Door community (initieel Antares), Op don 25 mei 2017 08:39, 1 reacties, nieuws

Kim Dotcom’s onthulling werpt nieuw licht op moord op Seth RichSeth Rich, de democraat die op 10 juli 2016 omkwam bij een roofmoord waarbij niets werd geroofd, was volgens Kim Dotcom degene die de e-mails naar Wikileaks heeft gelekt. Deze onthulling zou een definitief einde kunnen maken aan de speculaties over Russische hacks in de computers van de Democratische Nationale Conventie.

Op een neef na wil de familie niets weten over vermoedens van opzettelijke moord en laat zich agressief uit over iedereen die meer zoekt achter het geweld waardoor Seth Rich om het leven is gekomen. Wikipedia heeft er een speciale gladstrijkpagina aan besteed.

Feit is dat Seth Rich nog in leven was toen hij in het ziekenhuis aankwam en pas is overleden nadat het meeste personeel te horen had gekregen uit de buurt te blijven.

(begint om 1:33)
Annotaties:
| #259767 | 25-05-2017 20:32 | Manus
Podesta heeft in de Wikileaks zelf al aangegeven dat hij een voorbeeld zou stellen voor lekkers, die verklaring van Podesta, dokter, politie, de privé detective, Murray en Kim Dotcom sluiten allen op elkaar aan.
Manus's avatar
aanmelden / inloggen