Door community (initieel Nico de Geit), Op vri 4 mei 2018 09:36, 1 reacties,    

‘Lekker schreeuwen op de Dam’Een extreem-linkse actiegroep wil op de Dam gaan schreeuwen tijdens de dodenherdenking op 4 mei. Eerder ging een zwerver schreeuwen tijdens die viering. Als je zoiets doet, gaat schreeuwen op de Dam, ben je dan krankzinnig?

Je mag overal tegen zijn natuurlijk. Tegen de gouden koets bijvoorbeeld. Maar een glazen waxinelichthouder naar de gouden koets gooien en 'granaat' roepen is radicaal. Bea maakte dat ze weg kwam, ze durfde die gouden koets niet meer in. Misschien was ze bang dat het de volgende keer een echte granaat was. Dat anderen weet hebben van dingen die ze redelijkerwijs niet kunnen weten.

Dan hebben we nog dat incident in Apeldoorn. Een zwarte Suzuki reed in op de obelisk aldaar. Opmerkelijk. Op de Dam staat ook een obelisk. We hebben hier te maken met occulte praktijken waarvan we slechts het topje kunnen zien.

Weet de waxinelichtwerper meer dan wij? Of is hij gewoon gestoord? Vanavond dus een extreem-linkse actiegroep van schreeuwers op de Dam. Molukse Ajax-supporters gaan extreem-linkse demonstranten corrigeren. Het valt niet uit te sluiten dat dit allemaal door de overheid georganiseerd is. Bijvoorbeeld om nieuwe wetgeving erdoor te jassen.
Annotaties:
| #263252 | 04-05-2018 18:37 | Antares
Als je zoiets doet, gaat schreeuwen op de Dam, ben je dan krankzinnig?

Zolang we alleen onze eigen doden vieren en vrolijk doorgaan met moorden, nee, niet echt. Dat hele gedoe met de tweede wereldoorlog ("we mogen het nooit meer laten gebeuren") is een vrijkaartje om iedere denkbare oorlog te kunnen beginnen. Even iemand een dictator noemen en het is gerechtvaardigd, nee, het moet zelfs.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen