Door community (initieel Best Well), Op don 12 okt 2017 19:07, 5 reacties, nieuws

Lichaam Anne Faber gevonden na aanwijzing van Michael PanhuisIets over zessen vanavond werd in een persconferentie van de politie gemeld dat het lichaam van Anne Faber op aanwijzing van Michael Panhuis is gevonden. Rutger Jeuken, de plaatsvervangend hoofdofficier van parket Midden Nederland bracht de trieste mededeling als eerste. De afgelopen dagen werd Michael P. afgeschilderd als een enorme psychopaat die zou hebben lopen pochen over de ideale moord. Dat deze vermeende psychopaat dan de vindplaats van Anne zou hebben aangewezen is dus opmerkelijk te noemen. Waarom er een plaatsvervangend hoofdofficier aan te pas moest komen om deze mededeling te doen is een interessante vraag op zichzelf.

Natuurlijk is zo’n eerste melding over de dood van Anne erg overdonderend en natuurlijk krijg je meteen het gevoel van medeleven voor familie en nabestaanden. Dat zal de komende dagen nog wel versterkt worden. Het zou pure horror zijn als het echt waar is en dan is medeleven natuurlijk op zijn plaats.

Maar dat is misschien wel precies het onderbuik gevoel waarop op ingespeeld wordt. Het doet denken aan de Romy en Savannah zaak. Die is nog steeds niet opgelost (ook al doen de media van wel) en de vraag is of we niet in het ootje genomen zijn. Groots opgetuigde begrafenissen en ogenschijnlijk geloofwaardige daderprofielen geven ons het gevoel dat het ‘case closed’ is. Ook in dit geval krijgen we het gevoel ‘case closed’. Maar klopt het allemaal niet net iets te goed? Het mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden dat Anne Faber voor een theatergroep werkt en haar vriend Nathan Fidder acteur was. Het daderprofiel is ronduit ideaal te noemen. Maar de vraag die gewoon blijft knagen is: Waarom stapt een jonge vrouw van 25 op haar opoefiets om een ANWB route te gaan fietsen terwijl er extreem slecht weer op komst is? Alle aandacht wordt nu gefocust op de verschrikkelijke killer. En alle drama en emotie die zo’n zaak oproept zorgt ervoor dat we het bijna niet in ons hoofd durven te halen om te vragen of we niet in de maling genomen zijn? En waarom zouden ze ons in de maling willen nemen? Dat doe je toch niet? Daarvoor laat je toch niet een vrouw van 25 om het leven brengen? Nee, de vraag is of het allemaal wel echt waar is. Ik raad in dat kader aan de serie ‘Making a murderer’ op Netflix eens te kijken.

Als er sprake is van acteerwerk, gebruikmakend van acteurs (toevallig werkte Anne voor het theater en Nathan is acteur), dan kan dus de gehele verdwijning en de moord in scene gezet zijn. Je kunt dan ook de bewijzen fabriceren. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat er DNA op een tas, jas of fiets en in de kofferbak van de auto van Michael’s moeder gevonden is, of noem maar op. Als je namelijk gebruik maakt van acteurs (inclusief dader), kun je elk bewijs fabriceren. Het enige wat je dan niet kunt doen is een echt lichaam begraven. Maar we zullen dat nooit kunnen controleren.

Er zijn een paar zaken die sterk opvielen, waardoor je gaat vermoeden dat we hier met een psyopp te maken hebben die bedoeld is om nieuwe wetten en regels te introduceren. Als je horrific wetgeving wilt doorvoeren die normaalgesproken niemand zou accepteren, moet je er voor zorgen dat er iets gebeurt, waardoor iedereen ineens roept om die wetgeving. Zo zou niemand normaal gesproken accepteren dat het wetsvoorstel van Edith Schippers dat onder het vorige kabinet nog afgewezen werd, geaccepteerd zou worden. Die wet hield namelijk in dat mensen gedwongen opgenomen zouden kunnen worden voor psychisch onderzoek. Dat zou betekenen dat als bijvoorbeeld familie of buren vonden dat jij een beetje afwijkend gedrag vertoont, je zonder advies van een psychiater meegenomen zou kunnen worden om in een observatie cel gegooid te worden. Er zou dan zelfs medicatie kunnen worden toegediend. Gedwongen psychisch onderzoek dus. In het verhaal van Michael Panhuis komt naar voren dat hij geen psychische behandeling kon krijgen en dus geen TBS toegewezen kreeg, omdat hij psychisch onderzoek had geweigerd. Dat zorgde ervoor dat hij gewoon een gevangenisstraf kreeg en gewoon na twee-derde van zijn straf de straat weer op kon. Dat had allemaal voorkomen kunnen worden als hij psychiatrisch onderzocht was geweest. Wedden dat het volk nu gaat roepen om het accepteren van het toenmalig wetsvoorstel? Wedden dat gedwongen psychische opname binnenkort een feit zal zijn? Maar dat gaat dan niet alleen voor gevalletjes Michael Panhuis gelden, maar voor iedereen die zich volgens buren, vrienden of familie een beetje afwijkend gedraagt.

Ook zagen we Hans Faber, oom van Anne Faber en eigenaar van een communicatiebureau, roepen om toepassing van de sleepwet doordat hij een oproep deed op de AIVD om alle telefoonverkeer uit te peilen. Ook dat zullen we nu veel sneller prima vinden. Het afschaffen van de vervroegde vrijlating van gevangenen kan sowieso al meten door de kamer gejast worden na deze zaak. En de politie kondigde terloops ook nog even een soort Pokémon Go app aan waarin het volk mee kan helpen om te zoeken bij vermissingen; de ‘Samen Zoeken‘ app. Dat je na installatie van zo’n app de politie direct toegang geeft tot microfoon, camera en alle andere sensoren van je smartphone, moeten we maar even niet noemen. Dat je waarschijnlijk recht tot toegang van al je bestanden geeft laten we ook maar even buiten beschouwing. Je installeert dan een ogenschijnlijk goedbedoelde app, die feitelijk mogelijk maakt om iedereen die de app installeert direct af te luisteren. Natuurlijk kan de politie nu al real time data via social media als Facebook, Whatsapp en Google inkopen voor haar big data analyses, maar zo’n app maakt het wel erg makkelijk.

We moeten het doen met de officiële lezing, maar alle contouren wijzen op de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘. Het Probleem was de verschrikkelijke vermissing van Anne Faber die heel Nederland in spanning bracht en deed meeleven. De Reactie is de verschrikking en emotie rondom de vermissing en het gevoel van ‘zoiets mag nooit meer gebeuren’. Hierdoor zult u de Oplossing zonder enige weerstand omarmen. Dat straks iedereen die zich een beetje afwijkend gedraagt ter observatie voor psychiatrisch onderzoek opgesloten kan worden, is dan pech voor diegenen. Moeten ze zich maar niet afwijkend gedragen. U denkt dat daarmee gevalletje Michael Panhuis en moorden als die op Anne voorkomen worden. Maar dat was ook misschien wel precies de bedoeling van deze potentiële psyop (psychologische operatie). We moeten het doen met de media en met de vermeende bewijzen. Groots opgetuigde rouw, herdeningen en een begrafenis zullen de emotie nog verder prikkelen. Het is de vrijheid van meningsuiting die het nu nog mogelijk maakt om de mogelijkheid van ‘Problem, Reaction, Solution‘ te overwegen, maar misschien moet je daarvoor in de nabije toekomst dan toch wel gedwongen opgenomen worden voor psychiatrisch onderzoek.
Annotaties:
| #260983 | 12-10-2017 21:11 | Nico de Geit
De vraag is natuurlijk of de politie de waarheid spreekt, via de media. Er is ook een heel ander scenario mogelijk: Fietstocht klopt weinig van, ze was op de fiets, dat is het. Plaats en tijdstip van vermissing kunnen verzonnen zijn door een spindokter.

Goed. Lichaam gevonden op fietsbare afstand, dichtbij. Dader(s) meteen gepakt. Maar de daders waren ongewenst. Dit kan Nederland niet gebruiken. Een ander moest de schuld hebben. En daar kwam de spindokter, heel goed betaald door de overheid.

Het lichaam werd tijdelijk opgeborgen en er werd met zorg een verhaal gespind. Zoeken, volop in de media. En toen was Michael er opeens. En die vertelde waar het lichaam lag, dus moet het waar zijn, denkt de naïeve massa. Zou zo maar kunnen.

Het zou zo maar kunnen dat er opeens getuigen opduiken die iets gezien of gehoord hebben dat niet in het officiële plaatje past. Ook het lichaam zou kunnen verklappen dat het verhaal niet klopt. Maar misschien klopt de lezing van de politie wel. Ik hou alle opties open.

Alle bekenden van Anne in ieder geval gecondoleerd met dit verlies.
Nico de Geit's avatar
| #260984 | 12-10-2017 21:21 | Nico de Geit
Als de politie had gezegd dat ze van de fiets was gevallen, of tegen een boom geknald, dan geloven mensen dat minder snel. Een gestoorde TBS'er spreekt meer tot de verbeelding. 'Geraakt door een taxibusje' hadden we al gehad.

In Zweden worden jonge vrouwen verkracht en vermoord door immigranten. In Nederland gebeurt dat niet. Punt. Even gauw de veroordeling er door en op naar de volgende.

Het duurde waarschijnlijk zo lang omdat ze af wilden wachten of er getuigenverklaringen/camerabeelden kwamen van mensen die hebben gezien wat er echt gebeurde. Want met een gespind verhaal kun je dat niet gebruiken.
Nico de Geit's avatar
| #260985 | 12-10-2017 21:24 | Nico de Geit
Het verhaal is te mooi om waar te zijn: zoeken, zoeken, zoeken. En opeens kwam uit het niets een wegens een zedendelict veroordeelde delinquent aanlopen. En hij vertelde even later waar het lichaam lag. Natuurlijk.
Nico de Geit's avatar
| #260986 | 12-10-2017 21:25 | Best Well
Het Artikel van Niburu met veel plaatjes en de video ontbreekt nog
(even teveel werk om te plaatsen voor mij ) de link:
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12322:wat-is-er-werkelijk-gebeurd-met-anne-faber&catid=9:binnenland&Itemid=22
Best Well's avatar
| #260987 | 12-10-2017 21:35 | Nico de Geit
Ben benieuwd of er nog nieuwe informatie aan komt waaien. Misschien klapt er ooit iemand bij Justitie uit de schoot over een eventuele structurele cover up. Maar meestal krijgen dat soort mensen snel een ongeluk als hun geweten op gaat spelen.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen