Door community (initieel Mack), Op don 2 sep 2010 09:19, 3 reacties,    

KAPAGEN, de Tariel Kapanadze’s generator

IMHO, ik denk dat het principe van de werking van de Tariel Kapanadze generator gebaseert is op het opzuigen van vrije elektronen van de aarde.
Als het mogelijk is om het potentiële verschil tussen 2 punten in de aarde te vinden of te creëren, lijkt het mogelijk om elektronen op te zuigen van de aarde om zo een verhoging van de stroom te creëren als je een draad spant tussen deze 2 punten.

Nikola Tesla heeft in het begin van zijn onderzoeken in Colorado Springs getracht free energy te verkrijgen uit de aardse condensator tussen de aarde en de ionosfeer door gebruik te maken van parametrische resonantie met het TMT-project (lees de aantekeingen van Colorado Springs 1899). Later kwam Tesla tot de ontdekking dat hetzelfde proces ook herhaald kan worden door alleen gebruik te maken van de aarde dankzij het van nature aanwezig zijn van het potentiële verschil in de grond door tellurisch stromen in de aarde en Tesla had ontdekt dat dit kan worden gedaan door het gebruik van een asymmetrische verschuiving van de stroom

Accurate power INPUT measurements of the Kapagen v3.3

New test of the Kapagen v3.3 by Jean-Louis Naudin

The KAPAGEN v3.2 with 2100 Watts of Halogen lamps at the OUTPUT

Kapagen with 1200 Watts of halogen lamps at the output
Annotaties:
| #111351 | 02-09-2010 20:17 | merethan
Volgende vakantie even op bezoek bij deze mensen.
merethan's avatar
| #111387 | 03-09-2010 17:01 | orac
Interessant maar vaag. Niets ten nadele van jlnaudin overigens, want die heb ik wel hoog aangeschreven staan. (Kan iemand iets met die SMOT-ramps op zijn site?). Annotatie toegevoegd voor schema/discussie; ga hem nog even door pluizen.
orac's avatar
| #111409 | 04-09-2010 08:21 | xaderp
Volgens mij is het dikke bullshit...

Quote:
Originally Posted by Xenomorph
A simple luxmeter measurement comparison test series as suggested on overunity would wipe away all doubt or someone closing the loop.

Spectulative at best. You're making a supposition that the luxmeter would support your view without actually providing the evidence.


Quote:
Originally Posted by Xenomorph
For some reason no-one is doing it.

No surprise there. Why would someone attempt to prove untrue something that is obviously true unless there was hidden agenda for doing so?


Quote:
Originally Posted by Xenomorph
it needs measurements.

Then let the scientists in academia who don't care about guarding their reputations do the measuring.


Quote:
Originally Posted by Xenomorph
That´s the scientific method.

The scientific method is a method of inquiry based on gathering observable, empirical and measurable evidence subject to specific principles of reasoning.
xaderp's avatar
aanmelden / inloggen