Door community (initieel Vero Legata), Op maa 6 jun 2016 19:56, 8 reacties,    

Mainstream media liegt Nederlanders voor onder druk van o.a. de CIA

De globale maffia a.k.a. de wereldwijde criminele cabal zit in het nauw vanwege het logischerwijs falende geldsysteem. Dat willen ze dolgraag resetten met een beproeft middel: grootschalige oorlog. Ze gebruiken alle middelen daartoe zoals valse vlaggen in de vorm van o.a. MH17 om Rusland en Europa tegen elkaar uit te spelen en op te zetten. In combinatie daarmee braken ze zoveel mogelijk propaganda en leugens uit via de mainstream media kanalen over de burgers van Nederland en andere Europese landen.

Udo Ulfkotte, die zelf 25 jaar mainstream media journalist is geweest voor één van de grootste Duitse kranten klapte een tijdje geleden uit de school en verteld hoe en waarom de mainstream media in o.a. Duitsland, Nederland en andere landen in Europa haar eigen burgers voorliegen. Hij geeft aan dat veel mainstream media in verschillende landen onder druk van o.a. de CIA en andere geheime diensten continue pro-VS en als de VS het wil anti-Rusland propaganda over het volk uitstort. Hij geeft aan dat geheime diensten o.a. letterlijk voorgeschreven stukken aan kranten toe mailen en dat kranten dit vervolgens plaatsen onder naam van één van hun eigen journalisten. Vroeger heette dit bewust misleiden en voorliegen van burgers vanuit de CIA Operation Mockingbird, wat de codenaam nu is is niet bekend maar dat deze operaties ook vandaag de dag volop draaien moge duidelijk zijn.
Annotaties:
| #251591 | 07-06-2016 13:14 | net wakker geworden
Precies zoals Udo Ulfkotte het ook al heeft verwoord voor de situatie in Duitsland.

En hoever dit allemaal teruggaat... Onderstaand artikel is ook weer verhelderend om een totaalbeeld te krijgen van de grote leugen en bedrog wereld waarin we nu leven.

https://sciencefiles.org/2016/06/06/deutschland-unter-kontrolle-russisches-geheimdokument-erklaert-nicht-nur-niedergang-des-deutschen-bildungssystems/
Ik las vandaag weer op NOS dat de NL staat 5 miljard ging lenen voor 5 jaar tegen 0 % rente, Gratis geld??? Kort lopende leningen krijgen ze zelfs negatieve rente, dus geld toe??? omdat mensen (bankiers) blij zijn hun geld veilig in staats obligaties te kunnen beleggen.

Dan weet je toch dat er iets helemaal fout zit. Daar hoef je toch geen Einstein voor te zijn. Waarde papier is binnenkort WC papier, als je het hebt, ruil het in voor je hypotheek, goud, zilver, grond, water.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Ps
Ja, als je een miljard euro over hebt, is onder je matras bewaren nogal opvallend veel. Banken zijn dan ineens heel onbetrouwbaar omvallend, dus 0,25% rente betalen aan de staat om te bewaren is dan ineens niet zo slecht idee.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Ps2

Wie hebben die miljarden over? De bankiers die het gratis geld van de ECB krijgen. Lekker gratis geld aanpakken, terugbetalen zijn we ooit wel eens. Maar nu hebben we al dat gratis geld, hebben we een probleem. Uitgeven? nee, dat is zonde, we stallen het bij de overheid zodat we volgende keer nog meer gratis geld krijgen?

Ben ik nou van Lotje of zijn zij het?
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #251615 | 08-06-2016 00:22 | CB Interactive
En de oplossing is simpel en Henny Vrienten zong dit al in de jaren 80 van de vorige eeuw met de band Doe Maar:
Hee er zit een knop op die tv, druk hem in en ga maar mee, de bloemen buiten zetten......

Gewoon uitlaten die propaganda automaat.
| #251616 | 08-06-2016 06:00 | Rotterdam
Ach, het zoveelste baggerstukje van Achterdesamenleving. Als het niet over aliens gaat, dan jat Douwe wel weer het een en ander van complotsites voor een rommelig stukje waaraan hij nog geen tien minuten aandacht heeft besteed.

Maar gelukkig hebben we Udo Ulfkotte nog. Die heeft iets over de Duitse media gezegd en dan koppel je dat - makkelijk zat - aan de NOS. Met 'valse vlaggen' die natuurlijk helemaal geen valse vlaggen zijn als voorbeeld. Morgen weer een stukje van Douwe.
| #251626 | 08-06-2016 19:39 | Vero Legata
Geheime diensten infiltreren al meer dan 60 jaar mainstream media en ze zullen er over de jaren vast niet slechter op zijn geworden. Dat Udo Ulfkotte het nu aankaart is prachtig maar het zou mensen goed doen om dit ook eens in de historische context te bekijken zodat we een goed beeld krijgen hoe lang dit soort praktijken al spelen.

---

Operation Mockingbird was a secret campaign by the United States Central Intelligence Agency (CIA) to influence media. Begun in the 1950s, it was initially organized by Cord Meyer and Allen W. Dulles, and was later led by Frank Wisner after Dulles became the head of the CIA. The organization recruited leading American journalists into a network to help present the CIA’s views, and funded some student and cultural organizations, and magazines as fronts. As it developed, it also worked to influence foreign media and political campaigns, in addition to activities by other operating units of the CIA.

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird
Vero Legata's avatar
| #251855 | 17-06-2016 19:17 | G.B. Wolf
Die leugens van de nederlandse (voornamelijk joodse) pers waren de laatste jaren zo opvallend, dat ik er een aparte bladwijzer aan heb gewijd. Inmiddels heb ik er 19 bij elkaar gespaard... Allen los van elkaar, onafhankelijk.
Mijn laatste hoop is gevestigd op ftm.nl
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen