Door Donkerdoorn, Op zat 23 feb 2008 00:21, 3 reacties, all rights reserved

Kom mee naar hardcore complotterland…..

.....dan gaan we een mooie "conspiracy theory" opzetten.

De doorgewinterde "complotters" weten het: voor een goed complot moet je als "aluhoedje" soms wat verbanden moet leggen, een beetje langer dan je neus lang is kijken, snufje paranoia, wat losse feitjes, latente Amerika haat en dit vermengen met gestoordheid en wat creativiteit (je kan zeggen wat je wilt, complotters zijn stukken creatiever dan hun tegenhangers de "debunkers", die meestal hun gerief halen op half van complotters overgeschreven "debunksites"...maar dat is een ander verhaal). Het is de afgelopen tijd weer "prijsschieten" voor een doorgewinterde complotter. Zo ook voor ondergetekende.....want hadden we een paar weken geleden de internetkabels.....nu is er: de neergeschoten satelliet!

De Russen en Chinezen (ook notoire "complottertjes", van oudsher al) geloven geen moer van het Amerikaanse verhaal. De VS waren niet een ietwat gammele kunstmaan uit de lucht aan het schieten (schijnt milieuvriendelijker te zijn dan neer laten storten) maar hun "space wapens" aan het testen.

Cool!

Vorig jaar knalden de Chinezen zelf al een satelliet naar de maan, nu laten de Amies zien dat ze het ook kunnen. Soort "ik kan verder pissen dan jij" zeg maar. Satelietten zijn natuurlijk belangrijk en hebben een grote strategische waarde. Zeker nu elk zichzelf respecterend leger zwaar "high tech" is...

Hmmm...satelliet....internet...telefoon....kabels....

OMFG! Kabels en Satellieten! Communicatie! Een plus een is twee! Complot geboren! Hoedje op en "superlative conspiracy" shirt aan!

Wat doe je om iemand, iets, land, Osama of de ayatollah of rock&rolla op zwart te zetten: je knipt zn kabels door of knalt zn satellietjes uit de lucht.

Ja dames en heren, een nieuwe complot is hier: de Amerikanen laten de afgelopen weken zien dat ze ons onze geliefde Paul&Wittenman, MerelRoze, Spuiten&Slikken, zondagavondvoetbal en pron via VKmag kunnen platleggen. Damn....

Nou ja, binnenkort dus op Alex Jones. Ik ga weer op zoek naar "Black Helicopters" via GoogleEarth......

http://blog.wired.com/27bstroke6/2008/02/un-official-fee.html
http://blog.wired.com/defense/2008/02/video-pentagon.html


Annotaties:
| #14623 | 23-02-2008 12:51 | Donkerdoorn
De ongelovelijke sufkut doet het ook nog....

http://911-complotdenkers.blogspot.com/2008/02/zelf-debunk.html

ownd..
Donkerdoorn's avatar
| #14626 | 23-02-2008 13:15 | Zurk
Voor het eerst zou volgens Teletekst een US B-2 Stealth zijn neergestort. Bij Guam. Dat klopt niet want in `99 bij Belgrado moet er ook een verloren zijn gegaan. Maar wat moest de Stealth bij Guam, oostelijk van China? En juist nu na prijsschieten op satelliet?

http://www.worldwide-military.com/Military%20Aircraft/US%20Bombers/B-2%20Spirit_Algemene_info_Nederlands.htm
Zurk's avatar
| #14628 | 23-02-2008 13:41 | merethan
owned, of pwned Donkerdoorn ;)
merethan's avatar
aanmelden / inloggen