Door Ness, Op zat 31 dec 2016 00:04, 1 reacties,    

Kerstmis in AugsburgHet was druk op de avond van de 25e in Augsburg; een deel van de stad was die dag geëvacueerd vanwege een oude WW2 bom, en grote groepen mensen keerden huiswaarts. Te druk, vond een groep van 20 asielige Syriërs. Met vuisten probeerden zij daarom wat ruimte te scheppen. Een kinderwagen met daarin een kind, behorend tot een vrouw in de groep, nam volgens de apen wat teveel ruimte in; daarom sprong een ervan er met gestrekt been in en landde op het gezichtje van het 1,5 jaar oude kind dat daarin lag te slapen. Daarna, met 4 man slingerend aan de palen in de bus sprongen ze bovenop mensen, schopten om zich heen en sloegen de andere passagiers met hun riemen. Nadat de chauffeur de deuren had opengezet verplaatsten de asielige aapjes zich naar buiten alwaar werd het gevecht vrolijk voortgezet. Het ambulancepersoneel dat voor het gewonde kind kwam zorgen werd ook aangevallen en moest haastig dekking zoeken achter hun ambulance. Maar met 12 politiewagens en 4 ambulances kwam alles toch nog goed.
Annotaties:
| #257179 | 31-12-2016 14:02 | Ness
Meer aapnieuws: het aantal autobranden stijgt behoorlijk; we zitten nu al dik boven de 6000. Wie niet afdoende verzekerd is draait zelf voor de schade op. Aangezien het er tegenwoordig niet meer bijstaat kun je ervan uitgaan dat 99% van de autobranden aangestoken wordt door afgunstige, rellende, verwilderde achtergrondiërs. Je telt pas mee na je 3e brandje ofzo.
nos.nl/artikel/2150326-meer-auto-s-uitgebrand-dit-jaar.html
http://nos.nl/artikel/2150898-twee-arrestaties-voor-autobranden-utrecht.html

Maar als er een toekomstige moskee in de fik gaat dan zien de achtergrondiërs het licht en vormen een achtergrondiërwacht. Volgens de Salafistische principes zullen zij wellicht de brandstichters manen. En nog eens manen. Maar aangeven, ho maar. Zulk tuig wordt eerder uitgenodigd gezellig saampjes wacht te gaan lopen, want ach, akkefietjes heh..

Een niet-moslim doodschoppen is uhm overmacht? Ging per ongeluk? Heppetniegedaan en deehetnietalleen? Ach, wat een gezeik toch over zo'n akkefietje... In ieder geval staat DENK achter je, pappie.

En dan deze griezel met zijn hele grote bek. Nee meneer griezel, je bezit niks. Het idee van gedeeld bezit waarvoor mensen samen zorg dragen is te hoog gegrepen voor deze 'politicoloog' met "grote kansen in USA" want omgeschoold tot 'systeemarchitect' (???). Daar kunnen ze nog wel wat jankerds van dit slag gebruiken, die niet eens in staat zijn uit te leggen dat zo'n Iraanse apen-imam uit de rimboe kan oordelen wat hij wil, maar dat in hoger beroep zulke vonnissen altijd teniet worden gedaan. Het is te hopen dat je slechts jezelf doodrijdt met je 247 km per uur, fantast. Je 'landgenoten' kunnen je missen als kiespijn.

Over die Sakineh: die heeft haar man laten vermoorden door haar lover. Haar zoon heeft bloedgeld geaccepteerd. De zaak is over de hele wereld gebruikt in het kader van de anti-Iran campagne, dus ook bij Pauw&Witteman;, die verder geen achtergronden geven tijdens het interview met knuffelsabeltand die er zich ook niet in heeft verdiept want nepnieuws moet goed verkocht worden.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen