Door community (initieel Best Well), Op vri 13 apr 2018 12:29, 2 reacties, nieuws

Maffia-achtige bedreiging Mike Pompeo aan Rusland
Mike Pompeo kwam naar de Senaat. De ex-baas van de CIA wordt de nieuwe Minister van Buitenlandse Zaken en is de opvolger van Rex Tillerson. Hij moet antwoord geven op een serie vragen. Als het op Rusland aankomt zegt hij het volgende:

Veel werk...

"Er is nog veel werk te verzetten. Er is nog veel werk te doen met sancties. Vladimir Putin heeft onze boodschap nog niet helemaal begrepen en daar gaan we aan werken. Maar het moet iets groter zijn dan sancties."Commentaar Blik op NOS-journaal

Het is regelrechte maffia-taal van de aanstaande Minister van Buitenlandse Zaken van 's Werelds machtigste militaire macht. Het feit dat Ank Bijleveld (Minister van Offensie), Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) en Marc Rutte (Minister President) nog als hondjes achter dit land aanlopen, zelfs hun zegen geven aan hun aanvalsbommen op Syrie, op basis van een Hoax, is niet goed.

Oostenrijks model

Nederland moet proberen onder het juk van dit land uit te komen. Om te beginnen: Oostenrijks model. Dus uit de NAVO. Bij de NOS oif Nieuwsuur is het niet waarschijnlijk dat u deze Maffia-taal te zien krijgt. U dient niet te weten aan welke types onze politici onderworpen zijn.Vroeger baas bij de Geheime Dienst van de VS, nu zwaait Mike Pompeo de scepter op het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS. Hij komt meteen met een gestrekt been binnen, met maffia-achtige bedreigingstaal aan het adres van Rusland.

En dan nog dit, Duits publiek smacht naar normale betrekkingen met Rusland


\
Annotaties:
| #262949 | 13-04-2018 18:54 | G.B. Wolf
Maar het moet iets groter zijn dan sancties.

En dat zeggen klootzakken, die, zodra de eerste raketten wegvliegen, niet weten hoe hard ze naar de eerste de beste atoombunker moeten vluchten. Het volk mag dan de kastanjes uit het vuur halen.
Herinneren we onze willemientje en juultje nog, nog, nog, nog?
G.B. Wolf's avatar
⊕ | #262949 | 13-04-2018 18:54 | G.B. Wolf

Nou, na al die atoom raketjes op de wereld, zal er van het laatste restje echt schoon drinkwater niet veel meer overblijven. Allemaal ingestraald.
Alle drinkwater moet thans eerst worden schoongemaakt, post apocalyptisch werkt er niets meer ga ik vanuit. Dus veel succes in de klootzakken bunker.
Ik denk dat ik maar liever in die blink flits wegsmelt.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen