Door Ness, Op din 6 dec 2016 16:07, 4 reacties,    

Klacht autoriteiten: Nieuwe smokkelroute tussen Algerije en SardiniëEen nieuwe migratieroute voor Algerijnse jihadisten, rovers, dieven, plofkrakers, moordenaars, verkrachters, maffialeden, gelukszoekers en ander kansloos tuig heeft zich plots geopenbaard op het eilandje Sardinië. In één nacht kwamen daar 158 dobberradicalen aan, keurig voorzien van dezelfde zwemvestjes, en vaak in bezit van verschoninkjes, mobieltjes en andere benodigdheden.

De bootjes waarmee ze aanspoelden zijn niet geschikt om er de Middellandse zee mee over te steken; het vermoeden is dan ook dat ze door een groot schip enkele kilometers uit de kust van Sardinië in kleine bootjes worden overgehesen, waarna de Sardiniërs er grijze haren van mogen krijgen. De laatste lading kwam aan op het moment dat politie en andere autoriteiten het even te druk hadden met stemmen tellen tijdens het referendum.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurd; er komen elke dag migranten aan maar in veel kleinere groepjes. Evengoed tikt het aan natuurlijk. Het eiland is op zoveel mensen niet berekend. Het vermoeden bestaat dat hier een hele grote en professionele bende mensensmokkelaars achter zit.

Op Lampedusa, een nog veel kleiner Italiaans eilandje dichter bij de Afrikaanse kust, kwamen in één week 15.000 van deze types aan.

"Officials noted that arrivals are almost daily: all young men, almost all Algerians, and always in “good condition” sometimes with mobile phones and often with backpacks and changes of clothing.

“Even this,” said Mr. Agati, “is proof that migrants landing in Sardinia have not faced the same kind of trip as those picked up daily in the Sicilian Channel by Frontex vessels.”
Annotaties:
Zet een hek om een stukje EU Marokko, en de boot van sinterklaas is na 5 dec weer vrij om gebruikt te worden richting Sardinië en Lampedusa.
Overigens tegenhouden doe je het nooit, en als je ze niet legaliseert worden het plunderaars die dood en verderf gaan zaaien.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #256622 | 07-12-2016 09:24 | Antares
Overigens tegenhouden doe je het nooit, en als je ze niet legaliseert worden het plunderaars die dood en verderf gaan zaaien.

Ze komen hiernaartoe omdat ze weten dat wij hen geen strobred in de weg leggen.
Antares's avatar
| #256635 | 07-12-2016 14:45 | Ness
Nee ze komen hier naartoe omdat de zogenaamde grensbewaking, door de EU afgedwongen, ze met bakken vol naar Italië haalt. "Bewaking" is een heel misleidende term. Ze komen op afspraak. Geen afspraak geen bootjes. Dit was op 8 juli al bekend: https://www.bnr.nl/nieuws/internationale-politiek/10307699/frontex-lijkt-taxidienst-voor-migranten

Maar er was blijkbaar niet genoeg man- en bootkracht om het quotum, dat door de veehandelaars verplicht was gesteld, voor dit jaar te halen, dus heeft de EU snel de NGO's ingezet.

Maar al wat er hoeft te gebeuren is te weigeren die bootjes op te pikken. Want dan verzuipt er niemand - ze varen gewoon niet uit. Omdat ook hier al rekening mee wordt gehouden, wordt de toekomstige legermacht, waarmee de grotendeels weerloze Europeanen geterroriseerd gaan worden, nu per schip vlak voor de kusten van Europa afgezet. Dan vallen deze jihadi's/onruststokers niet meer te vermijden. Alhoewel ze meestal niet voor asiel in aanmerking komen. Maar wel getrained zijn en kontakten hebben, reken daar maar op.

Over 5 of 10 jaar zitten we hier in Syrië. De Islam wordt beledigd, zie je, en dus moet er heilige oorlog worden gevoerd. Dat kan makkelijk want met een klein groepje kun je al een flink dorp terroriseren, en moslims zullen zowiezo niet durven tegen te sputteren dus de steden hebben ze al bij voorbaat in de tas. Europa moet stuk want het is te eigenwijs om zich te onderwerpen aan een wereldregering. Als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks. Het is zo geregeld dat de eigen regering niet kan ingrijpen (hele mooie smoes!); bovendien gaat hier iedereen op z'n kont zitten wachten tot Wilders het gaat oplossen. Maar dat kan hij niet. Want een NEXIT is niet snel te organiseren, en het is maar de vraag of hij uberhaupt kan meeregeren.

Wat mensen zouden moeten doen is vuurwapens en grote honden aanschaffen (en er mee leren omgaan), en burgerwachten organiseren, en vooral niet gaan zitten afwachten en denken dat het met een stem kan worden opgelost. Want wij zijn verraden. En dat is niet de eerste keer.
Ness's avatar
| #256663 | 08-12-2016 15:43 | Ness
Het gaat langzaam, dat overnemen van territorium, maar gestaag. "No go areas" worden momenteel overal in de EU gevormd, en overal staat de politie machteloos, wordt aangevallen en geeft het op. En ook 'het knock-out game', oorspronkelijk uitgevonden door black lives matter/Soros is overgeslagen naar de verwarde, benevelde geestjes: https://www.youtube.com/watch?v=Yk3NOv6XZ3Q
zie ook: http://www.informationliberation.com/?id=55924 da's maar 1 geval uit een hele serie. Het jachtseizoen op blankes is geopend. Wie zichzelf en zijn naasten niet beschermt is de lul.

Ook Koeweitse verknipte harpijen zien geen probleem in slavernij, Silly Vaantjes: https://www.youtube.com/watch?v=UIP8XSTXB_o ambieer jij een positie als slaafje in zo'n harem of zit je d'r al in? Je bent er geschift genoeg voor, onstabiele huppelkut!

http://www.zerohedge.com/news/2016-12-07/france-decomposing-front-our-eyes <-- die Fransen zijn nog steeds niet wakker want ze vinden de Islam evengoed een *gewone godsdienst* en zien in religie niet zo'n gevaar. Niks geleerd van hun eigen geschiedenis dus. Godsdienst op zich is geen gevaar, dat klopt, zolang het een individueel proces is. Er zijn net zoveel godsdiensten als er gelovigen zijn; iedereen heeft zijn eigen, innerlijke opvatting. Maar van bovenaf gedirigeerde religies kunnen weapons of mass destruction zijn. De Islam is dat zeker, momenteel, en het wapen is op ONS gericht.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen