uitstoot. Blijkbaar worden zij geacht mee te lopen in de pas van een internationale elite die vol inzet op de zogenaamde invloed van de mens op de opwarming van de aarde en die gebruikt om een soort wereldreligie rondom moeder aarde te creëren. Het idee dat we allemaal in het zelfde schuitje zitten op dit ruimte schip in een vijandig heelal moet ons verenigen in het doel om onze moeder aarde te redden.

Cynische conclusie


Al met al kunnen we tot de conclusie komen dat in een wereld met 7 miljard mensen een mensenleven eigenlijk nauwelijks iets waard is en dat in veel gevallen geld verdienen boven mensenlevens gaat en dat onze elite daarom eigenlijk helemaal niet zit te wachten op een medicijn tegen kanker of wellicht weet dat een dergelijk medicijn de eerst komende decennia een utopie is en misschien kunnen we de farmaceutische industrie vergelijken met het militair industrieel complex omdat ze allebei volledig hun doel zijn voorbijgeschoten en het middel vaak erger geworden is dan de kwaal. Hoeveel mensen zijn niet verslaafd geraakt aan pijnstillers en anti depressiva en wat voor invloed hebben al die medicijnen niet gehad op mensen en hun relaties. Veel mensen moeten het ene medicijn slikken om de bijwerkingen van het andere medicijn te onderdrukken en natuurlijke verdovende middelen en alternatieve geneeswijzen worden gecriminaliseerd ten bate van de producten van de farmaceutische industrie. Zonder oorlog geen Militair industrieel complex en zonder ziekte geen farmaceutische industrie…met andere woorden, zij zullen er alles aan doen om het status quo in stand te houden en hun miljarden veilig te stellen…
Annotaties:
| #258780 | 15-03-2017 12:27 | jantjeuitnederland
Fukoshima zorgt er voor dat radio-activiteit overal in het eco-systeem terecht komt. Een regenbuitje komt per slot van rekening ook van zee.
En ze hebben nog helemaal niets bedwongen. Niets kan erbij in de buurt komen vanwege de straling.
Ik heb gelezen dat er dagelijks meerdere Chernobyls aan straling de oceaan in stromen.
Het is openbaringen hoofdstuk 8 vanaf vers 8.
jantjeuitnederland's avatar
| #258783 | 15-03-2017 14:54 | Qvic
Er zijn inmiddels vele tientallen medicijnen en/of methodes tegen kanker, maar deze zijn niet patenteerbaar meer en daarom niet interessant voor de farmaceutische bedrijven. Daarom verzwijgen zij dat er een medicijnen tegen kanker bestaan, want dan zou ook betekenen dat die zogenaamde goede doelen zoals KWF geen bestaansrecht meer heeft.
Er wordt ook nooit onderzocht hoe we überhaupt kanker krijgen

Het verhaal van het CO2 dat de aarde zou opwarmen, zijn enkel de onwetende medemens die dit geloven. Want het CO2 molecuul is reukloos, kleurloos, onzichtbaar en gedraagt zich als een edelgas en het is maar amper 4 duizendste deel (0,004%) van de lucht om ons heen en het is zelfs zwaarder als de lucht bij nul graden Celsius. het is alleen maar meetbaar bij de bron.

Voor het radioactiviteit worden we banger gemaakt, dan het eigenlijk is. Wat een heleboel mensen niet weten dat er contant het radioactieve Radion uit de grond komt en dat dit ook uit het beton om ons heen aan het uitdampen is. Alleen extreme hoge waardes zijn schadelijk voor bijna alle levende wezens waaronder de mens. Hoge radioactiviteit verstoord onze communicatie middelen en dat wordt aangegrepen door de media als zijnde heel gevaarlijk voor de mens.
Qvic's avatar
| #258797 | 16-03-2017 15:15 | Ness
Cannabis, en dan speciaal het CBD (geeft absoluut géén 'high') erin dat juist samen met een kleine hoeveelheid THC (geeft dan een high die te vergelijken is met een half fukkin pilsje maar met een heel ander, zeg maar BEVRIJDEND effect) is wat kanker betreft een absolute topper qua medicinale werking. Men moet echt ophouden met dat gezeik over 'drugs'. Wat demense nu voorgeschoteld krijgen aan rotzooi op dat gebied is duizenden keren zo gevaarlijk. Allemaal synthetische troep, op alle fronten zo schadelijk als maar mogelijk.

De hoeveelheid THC in koffieshopwiet is behoorlijk. Maar toch is gebruik van koffieshopwiet 1000% beter dan synthetische troep of coke, wat ik persoonlijk het meest smerige, stiekeme, sluipende, superverslavende drug vind dat ooit is uitgevonden, en ik kan het weten want ik heb een bel op mijn fiets. Coke kills the soul. Erger is niet mogelijk. Geef mensen toch de mogelijkheid om gewoon legaal een jointje te roken ter ontspanning, mafkezen van het CDA, en hou op het spul te demoniseren. Want nu stapt men over op veel gevaarlijker middelen om te kicken. Dat stop je niet met opgeheven wijsvingertjes. Dan moet je een fatsoenlijk alternatief bieden.

Check dit: kankerpatienten gaan bij bosjes dood aan kankermedicijnen, op een nogal opzichtige manier. Nou moe kuch kuch kuch grr http://www.naturalnews.com/2017-03-15-doctor-patients-are-dying-from-the-effects-chemotherapy.html

@Qvic: je onderschat radio-activiteit behoorlijk. Schrap dat bananen-equivalent-dose idee, het is een heel misleidende versimpeling. De Stille Zuidzee is al kapot vanwege Fukushima. Het gaat om het soort radio-activiteit.
Lage doses van de hele foute soort zijn buitengewoon schadelijk; hoge doses van de relaxte soort dan weer niet.
Ness's avatar
| #258798 | 16-03-2017 15:42 | Ness
NB: ter ontspanning of als zelfmedicatie, en dan helemaal bij kanker of bepaalde psychische problemen, bv depressiviteit. D'r is niks mis met wiet, behalve dan dat de wachtkamers van de dokters leeglopen als mensen erachter komen hoe simpel het kan zijn om zichzelf te genezen van allerlei kwaaltjes, ook mentaal, via matig gebruik van koffieshopwiet of liever nog, eigen biologische teelt.
Ness's avatar
| #258800 | 16-03-2017 18:29 | liedetecter
Goed commentaar van Ness: CBD wordt verkocht van mannelijke planten, of van andere non-thc varianten. Er moet een ietsie pietsie THC bij om actief te worden als cure. Geen big deal maar de verhouding moet wel goed zijn. Te weinig werkt niet en te veel wordt je stoned, wat niet of nauwelijks hoeft om effectief te zijn. De hoeveelheid THC die erbij moet is ook volstrekt binnen de legaal toegestane hoeveelheden, dus geen reden het eruit te laten.
| #258803 | 16-03-2017 20:45 | Ness
Nou LD het zijn eigenlijk de bevruchte vrouwelijke plantjes die het echte goede werk doen. Wat in de koffieshops wordt verkocht zijn de bloemen van de vrouwtjes, onbevrucht, opgefokt smekend zeg maar. Cannabis is 2-huizig, ook de mannetjes bloeien, met echte en trouwens ook hele leuke witte bloemetjes. Bevruchte plantjes gebruiken de THC om zaad aan te maken. Als je die rooit voordat ze zaad schieten heb je een panacee, een heus wondermiddeltje. Met een hele minieme high idd. En op geen enkele manier verslavend of afhankelijk makend. Dát zou echt gewoon vrij te koop moeten zijn, om te beginnen.

Voor wat betreft coke: cocabladeren zijn okay. Da's ook al een prima geneesmiddel. Maar je moet het niet raffineren, net zoals je opium niet moet raffineren tot heroine. Al die opgefokte en met geweld verzuiverde troep is in principe fout (cocaine en heroine zijn in de 19e eeuw uitgevonden, go figure, go check!), terwijl de natuurlijk voorkomende stoffen, in natuurlijke staat, de allerbeste medicijnen zijn ter wereld. Alleen voor opium geldt dat het bij langdurig gebruik idd verslavend is. Maar als pijnstiller, als palliatief middel en bv tegen buikloop is het fenomenaal. In India wrijven moeders opium op de net-uitkomende tandjes van babies of het tandvlees. Kan totaal geen kwaad maar verdooft prima.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen