Door P.uncia, Op vri 12 okt 2012 17:33, 4 reacties,    

Krachtige magneten kunnen kankercellen uitschakelenWetenschappers hebben een nieuwe krachtige kankerbestrijder gecreëerd die een krachtig magnetisch puls gebruikt om een "zelfvernietiging" schakelaar in tumoren om te zetten.

De revolutionaire behandeling activeert de zieke cellen om effectief zelfmoord te plegen en de kankercellen van binnenuit op te blazen.

Geprogrammeerde celdood, of apoptose, is één van de manieren van het lichaam van zich te verlossen van oude, defecte of geïnfecteerde cellen.

Dit proces wordt vaak geblokkeerd, wat de reden is dat sommige medicijnen niet werken en het tumorcellen mogelijk maakt om te delen en te verspreiden.

De behandeling werkt met behulp van kleine ijzer nanodeeltjes aan antilichamen te hechten die zich binden aan receptormoleculen op tumorcellen.

Als het magnetisch veld is ingeschakeld groeperen de moleculen samen en activeren het "dood signaal".

Het proces verhoogt de hoop op nieuwe gerichte behandelingen die tumorcellen kunnen doden die resistent zijn tegen geprogrammeerde celdood.

Wetenschappers aan de Yonsei University in Seoul, Zuid-Korea, ontdekte in laboratoriumtests dat meer dan de helft van de darmkankercellen die blootgesteld waren aan de nanodeeltjes en tussen twee magneten werden geplaatst vernietigd werden door magnetische activering.

Onbehandelde cellen werden niet beïnvloed. Het onderzoek is gepubliceerd in het tijdschrift Nature Materials.

Henry Scowcroft, bij Cancer Research UK, zei: "Onderzoek als dit laat zien hoe ingenieus wetenschappers zijn in de zoektocht om kanker te verslaan".

Door, Jo Willey.
Annotaties:
| #189380 | 12-10-2012 17:59 | Guitarman
Henry Scowcroft, bij Cancer Research UK, zei: "Onderzoek als dit laat zien hoe ingenieus wetenschappers zijn in de zoektocht om kanker te verslaan".


Denk eerder dat dit aantoont hoe ingenieus de medische industrie is om dure en arbeidsintensieve behandelmethoden te bedenken.

Volgens mij is een gecombineerde therapie van
DCA (dichloorazijn), Rick Simpson's Hemp Oil, Vitamine C en B17 via een infuus en een bepaald Dieet namelijk net zo effectief.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2204080/Grandfather-incurable-cancer-given-clear-swapping-red-meat-dairy-products-10-fruit-veg-day.html
Guitarman's avatar
| #189394 | 12-10-2012 22:49 | Make_over
Ja, guitarman, hoe complexer hoe slechter. De landbouwgrond geeft de benodigde voedingsstoffen niet meer door monocultuur en kunstmest en pesticidengebruik.
Maak de grond weer vruchtbaar dmv permacultuur en de kankertjes smelten mee.
Make_over's avatar
| #189409 | 13-10-2012 08:51 | Gareth
Ben ik benieuwd hoe men de nanodeeltjes van ijzer weer uit het lichaam verwijderd. IJzer is een metaal en metalen zijn sterk giftig voor het menselijk organisme. Metalen in nanogrootte zullen nog meer giftig blijken..

Waarbij ik nog op wil merken,
dat het vechten en strijden tegen ziekte niet de juiste weg is..

Maar we zijn in het hedendaagse tijdsgewricht zo gewend aan strijden en vechten, dat het de meeste mensen niet eens opvalt dat er gevochten en gestreden wordt..
| #189414 | 13-10-2012 09:34 | GerardVW
Kijk eens aan.
Zo worden alom verguisde alternatieve technieken 'ontdekt' door 'erkende' wetenschappers.
Kijk bijvoorbeeld eens naar 'Becks Magnetic Pulser'.
aanmelden / inloggen