Door community (initieel Best Well), Op zat 23 sep 2017 19:47, 1 reacties, nieuws

Marcel Vink (Telegraaf) draait dol op Noord Korea

Telegraaf, NOS en NPO gaan hand in hand bij het rijp maken van de geesten voor een aanvalsoorlog op Noord Korea.

"Moordmachines"

Oud Nazi-krant De Telegraaf, die altijd dicht bij zijn roots blijft, gaat verbaal voorop in de strijd. Kim wordt nu systematisch "dictator"genoemd, en nu zijn ook de dames in het Noord Koreaanse leger aan de beurt. Dat zijn geen "vrouwen die hun mannetje staan". Nee. Dat zijn regelrechte "moordmachines". "Kim weet zich beschermd door honderdduizenden vrouwelijke moordmachines". Moordmachines! "De knappe krijgers worden getraind om genadeloos toe te slaan." Genadeloos! Marcel Vink gaat helemaal los op de Koreaanse dames. Over de Amerikaanse boys en girls die bijvoorbeeld vanuit hun luie stoel in de VS met hun killerdrones daadwerkelijk onveroordeelde mensen dood maken, hebben we Marcel Vink of de Telegraaf nog nooit in termen als moordmachines horen spreken.

"Russen hackten"

De Telegraaf zit trouwens sowieso helemaal op de CIA/Pentagonlijn want de andere kop luidt "Russen hackten in 21 Staten". Als je dan het artikel erbij leest is er geen touw aan vast te knopen, en is de einduitslag in ieder geval nooit beinvloed door wat voor een hack dan ook. Laat staan een Russische. Maar de kop is in ieder geval weer gezet en daarmee voldoet de oud Nazi krant aan zijn CIA-plicht.

Wierd Duk naar de Telegraaf

Wierd Duk gaat in de komende weken over van het AD naar de Telegraaf. Wierd Duk staat bij ons bekend als een journalist die niet gedwee aan de CIA leiband loopt. Het wordt intressant om te zien hoe hij zich bij de Telegraaf in dit CIA-nest gaat voelen en of het hem gaat lukken een iets minder pro-Atlantisch geluid, een iets minder Russofoob geluid, te laten horen.Foto EPA, via de Telegraaf. De Koreaanse dames. Volgens de Telegraaf zijn dit "moordmachines", hoewel ze nog geen enkele buitenlandse opponent gedood hebben. Grappig dat oud NSB-krant de Telegraaf over Nederlandse of Amerikaanse soldaten, die buitenlanders bij de vleet doodmaken, nooit in die termen spreekt.
Annotaties:
| #260835 | 24-09-2017 08:06 | ..................
Zo kan je zien hoe achterlijk het volk is,en hoe de politiek allen gecontroleerde muppets zijn.
De media is de baas.
Die bepaalt de lijn/richting wat we opgaan.Hoe we moeten denken.
Mensen zijn het bedrog van Irak alweer vergeten hoe we die oorlog zijn ingelokt en daar nu voor mogen bloeden.Ondertussen dezelfde kliek zich aan het verrijken is in dat gebied wat het heeft veroverd.
Eigenlijk zijn het psychopaten die door middel van hersenspoeling het volk laat denken dat het zou gaan om een wrede dictator,terwijl het zelf de oorzaak ervan is geweest hoe het is geworden.

Al die ratten in de media laten hun werkelijke gezicht zien nu.
Dat zijn ook diegene die er nog in (willen) geloven.
aanmelden / inloggen