Door community (initieel loveulongtime), Op don 29 sep 2016 15:05, 0 reacties,    

Magnetite in hersenen o.a. afkomstig van benzine auto katalysatorenHet patent bevestigd dat er magnetite in katalysatoren wordt gebruikt.

Er is nu echter ook nog een plaatje opgedoken. Dit plaatje bevestigd volledig wat ik al jaren geleden heb ontdekt. Magnetische nanoparticles van 20 nanometer en kleiner beschadigen onze hersenen en zenuwgestel.

Link naar plaatje:
http://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/46968/title/Environmental-Magnetite-in-the-Human-Brain/

De beschrijving van het patent bevestigd volledig wat mij is overkomen. N.l. dat katalysatoren optioneel magnetite bevatten. En dat katalysatoren worden gebruikt bij loodvrije benzine auto's en bij vuilverbranding voor energy centrales.

Ik werd doodziek van de uistoot van de NUON toen ik in Almere woonde. Ik werd daarvoor al doodziek van de file met katalysator benzine autos die plotseling voor mijn deur in Hilversum verscheen. En ik werd opnieuw doodziek in Thailand toen binnen een korte periode mijn stad vol stond met gesubsidieerde nieuwe generatie benzine autos. Van deze auto's is vast komen te staan dat ze zelfs tot 1000x meer ultrafijn stof uitstoten dan oudere generaties.

https://schafderenteaf.wordpress.com/

De filters die ik in mijn cleanroom gebruik om te overleven zijn door de auto industrie exact voor dit doel ontworpen n.l. om magnetische nanoparticles op te vangen. Helaas werken ze niet voor nog onbekende andere, waarschijnlijk niet magnetische deeltjes.

https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k
Annotaties:
aanmelden / inloggen