Door Denneb, Op din 26 jan 2016 09:55, 10 reacties, citaat / intro / linkdump

Lompenkoning met een spuitbusMet democratie heeft het allemaal niets meer te maken. De opmars in de peilingen van Wilders en zijn gewelddadige aanhang trekt een spoor van bedreigingen, opgeknoopte biggen en uitgebrande auto’s door gemeenten die aangewezen zijn vluchtelingen uit het vrijwel totaal vernietigde Syrië op te vangen.

De site ‘vriendenvangeert’ geeft een bloedstollend overzicht van rauw racistisch geblaat waar de oerwoudgeluiden vanaf Haagse voetbaltribunes als hemelse koorzang bij afsteken: Auschwitz dient heropend, de gaskamers opnieuw in werking gesteld en moslims stuk voor stuk afgeslacht. Deze aanhoudende stroom van verbale diarree wordt...
Annotaties:
| #245269 | 26-01-2016 13:10 | Antares
De eerlijkheid gebied me om op te merken dat het openzetten van de grenzen evenmin iets te maken heeft gehad met democratie, noch de oorlogen die de immigratie-/vluchtelingenstroom hebben veroorzaakt, noch de demagogie die daaraan vooraf is gegaan.
Antares's avatar
Auschwitz dient heropend = inderdaad een beetje onzin, echter als de holocaust niet zo benauwd beschermt zou zijn geweest, zou het dodental in Auschwitz niet naderhand drastisch te hoeven zijn bijgesteld, en onze huidige "oudste" Nederlandse inwoner komt ook uit dat vermoedelijke (gezonde Auschwitz) klimaat.

En eerlijk is eerlijk, er zijn meer overlevenden uit Auschwitz dan uit de verzwegen concentratie kampen van vermoorde uitgehongerde Duitse soldaten die zich verplicht moesten overgeven zodat de geallieerden de Russen op tijd konden tegen houden in Berlijn
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Als die soldaten tegen hun bevel gewoon hadden doorgevochten tegen de geallieerden had nu heel west Europa ëén talig Russisch geweest.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #245278 | 26-01-2016 15:58 | Unseen
Als die soldaten tegen hun bevel gewoon hadden doorgevochten tegen de geallieerden had nu heel west Europa ëén talig Russisch geweest.


Is complete fantasie, Rusland heeft nimmer Europa bezet. En aangezien je geen toekomst voorspeller bent is het jouw fantasie en slechts jouw fantasie.

Al eens gedacht om bij Astro-TV te gaan solliciteren ?
Unseen's avatar
⊕ | #245278 | 26-01-2016 15:58 | Unseen
Er staat ook het woordje "Als" voor!
Ik heb ook een levendige fantasie, hoef ik niet voor bij een tv te gaan werken.
Maar, de Duitse leiding zag wel op tijd in dat de Russen niet tegen gehouden konden worden.
De Duitse troepen in Frankrijk Atlantic wall etc, België NL, waren op volle sterkte.
In werkelijkheid hadden die de geallieerden met gemak een jaar tegen kunnen houden.
Maar wie vocht er dan in de rug? Juist Rusland. En dan had Rusland een verzwakte alliantie van het westen tegengekomen en platgewalst. Vandaar Miljoenen Duitse militairen in verzwegen concentratie kampen dood gaande van honger en dorst.
Ja, soms is mijn fantasie nogal wrang.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #245292 | 26-01-2016 21:24 | zanussi
De traditionele politiek formuleert al lang geen tegengeluid meer, sterker nog: ze nemen de haatdragende retoriek van de Geblondeerde Verlosser in beleefd klinkende volzinnen over, in de hoop het zetelverlies bij komende verkiezingen nog enigszins te beperken en worden daarbij volmondig gesteund door gedienstige knipmessen van de kwaliteitspers.


We zullen het zien bij de komende zombie land verkiezingen waarbij alle zombies weer de gang naar het stembureau zullen maken om hun stembiljet in te vullen en in de klikobak te deponeren.
zanussi's avatar
| #245294 | 26-01-2016 21:27 | zanussi
de partij van de geblondeerde lijder heeft geen eens leden dus kan geen ministers leveren of hoe zit dat

ach er zullen opeens als vanuit het niets meer dan genoeg ministers klaarstaan als de geblondeerde fuhrer de statuten van zijn partij aanpast
zanussi's avatar
| #245309 | 27-01-2016 11:55 | jantjeuitnederland
Over de zogenaamde "geweldadige äanhang" van Wilders.
Haal eerst die balk eens uit het oog van links/moslims.
jantjeuitnederland's avatar
| #245313 | 27-01-2016 14:34 | Ness
Over Fabian, de woedende man met het kind op de arm: het moge duidelijk zijn dat de stuk of 10 krijsende en gillende pseudo 'tegendemonstranten' afkomstig waren uit de hoek bekakte huppelkutten, die tegenwoordig hun vertier zoeken in het (risicoloze) tokkies-fokken. Weer eens wat anders als een middagje winkelen in de PC Hooftstraat, met poen die door hun parasitaire echtgenoten aan de maatschappij onttrokken wordt, oa dmv ongecontroleerde hordes 'vluchtelingen'.

Zo'n groep werkt natuurlijk als een rode lap op een stier, en Fabian, een Wilders-verafgoder, gaf antwoord op hetzelfde nivo als de elitehoeren die stonden te krijsen en te fokken. Maar Fabian behoort tot de groep die de prijs betaalt voor de arrogantie van de macht, en al heeft hij het oreren niet uitgevonden, dat hij driedubbeldwars genaaid wordt door types als deze wijven snapt hij donders goed.

Deze *elite* ziet zich namelijk genoodzaakt een verse groep slaafjes te importeren uit de rimboe, waar zij overheen kunnen pissen om hun superioriteit te bewijzen. Want met Fabiannen wil het niet meer lukken.

Hier nog een voorbeeld van zeer goed georganiseerde steunbetuigingen aan de nieuwe mafia te Calais: https://www.youtube.com/watch?v=3EtgFtKGSl8 - vanaf 1:00 kun je zien hoe leuk dat is, tokkies fokken in groepsverband.

Terwijl Jan-Kloot heel Europa op slinkse wijze aan Turkije verkoopt, smeken de Duitse roeptoeters in Irak om immigranten en beloven ze gouden bergen. Eenmaal hier aangekomen blijkt dat deze mensen al hun geld hebben uitgegeven aan bergen stront; daarom mogen ze ook niet terug want zij zouden kunnen praten.

Het eerste grote succes is al binnen: http://www.nu.nl/binnenland/4203855/nederlandse-agenten-mogen-met-mitrailleurs-straat-patrouilleren.html en ook de medische mafia hoopt op meer verkoop van SSRI's, waar mensen (tokkies) zo lekker op uitfreaken en moorden gaan plegen: http://www.volkskrant.nl/wetenschap/huisarts-gaat-risicogroepen-preventief-screenen-op-depressie~a4232660/ en http://patriotrising.com/2016/01/26/backdoor-gun-control-doctors-not-psychologists-to-screen-all-adults-for-depression/

Over die gouden bergen: zoals de man in de video zegt, als Duitsland een-tiende van het geld dat ze uitgeven aan asielige zoekers hier, naar Irak brachten, dan kon er zoveel meer mee gedaan worden....
Ness's avatar
| #245316 | 27-01-2016 15:00 | Ness
"Links' is tegenwoordig minstens zo fake als 'rechts', zo niet erger. Net zo fake als de anti-Wilders rant van Krapuul, die uitsluitend toevoegt aan de scheldpartijen en op hetzelfde nivo staat als de gewraakte uitlatingen van Wilders en aanhang. Verstandige opmerkingen vallen op deze manier niet meer op; wie zich tegen massa-import uitspreekt wordt meteen in een vakje geduwd.

Wie de scheldpartijen op de forums volgt, kan niet anders dan de conclusie trekken dat zowel namaak links als namaak rechts beroepshalve aan het fokken zijn, om verdeeldheid te zaaien bij de bevolking. Want owee, die bevolking mocht het eens EENS worden over de walgelijke import van ISIS-achtigen door aanhangers van de Gekke Graaf.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen