Door community (initieel Best Well), Op maa 1 jan 2018 12:32, 0 reacties, nieuws

Mark Rutte : Eerste politieke schandaal 2018 is binnenWij hadden ons het begin van 2018 vrolijker voorgesteld , maar helaas Mark Rutte gooide weer eens roet in het eten. Haast onopgemerkt in de MSM werd er omstreeks 22.12.2017 melding gemaakt dat Rutte iets opmerkelijks doet, namelijk “WERKEN “en dat nog wel op Nieuwjaarsdag 2018, dus vandaag.

Rutte gaat op een dag dat er nergens een onrendabele wereldwijd ook maar een poot uitsteekt naar Wenen om daar met de nieuwe Oostenrijkse Bundeskanzler Sebastian Kurz van gedachten te wisselen over de EU en de migratie problematiek ! Met name dat laatste is natuurlijk wel zeer opmerkelijk, daar Rutte zich in Nederland zelf niets aan dit probleem gelegen laat liggen, in tegendeel in het kielzog varend van de kruiser “Dicke Angela ” het land klaar stoomt om het eerste Midden Afrikaanse land buiten Afrika te worden. Dat de gedachten van Kurz over hoe je je land nog enigszins kunt bewaren voor een gelukszoekers tsunami haaks staan op die van Rutte, is bekend. Kurz is de man die grenzen sluit en de vergoedingen aan gelukszoekers drastisch kortwiekt.

Nieuwsgierig geworden loop je dan even de Oostenrijkse MSM door, het is niet iedere dag dat Wenen de premier aller premiers binnen de stadsmuren mag ontvangen, maar NICHTS , GAR NICHTS !

Dan maar even naar de officiële perspagina van het Bundeskanzelamt en ja , een summiere mededeling dat Kurz om 14.00 Rutte in het Bundes- kanzleramt ontvangt, daar een ‘werkgesprek” heeft dat echter om 15.00 uur al weer afgelopen is , het moment dat beide een persverklaring af zullen leggen in de Marmorecksalon.

Tuut , tuut, da’s snel ! EU problemen opgelost, Mark weet nu hoe hij de Nederlandse grenzen moet sluiten, alleen nog even “Mutti ” om toestemming vragen en het nieuwe jaar kan beginnen.

Echter, om 11.15 bezoeken beide heren het bekende Nieuwjaarsconcert dat tot ongeveer 13.00 duurt.

Mark, je bent gewoon een Hollandse kniepert, wat heet je bent gewoon het prototype van een economische gelukszoeker, niets willen betalen, wel willen vangen, het voorbeeld van een Nederlandse politicus die zoals we inmiddels gewend zijn altijd kijkt of er niet iets te ritselen valt. Zwak, ziek en misselijk makend.

Ooit wilde je pianoleraar worden, maar dat ging niet door, was kennelijk te moeilijk en dan wijk je uit naar de bezigheid van politicus. Maar dat reisje naar Wenen en een kaartje kopen, die overigens al begin 2017 waren uitverkocht, dat had toch nog wel gelukt ?

En nu nog even het persbericht afwachten . Een vruchtbaar gesprek, van gedachten gewisseld en elkaar beloofd contact te houden ? Of was het meer een zieltje winnen als je naar Brussel wilt en alle EU premiers het daar over eens moeten zijn ?

STAKKER !
Annotaties:
aanmelden / inloggen