Door P.uncia, Op don 8 mei 2008 13:42, 16 reacties,    

Kindermartelcentra in Nederland moeten dicht

Besnijdenisartsen snijden delen van het lichaam van kinderen af, zonder medische noodzaak, voor geld.

De reden van besnijdenis (als het niet MEDISCH is)?
-het is schoner (vooral handig in landen waar je liever je water aan een kameel geeft, dan aan je zoon, om zijn pik te wassen) (oren zijn ook heel vies)
-het moet van allah (ja, ik moet van de kerstman mijn kinderen de oren afsnijden, maar ik kan geen artsen vinden die daar aan mee willen werken hoor)
-minder voorhuid kanker (!) echt! dat word als reden genoemd! ik weet een goede methode om LONGkanker te voorkomen: gewoon: de LONGEN eruithalen!
-minder geslachtsziektes (omdat het met een kapotte pik slecht neuken is)En de nadelen van besnijdenis?
-de dood, door infecties, aids (vies mes), bloederziekte*, of een allergische reactie
-verminking (als het misgaat), inclusief het verliezen van de pisbuis, het moeten missen van de eikel, etc., en verminking als het goed gaat (ben je 'alleen' je voorhuid kwijt)
-moet U eens zoeken op circumcision, complications' (vooral de plaatjes goed bekijken)
-psychische schade: op feestelijke wijze, wordt een deel van het private deel van een kind AFGESNEDEN, en geen ouder, die voor het kind opkomt! die staan er zelfs bij te JUICHEN!
-ruwe, gevoelloze eikel, en daarmee een ruw, gevoelloos liefdesleven. De voorhuid heeft een rol, bij het penetreren van een vagina. Ook, bij het beschermen van de eikel, en het vochtig houden.

Wist u, dat er een BESNIJDENIScentrum in Nederland bestaat?

Ik vermoed, dat de lieden daar op 2 wijzen strafbaar bezig zijn. De 1e is heel ernstig, maar kun je bijna niets aan doen in dit achterlijk kutland: artsen snijden, voor geld, in de penis van kleine kinderen, zonder medische noodzaak. Als een arts de oren van een kind afsnijdt, omdat de ouders daar om vragen, zonder medische noodzaak, zou de arts dan uit zijn vak gezet en vervolgd worden, zowel als de ouders? Ja? En als ze de voorhuid AFsnijden? Ik vind het snijden in een kind zonder medische noodzaak een SCHANDE.

Maar, waar je ze makkelijker op kan pakken: ze laten die genitale mutilatie door de VERZEKERING betalen, doordat ze zo goed als ALTIJD opgeven dat het WEL een medische oorzaak had (voorhuidvernauwing bijvoorbeeld), zodat de verzekering het toch betaalt.

U en Ik betalen er dus voor, via onze premies, dat kinderen vastgebonden op een tafel zonder verdoving een deel van hun penis afgesneden krijgen, omdat een of andere sinterklaas daar om schijnt te vragen.

1) zou het toegestaan zijn, de oren van kinderen af te snijden? Waarom de voorhuid wel?
2) is medisch handelen zonder noodzaak een misdrijf?
3) is het invullen van 'medische noodzaak' terwijl de echte reden 'allah' is, fraude?

Ik vind, dat je een kind nog beter een gebroken neus kan slaan, dan een stuk van lichaam afsnijden: het één heelt, het andere is ONOMKEERBARE AMPUTATIE, van een deel, waar elke man (ik kan daar over meepraten) erg gehecht aan is.

Stelt U zich even voor, dat ik de arts zijn voorhuid afsnijd. Zou dat mishandeling zijn?

Besnijdenis zonder medische noodzaak is een MISDRIJF. Waarom zijn die kindermartelcentra dan nog open? Hebt U wel eens een filmpje gezien van een besnijdenis? Misselijkmakend kutgeloof is de islam toch: in je kind snijden, voor allah, KOTSmisselijk word ik ervan. Als jullie er niets aan doen, ga ik die kindermartelcentra zelf sluiten. Ik kan het met mijn geweten niet bolwerken, dat ik weet, dat daar elke dag kinderen gemarteld worden.

Daarom deze stellingen:
1) besnijdenis, zonder medische noodzaak, is mishandeling/onomkeerbare mutilatie/marteling
2) ouders, die hun kind onderwerpen aan onnodig medisch handelen, moeten uit de ouderlijke macht worden ontzet
3) artsen, die liegen over de oorzaak van een medische ingreep, plegen fraude, en moeten vervolgd en uit hun vak gezet worden
4) artsen, die in kinderen snijden voor geld zonder medische noodzaak, moeten direct worden opgepakt, en nooit meer vrijgelaten worden
5) de kindermartelcentra moeten dicht

Misschien kunnen we een paar ex-moslims vinden, die hun ouders/arts willen aanklagen wegens genitale mutilatie? Dat zou echt een stunt zijn.

http://www.besnijdeniscentrum.nl/
http://www.circumcisionquotes.com/video.html
http://www.cirp.org/library/procedure/plastibell/
http://www.cirp.org/library/procedure/plastibell/circ.mov
etc. etc. etc.

Verdoving geven ze die kinderen meestal ook niet, omdat dat nog weer extra risico's met zich meebrengt (nog meer kinderen blijven dood op de marteltafel liggen), zoals overdosering, allergische reacties, etc.

Het besnijden van MEISJES wordt als marteling gezien. Nu de besnijdenis van JONGENS nog.

SLUIT DE KINDERMARTELCENTRA VANDAAG NOG

PS: Naschrift redactie: volgens de website van het besnijdeniscentrum vindt de ingreep onder plaatselijke verdoving plaats. Een achterlijke praktijk is het echter wel. Zie ook Baas in eigen broek van Henry Sturman, waarin hij pleit voor een verbod op deze vorm van verminking.

Lees ook Bart Croughs over het niet veroordelen van besnijdenis bij jongens vs het wel veroordelen van besnijdenis bij meisjes.

*zouden de besnijdeniscentra stollingsproducten op voorraad hebben, indien een patiëntje onverhoopt een stollingsstoornis blijkt te hebben als hemofilie A of B of Von Willebrand? Of moet het ventje bloedend en wel naar een behandelcentrum worden vervoerd? Navraag naar stollingsproblemen in de familie biedt geen garantie, aangezien er zich ook mutaties kunnen voordoen.
Annotaties:
| #23747 | 08-05-2008 19:16 | Astrid
@' het is schoner (vooral handig in landen waar je liever je water aan een kameel geeft, dan aan je zoon, om zijn pik te wassen) (oren zijn ook heel vies)'...

etc

Het is voor het eerst dat ik een vorm van zielsverontwaardiging lees, over wat een man, een jongetje wordt aangedaan.

Ik heb wel lafhartige stukken gezien als reactie op wat vrouwen over vrouwen onderdrukking schrijven, in de zin van 'Boe hoeh, nou, mannen hebben het OOK moeilijk hoor,.', en daarna doen mannen niets meer.

Ik ken ook stukken die 'mentaal registreren' wat het leed is dat mannen 'ook' leden of geleden hebben in de geschiedenis, en dit nog steeds vooral afgemeten aan het criterium 'waarom zeuren vrouwen nou, mannen hebben het OOK moeilijk', het zo gratuite proces van meeliften en er verder niets mee doen.

Het is voor het eerst dat ik nu werkelijk een beetje zielsverontwaardiging lees, over de idioterie waar mannen in zitten.

Ode aan de mannen emancipatie.
Die over mannen gaat.
| #23750 | 08-05-2008 19:37 | merethan
Astrid, wat anderen wordt aangedaan wordt vaak als excuus gebruikt om iets ook zelf te doen of terug te doen.

Dit zie je zelfs met zwerfvuil op straat. Anderen gooien ook rommel op straat dus dan mag ik het ook.

Die rare houding en die rare excuusen zie je dus op heel veel plekken.
merethan's avatar
| #23751 | 08-05-2008 19:40 | P.uncia
Jammer dat het hier expliciet over moslims gaat maar het gaat natuurlijk op voor alle jongetjes....

(Ik heb wél toestemming van Duns om stukjes van zijn site te plukken maar géén toestemming om deze stukken te bewerken) ;)
P.uncia's avatar
| #23760 | 08-05-2008 20:47 | freedomfiles
Schattingen wijzen uit volgens de World Health Organisation dat circa 30% van alle mannen wereldwijd besneden is. Het gaat hierbij om Christenen, Joden en Moslims. In 2006 ging het om circa 665 miljoen mannen. Ik hoor vanuit die richting helemaal geen klachten komen, of mensen die spreken over mishandeling.

Ik zou er zelf totaal geen behoefte aan hebben, maar zolang al die mensen zelf er niet over klagen, laat ze dan lekker hun gang gaan....
freedomfiles's avatar
| #23764 | 08-05-2008 20:51 | freedomfiles
Hier nog een stukje omtrent besnijdenis bij Christenen, wat in de Verenigde Staten de normaalste zaak van de wereld is :

Besnijdenis in het Christendom

Binnen het christendom worden mannen soms besneden. In de Verenigde Staten is het heel gebruikelijk dat mannelijke kinderen van christelijke ouders besneden worden; circa 70% van alle mannen is hier besneden. In landen als Ethiopië en Egypte is zelfs 95% van alle christelijke mannen besneden. Waarschijnlijk heeft dit echter geen directe relatie tot het geloof.

Vanwege het verbond met God, zoals genoemd in het Oude Testament, werd Jezus ook besneden.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Circumcisie#Christendom
freedomfiles's avatar
| #23772 | 08-05-2008 21:48 | P.uncia
maar zolang al die mensen zelf er niet over klagen, laat ze dan lekker hun gang gaan....


Daar zou je gelijk in hebben freedom, als het om een vrijwillige keuze ging maar daarover kan je in dit geval nauwelijks spreken, het zijn héél jonge kinderen die vanwege de keus van hun ouders verminkt worden.
P.uncia's avatar
| #23780 | 08-05-2008 22:49 | merethan
idd P.Uncia, op zulke jonge leeftijd kun je niet kiezen en later doe je hetzelfde bij je kinderen omdat het bij jou ook gedaan is. Althans, zo werkt het bij 93% vd bevolking want die denken niet na.
merethan's avatar
| #23781 | 08-05-2008 22:52 | monkeyman
Penn and Teller bullshit heeft hier een uitzending over gemaakt.

http://www.youtube.com/watch?v=3etJ8V3C-po

Ik heb ook eens een verschrikkelijke docu gezien over dit gebeuren, moet strafbaar worden onder de 18 jaar. Dit idee dat het maar een lapje vel is dat ze weghalen is pure misleiding. Je gaat bij een vrouw ook niet de schaamlippen eraf snijden, alhoewel. Maar dat is wel strafbaar.

Als je alles eraf moet snijden wat gaat stinken als je het niet wast, dan ga je weinig overhouden. Het mensenlijf is gewoon smerig.
monkeyman's avatar
| #23784 | 08-05-2008 22:56 | monkeyman
Dat vette lange haar van Merethan ook eraf snijden ;-P
monkeyman's avatar
| #23790 | 08-05-2008 23:09 | merethan
Als het vet is krult het wel mooi.
merethan's avatar
| #23796 | 08-05-2008 23:26 | P.uncia
Het mensenlijf is gewoon smerig.


Niet zozeer smerig maar erg vaak stuitend lelijk :(
P.uncia's avatar
| #23822 | 09-05-2008 11:17 | merethan
Tja als je de hele dag op je gat zit, wat wil je dan?
merethan's avatar
| #23880 | 09-05-2008 20:25 | Sander
waarom wordt dit toe gelaten in dit Bananen Republiek.
| #135900 | 09-05-2011 08:26 | Bas Koning
Werkende link: Penn & Teller, circumcision = bullsh*t

Ik wil graag toevoegen dat artsen die aan medisch onnodige besnijdenis doen weer terug naar les 1 zullen moeten gaan alwaar ze zullen horen: 'gij zult uw patient nimmer onnodige schade toebrengen. Personen die dat wel doen noemen wij geen artsen, maar beulen.'

Ouders die hun kind laten besnijden (zonder medische noodzaak) moeten naar dezelfde gevangenis als ouders die hun kind een oog uitstaken, doof schreeuwden, of met een hakbijl 8 vingertopjes afhakten.

In de voorhuid zitten namelijk net zoveel zenuwen als in je vingertoppen of lippen. Wie kan nu kussen zonder lippen, wie kan nu strelen zonder vingertoppen. Wie kan nu neuken, zonder voorhuid. Het veelgehoorde 'een onbesneden man kan langer neuken' komt bij nader inzien door het feit, dat ie minder voelt. Veel minder. Bijna niets meer voelt... Wie besneden is is zo goed als blind in de penis.

Wat zou de correlatie zijn tussen: besneden zijn -> geen genot kunnen voelen + onmacht dat ongedaan te maken + 'geen-complete-man-zijn gevoel' -> intense woede voelen, hetgeen een uitweg zoekt in -> crimineel- & haatgedrag ? Op individueel nivo? En op nationaal nivo? In de USA, Israel en islamlanden snijden ze graag elkaars gevoelige delen weg, en laat nou juist die landen ook een vrij 'agressieve' politiek voeren... Het lijkt wel alsof er een link bestaat tussen het gevoelloos maken van de penis en agressie.
| #135901 | 09-05-2011 08:43 | Bas Koning
Artsenorganisatie KNMG raad inmiddels besnijdenis zonder medische noodzaak af, misschien hebben ze hun eigen eed dan toch nog eens nagelezen: '...Ik zal aan de patiënt geen schade doen...'? Of misschien zagen ze in de grondwet staan:

Art. 11: Onaantastbaarheid menselijk lichaam
Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.
| #135903 | 09-05-2011 08:55 | wingload
De schrijver heeft een punt en ik steun de emancipatie binnen deze bevolkingsgroepen (Joden, moslims). Ik vond het al erg genoeg dat mijn nichtje van 2 jaar oud in de Russische kerk naakt in een bak water werd gedouwd. Of ik het ritueel wilde filmen? Ik heb mijn best gedaan om het drama vast te leggen. Kerken hebben er veel behoefte aan om zieltjes vroegtijdig te claimen, nog voor mensen vor zichzelf kunnen bepalen wat ze willen op spiritueel terrein.
Veel succes met deze goede zaak.
wingload's avatar
aanmelden / inloggen