Door community (initieel Best Well), Op vri 23 maa 2018 15:26, 3 reacties, nieuws

Linkse activisten en illegale gelukszoekers bezetten kerk in ParijsVlak voordat in de basiliek van Saint Denis ( Parijs) de avondmis zou beginnen, werd de kerk bestormd door circa 80 leden van de ultra linkse Franse partij van ooit president kandidaat Luc Melenchon en een groep afgewezen illegale gelukszoekers. Pas na een uur te kerk te hebben bezet gehouden, slaagde de politie er in de demonstranten te verwijderen.

Nadat de kerk van de demonstranten was ontruimd, maar er niemand werd aangehouden kon de mis beginnen. Deze was door de gebeurtenissen dermate verstoord dat deze geannuleerd moest worden omdat veel christelijke gelovigen angstig geworden door de massale inval van de groep mannen en probeerden zij de kerk te verlaten en om begrijpelijke reden niet wilden terugkeren uit vrees voor wraak. Hier enkele foto’s.

Zowel Marine Le Pen als ook haar nichtje Marechal Le Pen veroordeelden de actie en willen het OM vragen welke actie men denkt te nemen. Hierbij wordt verwezen naar een zaak die in 2012 in Poitiers speelde . Toen beklommen ultra rechtse figuren een moskee en rolden een spandoek uit met een anti moslim tekst. Aangehouden werden zij voorgeleid en kregen de 5 mannen elk 12 maanden gevangenisstraf.

U ziet ook in Frankrijk wordt ook al er net als in Nederland met name door links beïnvloede politici en hun aanhang selectief gereageerd om soortgelijke voorvallen, waarbij steeds de gewone Fransman of Nederlander het onderspit moet delven en er duidelijk sprake is van een twee klassen systeem ten nadeel van de originele bevolking.
Annotaties:
| #262638 | 24-03-2018 22:41 | G.B. Wolf
Dit is iedere keer het beroerde: links wordt op deze manier geframed met "pro-asielzoekers".
G.B. Wolf's avatar
| #262639 | 24-03-2018 23:16 | Best Well
Rechts heeft niet per definitie een probleem met de hulp aan echte vluchtelingen zolang het de waarden en normen van de maatschappij niet structureel ontwricht worden.
Links is eerder geneigd economische vluchtelingen te gedogen uit menselijke waarden hetgeen tot bepaalde hoogte nog wel valt te begrijpen.
Extreem links probeert vaak rechts te framen als fascisten wanneer deze wijzen op de homeopathische verdunning en de aantasting westerse waarden en verder de beperkte draagkracht van het sociale stelsel dat hierdoor bijna op instorten staat.

Het betreft hier dus een actie van extreem links dat hiermee weer eens overduidelijk de waarden van de westerse maatschappij verwerpt en ondermijnt.
Best Well's avatar
| #262646 | 25-03-2018 07:30 | Antares
Het betreft hier dus een actie van extreem links dat hiermee weer eens overduidelijk de waarden van de westerse maatschappij verwerpt en ondermijnt.

De extreem-linkse beweging heeft het meeste weg van een openluchtexperiment om te kijken hoe ver de macht kan gaan om mensen te hersenspoelen. De proef is succesvol verlopen. Ze zijn 100% tegen zichzelf.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen