Door zanussi, Op zat 2 jul 2016 21:44, 1 reacties,    

Maandag weer sirene test.Maandag weer sirene test.

Aanstaande maandag is het weer de eerste maandag van de nieuwe maand. Op deze dag om 12:00 uur middags worden alle civiele noodalarm sirenes in heel Nederland uitgeprobeerd, getest, of ze nog wel werken. Dit gebeurt sinds decennia elke eerste maandag van de nieuwe maand om 12:00 uur s`middags. Nood alarm sirenes worden aangezet op deze dag, in het kader van een maandelijkse test.
Nu is het ondertussen 2016. Waarom zijn al deze nood alarm sirenes nog niet voorzien van een stukje electronica die via internet aan de betrokken autoriteiten laat weten; sirene zal geluid maken bij inschakeling. all systems are go for alarm. Waarom is dat niet al 10 jaar lang zo? Is het misschien omdat men ons elke maand wil herinneren aan iets wat waarschijnlijk nooit zal gebeuren? Is het maandeljkse landelijke nep alarm een vorm van angst propaganda?

Nuclear Hoax
Annotaties:
| #259515 | 29-04-2017 13:06 | Unseen
Treedt er gewenning op, ik bedoel door het keer op keer "cry for the woolf" roepen wordt de mens daarvoor dan imuum ?
Ik denk van niet, want aan de andere kant wordn televizie-kijkers en bezoekers van Zaplog, steeds herinnert aan daadwerkelijke "woolfs".

Of de woolfs nou aanslagen zijn of dat er een conclusie getrokken wordt dat de woolf een false vlag is.

Dus ja, het maandelijks woolf roepen d.m.v. sirene test, is niets anders dan de Nederlander gevangen trachten te houden in angst.
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen