Door community (initieel Best Well), Op maa 2 mei 2016 23:53, 2 reacties, nieuws

Machthebbers Odessa blokkeren herdenkers toegang* De machthebbers in Odessa hebben onder verschillende voorwendselen mensen die de tragedie wilden herdenken, de toegang belet. Dit gold zelfs voor familieleden van de slachtoffers.

* Politie en militairen hielden de bezoekers ver van het terrein. In de ochtend werd een bommelding voorgewend.

* De bloemen werden op een in de buurt gelegen veld gelegd, waar ook de duiven en de ballonnen werden opgelaten.

Vastgehouden op vliegveld
Parlementsleden van de oppositie die speciaal uit Kiev waren komen vliegen werden op het vliegveld van Odessa tegengehouden, onder andere met behulp van zogenaamde "auto-Maidanen", waarbij de politie volgens goed Ukraïens fascistisch gebruik zich nergens in mengde. Ondertussen hielden Prawi Sector leden een demonstratie in Odessa waarbij ze de slachtoffers seperatisten en verraders noemden.

Een dame die een interview begrijpt niet dat "Europa" dergelijk gedrag toestaat
Evgeniy Yelovo heeft het er nog steeds moeilijk mee om te herinneren hoe zijn broer vermoord en verminkt is. Het lichaam van zijn broer was dermate verbrand dat de identificatie enkel met behulp van professionals tot stand is gekomen. Officieel is de broer omgekomen als gevolg van gassen. Welke gassen is niet bekend. Vergast dus.

Slachtoffers worden daders gemaakt
Van een proces is tot nu toe niets van de grond gekomen. Wel bestaan er 22 verdachten. Allemaal zogenaamde Anti-Maidanen. Een vrouw die de slachtoffers juist hielp kwam terecht in de gevangenis. Maar er sinds kort weer uit.

De broer van een andere vrouw is gefolterd voor de ogen van kinderen. Zij blijft liever onherkenbaar in beeld uit angst voor represailles.

Moordenaars lopen vrij rond in Ukraine
De man, Maidanist, die op 4:20 met een jachtwapen mensen doodschoot, werd gearresteerd doch spoedig weer vrijgelaten. Hij loopt vrij rond in Odessa en bezoekt zelfs rechtzaken om cynisch te tonen hoe onaantastbaar de Nazi's in Ukraine zijn.
Annotaties:
| #250607 | 03-05-2016 20:00 | ffloor
Wat taalvautjes eruit gehaald en 'b'-codes toegevoegd. Dat laatste doe je door hoofdkoppen met shift en pijltje blauw te kleuren en dan met de muis bovenaan op b> te klikken (vet) of op een i> om gesproken woord mee aan te geven, of u> om een woord te onderstrepen dat extra aandacht nodig heeft.
Je artikel knapt er zoveel van op!
| #250610 | 03-05-2016 21:41 | Best Well
Ik had het wat te slordig geknipt en geplakt.
Veel beter leesbaar zo,
Dank je wel FFloor,
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen