Door yelamdenu, Op vri 29 mei 2009 10:22, 57 reacties,    

Mark Rutte glijdt uit over een wel heel morbide bananenschil

Als zelfbenoemde held (één van de) van de Vrijheid Van Meningsuiting ging Mark Rutte wel heel klungelig op zijn falie.
Hij meent de "vrijheid van meningsuiting" te moeten verdedigen tegen het (volgens Mark steeds groter wordende) aantal moslims dat er Vrijheid Van Meningsuiting-onvriendelijke maniertjes op na houdt. En dat dacht deze held eventjes te moeten onderstrepen door een stoere uitspraak te doen.

En dan wordt het al gauw interessant. Want wat is eigenlijk het Enige Echte Taboe in de polder? De Holocaust. Begrijp me niet verkeerd, de wandaden van de nazi's kunnen niet genoeg vervloekt worden. Maar het juridische gegeven dat het ontkennen van het gebeurd-zijn van bepaalde historische gebeurtenissen strafbaar is, is toch eigenlijk (hoewel begrijpelijk, in de context van de zieke geesten die het verbod door hun holocaustontkennende schrijfsels hebben opgeroepen) wel een beetje raar. Want door gebeurtenissen te ontkennen waarvan iedereen in de maatschappij ervan uitgaat dat ze volkomen reëel zijn, geef je wereld het signaal: "Kijk mij, ik ben knettergek, ik stel geen prijs op een maatschappelijke carrière, en zou u zo vriendelijk willen zijn mij publiekelijk en voor eeuwig uit te kotsen?" Althans, zo werkt het in hevige mate als het over de nazi-genocide gaat.

Dus wat dacht vriend Mark, altijd bereid na te denken over de Toekomst van Nederland? Hij dacht, laat ik nu eens dapper zeggen dat DEZE soort uitlatingen, niet strafbaar hoeft te zijn! Een volkomen redelijke uitspraak, want verdwaasde mannetjes zoals holocaustontkenner Faurisson, voor wiens vrijheid van meningsuiting de linkse held op sokken Noam Chomsky het nog eens heeft opgenomen, die komen nergens, bereiken niks, zijn outcasts, en worden door iedereen uitgekotst. Als ze überhaupt nog vrienden hebben zijn de vrienden die ze er bij krijgen meestal kaalhoofdig, voorzien van NSDAP-tatoeages, en/of met een zekere interesse in de rassenwanen van staatsman A. Hitler.

Inderdaad, mensen als Faurisson, aan wie de Chomsky stevig zijn vingers brandde, of "Mr. Death", de Amerikaanse beul die in de VS ter dood veroordeelden ambtshalve van het leven beroofde, en op grond van zijn kennis in dezen naar Auschwitz (uit m'n hoofd) afreisde en daar sceptisch werd over het vermogen van de gaskamers om zoveel mensen uit te roeien, zulke mensen zijn hun eigen straf. Zoals strontvliegen likkebaardend op een lijk afkomen, zo rent iedereen met enig zelfrespect van deze mensen weg, want je wilt niet met ze gezien en sociaal door ze bevuild worden. Een strafproces zou waarlijk te wreed zijn voor deze mentaal gemankeerden.

De VVD was toch minder vrijzinnig, en begreep dat de samenleving en de VVD zelf niet klaar waren voor het omverwerpen van taboes aangaande de Holocaust. De Mark schrok zich helemaal een ongeluk, en al hyperventilerend bedacht hij een ongeloofwaardig en stompzinnig argument om zijn politieke en sociale blunder nog ongeloofwaardiger te maken. Rutte bedacht dat nee, niet iedere verdwaasde "studeerkamergeleerde" die in de war raakt en onzin roept of schrijft over de Holocaust, niet iedere malloot van dat genre hoeft juridisch bij zijn kraag te worden gevat. De implicatie is dat dit maar stoffige, meelijwekkende figuren zijn, die geen vlieg kwaad doen. Alleen voor die types hoeft vervolging dus niet.

Om terug te kunnen keren op het VVD-standpunt dat het "ontkennen van de Holocaust" wel degelijk dient te worden bestraft, kwam hij met de kronkel dat in de meeste gevallen van dit soort ontkenning, deze gepaard gaat met, of gebeurt in de context van, "oproepen tot geweld". Met andere woorden, als je met je laarzen door de straten marcheert, en je roept, "Joden aan het gas!" of "Joden, die moet je doden!" én vervolgens scandeer je, "de Holocaust heeft nooit plaatsgevonden!", DÁN is het strafbaar. Een beetje vreemd, want hoe kan het ontkennen van een bepaalde gruwelijke gebeurtenis in het verleden zélf bijdragen aan het oproepen tot geweld? Het zijn de gewelddadige daden of woorden ZELF die strafbaar kunnen zijn, niet alle onzin eromheen. Met evenveel recht stel je dat, als het hoost van de lucht, het strafbaar is om te verkondigen dat er een heerlijk zomerzonnetje schijnt, MITS deze mededeling geschiedt "in de context van oproepen tot geweld".

Enige denkarbeid levert dus het inzicht op dat het ontkennen van de Holocaust strafbaar is gesteld, JUIST bij het ontbreken van enige specifieke gewelddadige context. Het is strafbaar gesteld, niet voor botte schurken die joodse graven bekladden (wat immers zelf al strafbaar is), ook niet zozeer voor de stoffige verdwaasde academische losers maar voor sluwe, verbaal enigszins begaafde bestsellerauteurs in neo-nazi (en andere) kringen, die wel uitkijken om hun smakeloze taboe-doorbreeksels te voorzien van enige naar de nazi's ruikende sfeerverlichting. De strafbaarstelling is een duidelijke maatregel om in ieder geval één universele waarheid er stevig in te planten, uit de hevige schaamte die velen heeft bevangen in Europa over waar onze (immer superieure) Beschaving toe in staat is.

Norman Finkelstein zag dit niet verkeerd, en doorbrak zelf een ander taboe door te stellen dat het eigenlijk niet helemaal ondenkbaar was dat je de holocaustontkenners ook werkelijk van repliek dient. Elke waarheid die met de arm der wet moet worden afgedwongen wordt immers erg aantrekkelijk voor veel mensen, neonazi's of geen neonazi's, om eens dwars tegenin te gaan. En is het blijkbare onvermogen om de ontkenner-auteurs met een paar duidelijke vaststaande feiten te genadeslag toe te brengen, niet een soort erkenning dat ze "een punt" hebben?

Met andere woorden, hoe morbide het ook is, zul je niet alle vormen van discussie met dit soort auteurs kunnen uitsluiten. En dan heb je iets wat zou kunnen doorgaan voor "een debat", waarin het verbieden van uitspraken sowieso niet thuishoort.

Het is niet moeilijk om de ontkenners de genadestoot toe te brengen, als je maar uitlegt hoe geschiedenis nou eigenlijk geschreven wordt. Er zijn geen foto's van de Slag bij Waterloo, en toch zijn er weinig mensen die twijfelen aan de authenticiteit van die gebeurtenis. Vele duizenden getuigen en direct betrokkenen hebben over het nazi-uitroeiingsprogramma consistent hetzelfde verhaal verteld, en het zijn vooral de documenten die daaruit zijn voortgekomen, die laten zien waarom de holocaustontkenners perverse dan wel verwarde geesten zijn. Je mag best een discussie voeren over de rol van getuigenissen in de geschiedschrijving. De internetgeneratie, die denkt te beschikken over meer data voor van alles en nog wat dan ooit eerder in de geschiedenis, mag zich best eens afvragen hoe geschiedschrijving nou eigenlijk wordt beoefend. Daar zit een hoop manipulatie tussen. Maar niet alles waarvoor geen directe tastbare fysieke bewijzen zijn, is onecht. Dat zou het veel te makkelijk maken voor de schurkachtige types op deze aardbol, want fysiek bewijs kan altijd worden vernietigd, maar de verhalen van getuigen, niet.

Je kunt als kritische onderzoeker altijd op zoek gaan naar grote inconsistenties in die getuigenissen. Maar dát is nog nooit strafbaar geweest.
Annotaties:
| #66700 | 29-05-2009 12:18 | sxeptix
Mooi verwoord !
sxeptix's avatar
| #66705 | 29-05-2009 13:03 | jasper
Zo gek is dat onderzoek van Leuchter toch niet geweest hoor.

http://www.ihr.org/jhr/v11/v11p207_Staff.html

Als ik me niet vergis is de man overigens geen beul maar ontwerpt hij executiewerktuigen.
jasper's avatar
| #66708 | 29-05-2009 13:42 | Sander
Tjoh wat een onzin verhaal.

Groots mogelijk leugen, erger dan dat van AIDS is toch wel de holocaust.

Je moet toch nog maar eens naar David Cole's Auschwitz video kijken?!!
Is een gaskamer een gaskamer als er bij de ingang een bord hangt met de tekst gaskamer, terwijl het een ordinaire badkamer is ?! Op z'n lage manier is er geconditioneerd.

Walgelijk en misselijke onzin over Holocaust moet op tafel.
Rutte heeft gelijk!

Joden hebben de situatie zelf gecreeerd zodat ze nu onschendbaar zijn.

Ken je geschiedenis.
| #66711 | 29-05-2009 14:05 | Sander
En juridisch gezien met de Nuremberg tribunaal is helemaal een lachertje.
| #66712 | 29-05-2009 14:07 | yelamdenu
Sander,
Toon het maar aan dat al die mensen uit hun nek kletsen.
yelamdenu's avatar
| #66714 | 29-05-2009 14:16 | yelamdenu
Trouwens, mijn punt was alleen dat Rutte een watje is dat hij zo halverwege weer op zijn schreden terugkeert.
M.a.w. wees dan consequent en zeg dat vervolging voor iemand die ontkent dat "de holocaust heeft plaatsgevonden" o.i.d., onzinnig is, omdat het dan misschien wel mogelijkerwijs mensen kwetst, maar dat dat voor zoveel dingen geldt.
Of zeg, het is ongeacht de persoon die het zegt, op zichzelf strafbaar. Maar niet van die slappe thee.
De ontkenning van de holocaust boeit mij verder totaal niet, ik heb wel wat beters te doen en het idee dat "de joden" dit bij wijze van business model om onschendbaar te worden ofzo "verzonnen" hebben, dat is grotesk. De staat Israël maakt misbruik van het slachtofferisme, dat is al erg genoeg.
Help vooral het CIDI weer een handje met hun statistieken, u wordt bedankt.
yelamdenu's avatar
| #66718 | 29-05-2009 15:05 | spiritualchange
ah, weer een echte Yelamdenu :)
spiritualchange's avatar
| #66723 | 29-05-2009 15:52 | Donkerdoorn
Je moet toch nog maar eens naar David Cole's Auschwitz video kijken?!!


*zucht* We zetten een video in tegen 60 jaar historisch onderzoek en de bureaucratische papierberg van nazi Duitsland.
Donkerdoorn's avatar
| #66734 | 29-05-2009 17:13 | Blackwhite
Chomsky een held op sokken? Leg uit?
Blackwhite's avatar
| #66736 | 29-05-2009 17:30 | Cmmtgnmn
Ach over jezus is nog veel meer geschreven, o.a. dat hij over water kon lopen en na 3 dagen uit de dood opstond. Dat wordt door velen na 2000 jaar historisch onderzoek ook nog steeds geloofd.

Heeft iemand al de 100.000 van dr. faurrison geclaimd?
Cmmtgnmn's avatar
| #66738 | 29-05-2009 18:10 | yelamdenu
@Blackwhite
Chomsky is een held op sokken omdat hij als het erop aankomt (JFK, 9/11 bijv.) de "oh that's just conspiracy theory"-kaart speelt, en hij weet wel beter/zou beter moeten weten.

@Cmmtgnmn
Ik ben niet onder de indruk van je vergelijking. Jij wel?
Zijn er eigenlijk nog meer historische verschijnselen die je eerst wel eens "bewezen" wilt zien voordat je ze gelooft?
Het is maar heel toevallig dat ik een overlevende van Auschwitz ken, maar die heeft hele stapels volgeschreven om de zaak van zich af te schrijven. Hij hing psychisch gezien aan een draadje, en dat decennia na de oorlog, na het tientallen jaren te hebben verdrongen. Zal ik hem (in de tachtig) eens vragen of hij ook in hut kompelot zit?

Of misschien wil jij dat doen, wel zo smaakvol.
yelamdenu's avatar
| #66748 | 29-05-2009 19:33 | ffloor
Dat die gaskamers niet bestonden klopt: het waren douches tegen ongedierte en iederen kreeg een stuk zeep mee.
Alleen dan met dit verschil dat de douches niet op de waterleiding waren aangesloten maar op de uitlaat van een scheepsdieselmotor. In de verslagen staat oa. een vloekende SS-Hauptsturmfürher omdat de diesel na 2 vergeefse pogingen nog steeds niet starten wilde.
Maar sommige werkkampen hadden wel degelijk douches die op water werkten maar daar hadden ze rijdende vrachtwagens die gasdicht waren gemaakt met de dieseluitlaat naar binnen gemonteerd. Van dit "personendouchesvervoermiddel" bestonden twee typen van en de fabrikant was een heel grote jongen dat hij had afgekeken van de bontindustrie.

De vraag is NU alleen waarom een door het bedrijfsleven gesteunde liberaal een discussie moet opstarten over een brand die 60 jaar geleden woedde - en op een moment dat Nederland in de brand staat terwijl de ING-bank op omvallen staat. Dit kan geen toeval meer zijn. Afleiding soms?
Op dit moment hebben we wel wat betere Leiderfiguren nodig dan een 60 jaar geleden al gehouden discussie over de meest effektieve manieren om een maatschappij om zeep te helpen - er zijn momenteel iets andere problemen die geheel en al vergelijkbaar zijn aan de VOORAVOND van WO-2.
Er zijn op dit moment ietsje teveel overeenkomsten van het tijdperk 1928-1939 met het huidige tijdperk dat een grote "Leider?" als Mark Rutte dit had moeten opvallen - of is dat ietsje te optimistisch gedacht? Voor mij is dat nu wel helder: nee mijn stem krijgt hij niet: dit is nog een kind.
| #66756 | 29-05-2009 20:10 | Cmmtgnmn
@yelamdenu

Duizenden verklaringen zijn er gegeven over gaskamers in concentratiekampen in o.a. duitsland. Die waren er dus pertinent niet, ga maar zoeken. Heden ten dage wordt alleen de geschiedenis van gaskamers in na-oorlogs sovietgebied ondersteund.

Hoeveel verklaringen zijn er wel niet gegeven over zeep, gemaakt van joden, lampenkappen gemaakt van joodse huid? Ondertussen allang naar het rijk der fabelen verwezen.

Ik wil maar zeggen; het eerste dat sneuvelt in een oorlog is de waarheid.

Wat dacht je van koeweitse babies die uit couveuses werden gegooid door irakese militairen tijdens hun inval in koeweit? Dat is het verneukerative van propaganda...
Cmmtgnmn's avatar
| #66757 | 29-05-2009 20:14 | Cmmtgnmn
Ik ga alvast de verschillende links, urls, quotes en verklaringen erbij zoeken omdat jullie me -terecht- niet op mijn woord geloven.
Cmmtgnmn's avatar
| #66759 | 29-05-2009 20:48 | ffloor
Ja, maar wat ze dan wel vonden waren de ovens waarin lijken werden verbrand en de knekels in een gegraven sleuf werden ingegooid. De verslagen van de arbeiders die de lijken in de oven moesten instapelen vertelden dat ze dat om-en om moesten doen: mannen branden niet en daarom moest er telkens een vrouw tussen die als brandstof diende om de beide mannen te kunnen verbranden. Dit bewijs is gevonden.
Ook het bewijs van de miljoenen doden was ook niet moeilijk te vinden omdat veel sleuven nog niet tijdig konden worden dichtgegooid maar inderdaad: de getallenopgaven waren een schatting die meestal nog wel te voorzichtig waren maar hierbij kwam later de uitgebreide administratie die de Nazi's erop na hielden onderzoekers te hulp: over de alleen al 6 miljoen vernietigde joden bestaat, althans in de wetenschap daarover geen discussie meer.
Van de rijdende gaskamers bestaan op dit moment nog de resten van twee voertuigen van maar omdat autoplaat met zwavel wordt vermengd zodat auto's zelfverterend zijn: is van deze voertuigen alleen de draagbalken en het mechaniek nog van overgebleven - het bewijs is HEDEN nog maar flinterdun.
Ikzelf ben al wat ouder en heb de achterliggende halve eeuw meer foto's en de technische details daarop gezien maar de laatste jaren worden al die gigantische archieven steeds verder gedigitaliseerd en daarmee: gevoelig voor fraude.
Alsook is het gebruikte opslagmedium: CD-roms al te vaak zelfverterend gebleken: van sommige gebrande schijfjes was hun levensduur slechts 1 uur...

Overigens wist ons gezin al in 1942 van het bestaan van de holocaust af. Onze boerderij stond namelijk slechts 200 mtr van een fort af en in de fortgracht gingen ze vissen met handgranaten. Eén zo'n bewaker vertelde dat hij naar dit fort was gestuurd omdat hij was doorgedraaid: "...kleine kinderen met poppen in de hand vlogen tegen de múúúren op".
Hij gilde. Mijn pappie en mammie konden het niet bevatten:
zoiets doet een beschaafd Herrenvolk niet dat de voor 1940 zo getreiterde boerenstand na 1940 nu opeens in ere ging houden: toch helemaal niet. Maar toen kwam nr.2 en nummero 3 aan doorgedraaide moffen en begreep mijn pappie (ex-onderofficier) dat het waar was.
Vooral na de oorlog stonden de kranten volgeschreven over de omvang van de massa-vernietiging - maar als je nu in diezelfde krantenarchieven diezelfde oude exemplaren nog maar eens opzoekt uit mijn herinnering staan er opeens hele andere dingen in wat is dit? Trouwens dit krantenpapier bevat chemicaliën dat in 1950 nog niet eens bestond, althans niet in het krantenbedrijf. Ik ben er maar mee gestopt om in de officiële archieven oude kranten te gaan lezen want ik geloof ze niet - alleen die op rommelmarkten zijn nog echt.
| #66763 | 29-05-2009 21:03 | yelamdenu
@Cmmtgnmn
Het doet je ook niks dat verschillende SS'ers en andere nazi's zelf bevestigende verklaringen hebben afgelegd over de vernietigingskampen, en wat Hitler zelf herhaaldelijk heeft gezegd, nota bene in het openbaar, over de uitroeiing van de joden, is dat ook niet relevant?
yelamdenu's avatar
| #66765 | 29-05-2009 21:13 | komodo
Verklaringen op zich zeggen niet zo veel.

Het zou ( ook nu nog ) niet zo heel moeilijk moeten zijn om de verhalen te bewijzen als er onderzoek gedaan zou worden.

Zolang dat niet gebeurd is, is het logisch dat er twijfel blijft bestaan. In Duitsland loopt op dit moment een proces tegen iemand die zichzelf heeft aangegeven als zijnde een "holocaust-betwijfelaar".

Zie : http://www.rense.com/general85/germany.htm

Toch interessant, niet ?
komodo's avatar
| #66766 | 29-05-2009 21:20 | yelamdenu
Met twijfelen is op zichzelf niks mis. Dat is alleen maar leerzaam.
Maar echt nodig is het niet.
http://nizkor.org/
Probeer daar eerst maar eens gaten in te schieten, het materiaal van de h.-ontkenners wordt er vakkundig met de grond gelijk gemaakt.
yelamdenu's avatar
| #66777 | 29-05-2009 23:44 | Narchya
En waarom was Rutte nou fout bezig? Ik vind de hele VVD een slap zooitje, en Rutte past daar precies in, maar hier heeft hij toch wel compleet gelijk. Waarom mag je niet de deze Holocaust ter discussie stellen, maar wel de genocides in Cambodja of de Armeense genocide in Turkije, die notabene door enkele linkerds in de kamer en het kabinet vrolijk ontkent wordt, omdat het kiezers paait. De hypocrisie druipt er aan alle kanten van af.

Tegenwoordig ben je al anti-semiet als je mensen er op wijst dat er niet alleen Joden vermoord zijn in WW2, maar ook zo'n 20 miljoen Russische burgers, een hele zooi soldaten, en laten we de homo's, gehandicapten, intellectuelen, politiek tegenstanders, zigeuners, etc niet vergeten. Of zijn die niet belangrijk?
| #66778 | 29-05-2009 23:46 | Paul2
Maak je van het ontkennen een taboe, dan blijven de ontkenners in duisternis ronddolen en krijgen ze geen weerwoord. Daarbij heeft de samenleving het antigif van de ontkenners nodig, om zelf weerbaar te blijven. Zonder antigif worden argumenten en feiten naar de achtergrond gedrongen.

Veel van de kritiek op Rutte is te kwader trouw. Alsof hij zelf de Holocaust zou bagatelliseren. Zo vergeleek de commentaarschrijver van avondblad NRC Handelsblad Rutte donderdag met de antisemitische Franse politicus Jean-Marie Le Pen, die de gaskamers 'een detail' noemde in de geschiedenis van de oorlog.

http://www.elsevier.nl/web/10235462/Commentaren/Rutte-heeft-gelijk-in-Holocaust-kwestie.htm
| #66780 | 29-05-2009 23:59 | Paul2
@Libertarian
Eens

De Pavlovreakties van pers en politiek zijn ook weer van een niveau....
Voorzitter Wytze Russchen van de VVD in Brussel zegt zijn abonnement op NRC Handelsblad op vanwege de vergelijking van VVD-leider Mark Rutte met de antisemitische Franse politicus Jean-Marie Le Pen.

http://www.elsevier.nl/web/10235534/Nieuws/Politiek/VVD-Brussel-woest-op-NRC-na-demonisering-Rutte.htm

Het is ‘onbegrijpelijk' en ‘beneden peil' dat van Rutte de Holocaust ontkend mag worden.

Alleen al het denken hierover is echt onverstandig. Het ontkennen van de Holocaust is een vreselijk iets. Dat moeten we gewoon niet doen. Het is niet voor niets strafbaar gesteld,’ zei Balkenende tijdens zijn wekelijkse persconferentie. Hij wees erop hoe gevoelig misdaden uit de Tweede Wereldoorlog liggen in de samenleving.

http://www.elsevier.nl/web/10235600/Nieuws/Politiek/Balkenende-noemt-plan-Rutte-beneden-peil.htm
| #66793 | 30-05-2009 10:10 | yelamdenu
Nogmaals, ik vind dat Rutte gelijk heeft, maar je bent een watje als je dan weer als een angsthaas terugrent in je hok bij de eerste de beste kritiek.
Dat toont wel weer aan waarom Mark er niet veel van zal bakken bij de komende verkiezingen.
Nou heb ik makkelijk praten aangezien ik niet de fraxievoorzitter van VVD ben, haha.
yelamdenu's avatar
| #66797 | 30-05-2009 11:02 | spiritualchange
[Balkenende] wees erop hoe gevoelig misdaden uit de Tweede Wereldoorlog liggen in de samenleving.


Maar gevoeligheden... die tellen toch niet in een echte democratie?
spiritualchange's avatar
| #66799 | 30-05-2009 11:18 | Sander
@F.Floor
Dat met diesel motoren is schier onmogelijk om iemand om te leggen.
In One Third of The Holocaust en Buchenwald documentaires wordt wel een en andere uit een gezet waarom. Het gaskamer verhaalt niet klopt en niet KAN kloppen. Het wordt overigens nog eens gestaaft met het boek The Anatomy of Auschwitz, wat stelt dat 95% van de zyklonB gebruikt is voor ontluising. Het staaft gewoonweg niet. Ik heb zulke grote grote grote vraagtekens wat er nu gebeurd is. In ieder geval dat wat we geleerd hebben berust op doelbewust onzin.
| #66805 | 30-05-2009 11:33 | Sander
Wat ik het meest belachelijk en bezopen vind?!!

We zitten wel met z'n allen hier Irak, Vietnam, 911 allemaal leugens dit en dat. Maar van WO2/Holoacaust wordt alles geslikt?! Hoe fucking naief is dat. Als er een oorlog rondom bedrog berust is het wel de WO2.

@Donkerdoorn
60jaar historisch onderzoek. Dat is zo lachwekkend?!! Het is nog triester dan 911 onderzoeken. Er is geen echt onderzoek gedaan niets nada null zip. Mensen die dus WEL echt onderzoek doen worden onklaar gemaakt, monddood gemaakt. Je geloofd wel van de de misstanden van nu maar WO2 niet. Wat is dat toch.

Alles berust op misleiding, valse getuigen en bedrog. Alles hangt aan fout boek.

David Cole's video laat overduidelijk zien dat het Auschwitz verhaal quatsch is. Misselijk ziekelijk bedrog.
| #66806 | 30-05-2009 11:38 | Denneb
Ontkennen van de holocaust heeft heel veel te maken met ontkennen van de realiteit.

Ontkennen van de Naqba ia van hetzelfde aard.

Ontkennen van de mensenrechten zoals de geblondeerde goeroe van de xenofoben en racisten in Nederland elke dag practiseerd is ook van hetzelfde aard.

Uiteindelijk komen beide met Mark uit hetzelfde nest, toch?
Dit verklaart dan ene heleboel. Manipulatie en totaal geen respect voor andere mensen.
Denneb's avatar
| #66807 | 30-05-2009 11:41 | Paul2
We zitten wel met z'n allen hier Irak, Vietnam, 911 allemaal leugens dit en dat. Maar van WO2/Holoacaust wordt alles geslikt?! Hoe fucking naief is dat. Als er een oorlog rondom bedrog berust is het wel de WO2.

Sander ,de slachtoffers van WO II werden wel geloofd .De slachtoffers van de Vietnamoorlog en de Irak/Afghanistanoorlog worden m.n. in de VS nog steeds niet geloofd.Denk dat men zich beter op de laatste 2 groepen kan richten, in plaats van het bestaan van de Holocaust te bashen.
| #66808 | 30-05-2009 11:43 | yelamdenu
Sander,
Heb je alles wat hier in staat aan weerleggingen van de argumenten vd. h.-ontkenners al gelezen?
http://www.nizkor.org/
Zou je dat tzt allemaal even kunnen weerleggen aub., wel lastig.
yelamdenu's avatar
| #66809 | 30-05-2009 11:44 | Zurk
Hoewel zelf geen holocaustontkenner, stoort het me dat:
de recente IDF mensenrechtenschennis en burgerrechten- schanddaden in Gaza, van Balkenende & Verhagen ontkend móeten worden, maar de holocaust niet ontkend mág worden!
Mogen we soms nog zelf uitmaken wat we ér- of ontkennen?
Zurk's avatar
| #66810 | 30-05-2009 11:54 | yelamdenu
Daar heb je ook helemaal gelijk in Zurk.
M.a.w., het ranzige misbruik van de genocide in WW2 door de staat Israël moet worden bestreden.
Dat heeft met het ontkennen van de holocaust dus niks te maken.
Wie daaraan ten prooi valt, i.e. als je dan uit pure eigenwijsheid de manipulatie van de h.-ontkenners gaat omarmen, dan hebben ze je precies waar ze je willen hebben, nl. in de hoek van de besmette antisemiet.
Je hoeft geen genie te zijn om in te zien dat zo'n strategie gerechtigheid voor de Palestijnen geen fluit dichterbij brengt.
yelamdenu's avatar
| #66820 | 30-05-2009 13:15 | Sander
@Paul2
Dacht het eventjes niet.

Holocaust maakt het mogelijk dat we nu in een superpolistaat leven. Als de ware aard en bedoelingen van de holocaust boven tafel komen.

Slachtoffers van WO2 wel geloofd hoe triester, hoe ongeloofwaardiger kan het. Te gek voor woorden dat omdat het eigen familie/kennissen betreft mag en kan je niet tornen aan de opgedrongen dogma!? Wat is dat voor bezopens.
Het vasthouden aan de dogma Holocaust dat is eng, héél eng. En dat gaat nu wederom onze kopkosten. Die ongelovelijk naiviteit.

Hoe precies weten we de verslagen? Wie waren de interviewers? Wat voor suggestieve vragen werden er gesteld. Wat voor agenda hebben die? Hoe weten we zeker wat er op papier staat klopt?

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat ruim de meerderheid van de geinterviewden gelogen, bedrogen hebben. Waarschijnlijk niet opzettelijk maar zijn gewoonweg gecondisioneerd. Grofweg KON men het niet zien wat er gebeurd is. Net als met 911 is het natuurkundig onmogelijk.

Het Nuremberg Trail is een groot poppenkast. Met de groots mogelijk onzin overdrijvingen en onmogelijke inconsitentie maar toch wordt alles voor waar aangenomen.

Waarom zou er NIET gelogen zijn over WO2, zoals de reactie hier wel blijkt. Maar die zelfde elite/achterban grappen als 911 hebben georganiseerd en dat geloven we dan weer wel dat het gelogen is. I don't get it.

Net zoiets als 94% geloofd in EPD. Ik denk dat nog eens 0.01% van bevolking weet wat het uberhaupt is.

Mensen onderzoek het nu eens en niet in die acherlijke History Channel of Hitler in Kleur shit blijven hangen.

Lees dit eerst eens door ...Complete feiten Holocaust / deel 2


20. GEEN ORIGINELE GASKAMERS

Onder "originele" gaskamer wordt verstaan een ruimte die qua ontwerp en inrichting geschikt is om op de veronderstelde wijze mensen te "vergassen". Een ruimte dus waarvan onafhankelijk expertise-onderzoek zou vaststellen: "Hierin konden op de aangegeven wijze massaal mensen zijn vergast."
Sinds de oorlog kon in geen enkel geval zo'n ruimte worden getoond.
Serieus onderzoek daarnaar werd door de verspreiders van de joodse holocaust versie - ondanks aandrang van revisionistische zijde - nooit uitgevoerd. "Argument" daarvoor: "Alles is door de Duitsers verwoest en de holocaust is de waarheid, daarvoor zijn geen onderzoeken of feiten nodig. Onderzoek is "antisemitisch".

Eerder zagen we dat de ruimten die in Auschwitz I en Dachau als "gaskamers" worden aangeduid, pas na de oorlog als zodanig werden ingericht. Ook de veronderstelde gaskamer van Birkenau kan in de getoonde staat onmogelijk als zodanig zijn gebruikt (geen inwerpgaten, geen luchtcirculatie, een houten deur met een raam, geen cyanidesporen, enz., enz.).

De historicus Jean-Claude Pressac - overtuigd van het bestaan van gaskamers in Auschwitz - stelde onomwonden in zijn monumentale boek Auschwitz: Technique and Operation of the Gas Chambers dat er geen bewijzen of sporen van gaskamers in Auschwitz-Birkenau zijn gevonden. Hij onderzocht zeven gebouwen op 'gaskamersporen' en vond daarvan uiteindelijk niets.


En jawel de directeur van Auschwitz verteld aan David Cole dat de gaskamers in 1948 gebouwd.

Hoe godverdomme wil men voor de gek gehouden worden.
Holocaust is bedrog!
| #66825 | 30-05-2009 13:37 | yelamdenu

Sander,
Heb je alles wat hier in staat aan weerleggingen van de argumenten vd. h.-ontkenners al gelezen?
http://www.nizkor.org/
Zou je dat allemaal even kunnen weerleggen aub.
yelamdenu's avatar
| #66829 | 30-05-2009 13:51 | Paul2
@Paul2
Dacht het eventjes niet.

Goede argumentatie,waarvoor dank...

Holocaust maakt het mogelijk dat we nu in een superpolistaat(????) leven. Als de ware aard en bedoelingen van de holocaust boven tafel komen.


Uit meerdere onderzoeken blijkt dat ruim de meerderheid van de geinterviewden gelogen, bedrogen hebben. Waarschijnlijk niet opzettelijk maar zijn gewoonweg gecondisioneerd(???). Grofweg KON men het niet zien wat er gebeurd is. Net als met 911 is het natuurkundig onmogelijk.


I rest my case.
| #66835 | 30-05-2009 16:20 | spiritualchange
is de nieuwe spelling trouwens bananeschil?
spiritualchange's avatar
| #66837 | 30-05-2009 17:53 | Paul2
Mogen we soms nog zelf uitmaken wat we ér- of ontkennen?

@Zurk
Idd
While the world is now fully aware of the destruction of Europe's Jews by the Nazis, the story of the numerically larger holocaust in Ukraine has been suppressed, or ignored. Ukraine's genocide occurred eight to nine years before Hitler began the Jewish Holocaust and was committed, unlike Nazi crimes, before the world's gaze. But Stalin's murder of millions was simply denied or concealed by a left-wing conspiracy of silence that continues to this day. In the strange moral geometry of mass murder, only Nazis are guilty.


When OGPU failed to meet weekly execution quotas, Stalin sent henchman Lazar Kaganovitch to destroy Ukrainian resistance. Kaganovitch, the Soviet Eichmann, made quota, shooting 10,000 Ukrainians weekly. Eighty per cent of Ukrainian intellectuals were executed. A party member named Nikita Khruschchev helped supervise the slaughter.


Britain, the U.S. and Canada were fully aware of the Ukrainian genocide and Stalin's other monstrous crimes. (Soviet Leader Josef Stalin committed genocide in the '30s, then became an ally against Hitler in the '40s)

The precise number of Ukrainians murdered by Stalin's custom-made famine and Cheka firing squads remains unknown to this day. The KGB's archives and recent work by Russian historians show at least seven million died. Ukrainian historians put the figure at nine million or higher. Twenty-five per cent of Ukraine's population was exterminated.

Six million other farmers across the Soviet Union were starved or shot during collectivization. Stalin told Winston Churchill he liquidated 10 million peasants during the 1930s. Add mass executions by the Cheka in Estonia, Lativia and Lithuania, the genocide of three million Muslims, massacres of Cossacks and Volga Germans, and Soviet industrial genocide accounted for at least 40 million victims, not including 20 million war dead.

Kaganovitch and many senior OGPU officers (later, NKVD) were Jewish. The predominance of Jews among Bolshevik leaders and the frightful crimes and cruelty inflicted by Stalin's Checka on Ukraine, the Baltic states and Poland led the victims of Red Terror to blame the Jewish people for both communism and their suffering. As a direct result, during the subsequent Nazi occupation of Eastern Europe, the region's innocent Jews became the target of ferocious revenge by Ukrainians, Balts and Poles

http://www.thepeoplesvoice.org/cgi-bin/blogs/voices.php/2008/01/21/p22696
| #66845 | 30-05-2009 22:55 | keuleniscool
De gaskaners zijn even echt als de Tohra Dode Zee Rollen .......
En die zijn enkel en alleen door Joden onderzocht ,
snapt U ?!
| #66852 | 31-05-2009 00:11 | spiritualchange
Soviet industrial genocide accounted for at least 40 million victims, not including 20 million war dead.


Dit zou nu echter niet meer kunnen gebeuren. We hebben namelijk een verlichting doorgemaakt en roepen jaarlijks: Dit nooit meer!

Daarom zullen we nooit meer in zulke fouten vervallen. We zijn nu echt beschaafd
spiritualchange's avatar
| #66862 | 31-05-2009 03:35 | Narchya
@yelamdenu

"Sander,
Heb je alles wat hier in staat aan weerleggingen van de argumenten vd. h.-ontkenners al gelezen?
http://www.nizkor.org/
Zou je dat allemaal even kunnen weerleggen aub."

Ik heb een paar stukken gelezen. Er zal vast een gulden middenweg zitten, maar dan nog is er het feit dat ik uitermate geschikt ben, om voor mezelf na te denken. En dat dit niet gereguleerd dient te worden door onze fijne regenten. Ik blijf open voor alles. Als dit een thought-crime is, in wat voor land leven we dan?
| #66863 | 31-05-2009 08:17 | ragna
Vrijheid van meningsuiting blijft een raar iets, tenminste als je de term "vrijheid van meningsuiting" ziet als iets wat bestaat.

Elke discussie of verbod over wat wel en niet gezegd mag worden zegt op zichzelf al genoeg, vrijheid van meningsuiting is een inhoudsloze term, het bestaat simpelweg niet.

Waar dit onderwerp over gaat is dan ook niet gelinkt aan vrijheid van meningsuiting, maar meer aan het mogelijk ondergraven van een theorie. Of deze theorie 100% waarheid is, of niet doet er niet toe, hij is aangenomen als waarheid, en er zijn diverse verstrekkende beslissingen op het internationale terrein genomen op basis van die "aangenomen waarheid". Er is in de geschiedenisboekjes een bepaalde versie opgenomen die koste wat het kost behouden moet blijven, gecentreerd op de massale vernietiging van joden. Er kleven teveel politieke belangen aan, ook nu nog, jaren na dato, om dit onderwerp open tegemoet te treden.
Wat in de geschiedenisboekjes staat is over het algemeen bezien vanuit de hoek van de overwinnaar. Een waarheid heeft geen verbod nodig.
ragna's avatar
| #66864 | 31-05-2009 08:39 | CitySurfer
Als je de waarheid in wetten moet gaan vangen, wel dan weet je dat er iets ernstig mis is.

Verder vind ik het wel grappig. Als Bush spreekt van massa vernietigingswapens, en hij dat vast laat leggen in wetgeving zou heel de Zaplog goegemeente op zijn achterste benen staan.

Nieuwe wet in the US, Het is volgens de wet verboden om in twijfel te trekken dat Irak massavernietigingswapens heeft.

Als dan verder zou bljiken dat op de US scholen kinderen zodanig onderwezen worden dat Irak over massa vernietignswapens heeft beschikt zouden er weer artikel na artikel hierover op Zaplog verschijnenen.

Massa vernietigingswapens, massa vernietigingskampen, pandomi als het maar grootschalig aangekondgd wordt dat trappen de meeste mensen er wel in.

Affin, net zoals bij de vermeende 9/11 plegers, die gewoon levend en wel in Arabie werden aangetroffen (Google BBC) zijn er heel veel Joodse mensen die op de zogenaamde dodenlijsten van Hitler stonden gewoon terug gevonden in Brazilie, Palastina the US enz enz.

Volgens mij zijn het massa-onzin-verhalen.

BTW Ook goedenmorgen.
| #66865 | 31-05-2009 08:55 | CitySurfer
@DD.
*zucht* We zetten een video in tegen 60 jaar historisch onderzoek en de bureaucratische papierberg van nazi Duitsland.Bedoel je deze onderzoeken

Offe dit onderzoek ?

En dit is zeker waar, want het is onderzocht.


Kijk dan verder eens naar de aantallen van de vermeende slachtoffers bij Auswitch. Ze hebben geloof ik drie keer de plackette vervangen bij de ingang met steeds het omlaag stellen met miljoenen slachtoffres.
Er zijn wel mensen vermoord en er zal ook wel gebruik zijn gemaakt van een gaskamer en een verbrandings oventje. (BTW er zijn ook mensen die getuigen dat ze UFO's gezien hebben. Maar omdat er een verhaal wordt verteld wil nog niet zeggen dat het de waarheid is.)Maar de aantallen zijn vet overdreven.

BTW Floortje hier ben ik het wel mee eens:"Afleiding soms?"
| #66866 | 31-05-2009 09:03 | Zurk
@ Ragna
Vrijheid van meningsuiting blijft een raar iets, tenminste als je de term "vrijheid van meningsuiting" ziet als iets wat bestaat.

Vreemd dat partijen die meningsuiting voorstaan altijd `vrijheid' in hun blazoen hebben? -PVV, VVD,
Berlusconi's partij `Volk van de Vrijheid, (en de US Republican Liberty-doctrine) Nog raarder is dat in dergelijke rechtse brallerijen hun populistische volksmenners vrije meningen van andersdenken met kracht verbieden op straffe van repressaillemaatregelen.
Wat zijn we eigenlijk opgeschoten sinds het einde van die z.g `Holocaust'? En het móet weer gezegd, de Endlösung in concentratiekampen trof niet alleen maar Joden!
Ook zaten de kampen vol met ándersdenkenden, communisten, anarchisten, homo's, zigeuners, pacifisten, en eigenzinnige hoogbegaafden, alleen hoor je die groepen er nooit slachtofferig over mutsen om maximale politieke doelstellingen te kunnen afdwingen, lees: het volk chanteren door zich te beropen op oud leed.
En deze vergeten groepen die netzogoed optimaal van de Holocaust mochten meegenieten, lijken me vandaag de eersten die ze oppakken, als ik Berlusconi en Wilders zo hoor.
Zurk's avatar
| #66872 | 31-05-2009 10:01 | yelamdenu

De gaskaners zijn even echt als de Tohra Dode Zee Rollen .......
En die zijn enkel en alleen door Joden onderzocht ,
snapt U ?!


De Dode Zee-rollen zijn echt, en ook niet alleen Tora, en ze zijn ook echt niet alleen door joden onderzocht. Katholieke fraters hadden zelfs lange tijd over een groot deel van de teksten het monopolie. Overigens kwamen de teksten niet van een "sekte".
Ik heb een aantal teksten gelezen en op microfilm van dichtbij gezien. Als ze niet echt zijn zijn ze vervalst door het grootste genie uit de geschiedenis. :-)
yelamdenu's avatar
| #66873 | 31-05-2009 10:21 | Sander
30-05-2009 14:37 | yelamdenu
Nizkor lijkt me vrije onzinnig. Of zijn de 12nlj Nizkor doden, 11mlj+ geallieerden? Waar komt het dubbele aantal slachtoffers vandaan. Joden zijn wel slinkse sterke verhalen verzinnaars. Nee deze site is een conditionering zodat de Joden onschendbaar blijven. En dat wij hun kutverhalen , bedrog, geinfiltreer in sleutelposties en andere fouten activiteiten nimmer im frage stellen.

Feit is dat dodental van de kleine minderheid (joden 1/5 ) drastistisch lager ligt. Auschwitz medewerkers zelf zeggen dat gaskamers naoorlogse bouwsels zijn.

Overigens de Cijfers die Anarchiel hier gebruik ligt bijna wel een dubbele hoger dan wat er op Nizkor beweerd wordt. Ben dan wel benieuwd waar 20 mlj nu weer vandaan komt. Of tellen alleen de slachtoffers die binnen de grens van gestelde Oorlogsdata vallen. Ook al weer zo iets bekrompens.

"This site is intended for educational purposes to teach about the Holocaust"

WRONG!.

En kijk hier komt de real dogma naar boven. Mensen blijven besodemieteren met de ongein. Onderwijs is nog nooit oprecht geweest met informatie. Onderwijs IS indocatrinatie.

Men mag de ongein van de Kutjoden niet onderzoeken, ter discussie . Zij hebben zo veel zaken verziekt in onze 2000 jaar 'moderne' geschiedenis.

en volgens mij wil jij ook de werkelijk toedracht van WO2 onderzoeken.

Hitler is geframed door VS/UK. Hitlers is gepotitioneerd. Net zoals dat met Saddam is gebeurd.

Het zou mij niets verbazen als dat deze cursus ook al voor de oorlog bestond.

Hitler en zijn derde rijk was een probeersel om te zien hoe een staat zou uitpakken. Het blijkt dat totalitaire wetten zonder achterliggende gedachten invoert dat men protesteert. Nu hebben ze het anders gedaan fake vijanden gecreëerd, fake aanslagen, En dan komen met wij hebben de veiligheid in pacht. Wetten die daar op geanticipeerd zijn worden als zoetekoek geslikt. Zodat we nu als imbecielen (wat zo fucking dom zijn we) het zelf willen. We willen GODVERDOMME nu een totalitaire politiestaat. Domweg omdat men de verdomde feiten van de Holocaust niet (willen) kennen.

Wat ik stel is geen ontkenning, het is revisionisme, want er zijn weldegelijke foute dingen gebeurd in de oorlog. De deportaties zijn niet goed te praten. - Overigens hè, het gestelde hoeveelheid KAN helemaal niet met deportaties verplaatst zijn dat is fysiek en logistiek onmogelijk in de korte periode dat het gebeurd zou zijn. -

Heeft dan niemand De Boogeyman gelezen, die hier zo op Zapruder prijkt met een banner?

Holocaust moet boven tafel. Zo niet dan is de mensheid zonder enig twijfel afgeschreven en gedoomd tot vernietiging in de FEMA concentratiekampen.

En ja ik ben van mening dat Joden er voor gezorgd hebben dat we geen stap verder komen dan de middeleeuwen. We zijn geen snars beter. Oudere beschavingen waren zo veel verder met kennis dan dat wij nu zijn. In plaats van speren hebben we nu starwars-wapens. Geen enkele verbetering dus.

Men heeft totaal geen bestaansrecht (meer) met deze oneindige domheid. En om eerlijk te zijn als deze conditionering blijft en men niet wakker wordt dan hoop ik ten ZEERSTE dat wij verdwijnen. Het superparadijs Gaia waarop wij wonen verdiend zo veel beter.
| #66874 | 31-05-2009 10:22 | Sander
@31-05-2009 09:17 | ragna

Precies. Maar door deze koppigheid van het vasthouden aan, gaan we nu weer dezelfde ongein te gemoet, zoals F.Floor ook al beschreef. Men leert niets van geschiedenis.
"Dit nooit meer" maar ondertussen hebben we een miljardvoudig geavanceerdere stippenkaart. Men zo allejezus DOM dom dom dom. Men weigert gewoon in te zien wat recht onder onze ogen gebeurt.

Waarom wordt er niets maar dan ook niets gedaan tegen het foute Israel. Waarom?
| #66877 | 31-05-2009 10:39 | yelamdenu
Sander
De fout die jij nu zelf maakt is te denken dat er iemand claimt dat er alleen joden zijn omgebracht in WO2. Of in ieder geval, dat iemand van dat nizkor.org dat claimt. Dat zou namelijk totaal geschift zijn.
Ik zal er eerlijkheidshalve bij zeggen dat ik ook niet zoveel kan met die getallen. Ik ben er namelijk niet bij geweest en ik vind het tellen van lijken een morbide zaak.Joden zijn wel slinkse sterke verhalen verzinnaars. Als je niet verder komt dan

"Joden zijn wel slinkse sterke verhalen verzinnaars. Nee deze site is een conditionering zodat de Joden onschendbaar blijven. "

hoe wil je dan ooit wat bereiken met je "inzichten"?
Zie je echt niet dat er een verschil is tussen gelijk hebben en gelijk krijgen?
yelamdenu's avatar
| #66878 | 31-05-2009 10:44 | yelamdenu
correctie, is een stukje van de quote op de verkeerde plek beland. (??)
yelamdenu's avatar
| #66882 | 31-05-2009 11:16 | Sander
@yelamdenu
ik hoef niet precies gelijk te krijgen.

Maar als je kijkt naar wat Peter Stuivenberg schrijft in Boogeyman dan kloppen gewoon zaken niet hoe we de boel dienen te zien. Als ik kijk naar Docus als Buchenwald, One Third of the Holocaust en die zijn zwaar met bronnen aangehaald. Of wat er verkondigd wordt in Ring of Power over speciale selectie van bepaalde Joden.

Het is allemaal zóó veel complexer dan simpel "Hitler wilden Joden uitroeien" Dat is gewoonweg NIET waar. De geallieerden hebben meer, veel meer schuld aan de slachtoffers dan Hitler met zijn Nazis. Tja sorry maar dat zijn de feiten.

In Buchenwald wordt bv uitgelegd waarom Eisenhouwer zo fout is of eigenlijk de spil in het geheel. Hij dacht dat de mensen hebben wel door binnen 10 jaar dat het bedrog is.
Niets is minder waar het bedrog ging zijn eigen leven leiden.

Buchenwald - A Dumb Dumb Portrayal Of Evil 2 uur
One Third of the Holocaust - 4 uur
| #66892 | 31-05-2009 15:45 | Paul2
'Vergeten' Holocausts:

The late David Roth, national ethnic liaison of the American Jewish Committee, once testified before Congress—in 1966, when Israel was describing itself as a bastion
against Soviet influence in the Middle East, rather than as a magnet drawing it in—that “it is outrageous to think that the death of 7 million Ukrainians is somehow less important than the death of 6 million Jews.” We should, he said, “deny the Soviets the ultimate victory of our silence.”


Israel is now concerned both to cultivate its relations with Turkey and to preserve the claim of Jewish exclusivity for “the” Holocaust (capital “H”). There is also a Jewish tradition in which the Armenians, for obscure reasons, are equated with the Amalekites; see Reckless Rites, above, pp. 10, 122-25. Accordingly Israel not only maintains a diplomatic silence about the slaughter of the Armenians but also lobbies against its commemoration in the U.S. See Larry Derfner in the Jerusalem Post, April 21, 2005 (“[O]n the subject of the Armenian genocide, Israel and some U.S. Jewish organizations, notably the American Jewish Committee, have for many years acted aggressively as silencers”); and Jon Wiener in the Nation, July 12, 1999 (“Lucy Dawidowicz, a leading Holocaust historian, argued that the Turks had ‘a rational reason’ for killing Armenians, unlike the Germans, who had no rational reason for killing Jews”).


http://desip.igc.org/holo_lysson.html
| #67201 | 03-06-2009 18:37 | ffloor
Bolkestein ook al? Ongeveer 100 jaar geleden was er ook al eens een dergelijke relletje in politiek landschap.
Een student die zijn Hoogleraar nog in ere hield stelde daarover dus een vraag en de wetenschap gaf het volgende antwoord:
"je zult het niet geloven maar er bestaat een maatschappij waarin alleen de meest inteligentsten als bestuurder worden aangezocht. Dat is bij de bavianen het geval"
(prof.dr.Keez Lorentz, de uitvinder v/h diathermietoestel ter genezing van bindweefselletsel, bron: het grote citatenboek)
| #67218 | 03-06-2009 19:59 | keuleniscool
Het woord Holocaust is door de joden beslag op gelegd !
De joden persten ,middels chantage , banken en regeringen , voor miljarden af .
En andere groepen .zoals Polen , Homo,s Jehova-getuigen , communisten , enz ,
minstens zo erg getraumatiseerd door de Holocaust , vangen niks . Schande !
In Polen heb ik meermaals gehoord dat in Auswitch meer Polen dan Joden zijn vermoord !
De joden hebben na de oorlog op het woord Holocaust ,,beslag ,, gelegd,, .
Andere groepering worden categorisch dood gezwegen .
En middels een wereld wijde Israel-lobby wordt de hele wereld dagelijks verder geïndoctrineerd ,
hoe erg de joden geleden hebben .
Is het U nooit opgevallen dat alle films en boeken over de Holocaust enkel en alleen over joden gaat .
Heeft U ooit een film gezien , waarin een slechte jood in voorkwam ?
Ik niet !
Is het toeval of is het een ,,joden-streek ,, ?
Het is heden den dage ,, not done ,, om het gedrag van de joden ter discussie te stellen .
Daarom wordt een analyse van het fenomeen joden- pogroms angstvallig vermeden .
Pogroms zijn er vele eeuwen geweest en waren alleen op joden van toepassing . Is dit toeval ?
Maar het woord joden-streken prijkt nog steeds , en voor velen terecht , in de Dikke van Dale .
Maar als we ons op Israel richten , dan blijkt dat die ,,heilige joden ,, bepaald geen lieverdjes zijn .
Qua terreur kunnen de Palestijnen er nog een puntje aan zuigen !
Het aantal vermoorde Palestijnen is minstens 100 x zo veel als de joden .
Daarom ….alleen eerlijk en gemeend praten is de weg naar vrede .
| #67219 | 03-06-2009 20:09 | yelamdenu
Dus als jij in Polen bent (en dan meer dan eens) ga je met de mensen in Polen over Auschwitz praten? Gezellig hé!
Ik ben het met je laatste zin eens. Maar ik denk niet dat veel van je verdere retoriek erg productief is. En probeer "zionisten" en "de joden" eens wat minder door elkaar te halen, o.a.
yelamdenu's avatar
| #67238 | 03-06-2009 22:30 | Paul2
En probeer "zionisten" en "de joden" eens wat minder door elkaar te halen, o.a.

@Yelamdenu
Eens
Je was me voor .
| #67269 | 04-06-2009 08:44 | keuleniscool
@ 03-06-2009 21:09 | yelamdenu
Dat gesprek was in Polen en wel in Auswitch .
Ik ben ook meermaals in Israel geweest .
U weet wel dat land van terreur en super terreur .
want....
De Palestijnen liegen maar de joden het meest !
De super terreur van de joden MOET stoppen,
anders is een wereldwijde boycot de enige oplossing .
Stop dit super terreur tegen het Palestijns terreur .
Stop de bezetting
Weg met de muur van 700 KILOMETER op geroofde grond
Stop de economische wurging .
Stop met het negeren van de VN resoluties .
Weg met het grootste getto ooit dat n.b. door de joden is gemaakt !
Alleen eerlijk en gemeend praten is de weg naar echte vrede
| #67472 | 06-06-2009 14:14 | Paul2
aanmelden / inloggen