Door community (initieel Best Well), Op vri 8 sep 2017 13:00, 0 reacties, nieuws

Martin Vrijland in de isoleercel

MEDEDELING Martin Vrijland door arrestatieteam van zijn bed gelichtMededeling van de beheerder: “Martin Vrijland is vanochtend door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Volgens zijn advocaat is hij afgevoerd naar het nieuwe gevangeniscomplex te Zaandam. De officiële reden van zijn aanhouding is nog niet bekend en zijn advocaat laat weten dat Martin in geïsoleerde opsluiting zit. Hij kan dus geen mededelingen over de reden van de arrestatie doen. Wel kan hij melden dat Martin Vrijland met een zak over zijn hoofd werd afgevoerd. Ook buren spreken van een zeer luidruchtige arrestatie, waarbij alle ingangen van het pand opgeblazen werden en zwaar bewapende agenten van alle kanten het pand naar binnen stormden. Agenten met Duitse herders bewaakten de omgeving van het antikraakpand om bevriende omwonenden op afstand te houden.”

Uit een email die Martin Vrijland gister ontving, leek al een waarschuwing in die richting uit te gaan. Hieronder ziet u een schermafdruk van die email (waarvan de afzender is afgeschermd om privacy redenen). De in de email vermeldde link verwijst naar bijgaande foto van het nieuw gebouwde gevangeniscomplex te Zaandam. De email suggereert al dat Martin Vrijland op zijn hoede moest zijn en dat ‘ze’ op een gegeven moment over zullen gaan om mensen op te pakken die tegen de overheid gekant zijn.

Bovenstaand bericht kunt u eerdaags zo maar eens op deze site verwachten als het aan de afzender van de gister ontvangen email ligt. Alleen nog een shock-effect prikkelt de gemiddelde Facebook lezer nog om een bericht te openen. Komt u maar even bij van de schrik. Ik loop nog gewoon vrij rond.

Dus onder shock-effect opent u berichten pas weer? Of krijgt u de berichten überhaupt niet meer te zien? Of wordt u steeds nonchalanter en leest u alleen de kop?

Opsluiting van kritische mensen zal niet meer nodig zijn! De vrijheid van meningsuiting kan namelijk gewoon blijven bestaan. U gaat die mening alleen niet meer zien! U gaat die mening simpelweg niet meer onder ogen krijgen. Opsluiting van criticasters is niet meer nodig. De censuurscripts en de AI (kunstmatige intelligentie) van Facebook en Google zorgen ervoor dat zij bepalen wat u onder ogen krijgt. Zo mag een afwijkende mening gewoon genoemd blijven worden en hebben slechts en alleen nog de media, de alternatieve media, links & rechts in de politiek en het gehele gecontroleerde krachtveld, invloed op uw perceptie van de wereld. Zij kleuren dus uw mening ongemerkt in. U wordt gevoed met uw smaak en voorkeur.

De methodes van de geheime diensten van de westerse socialistische democratieën zijn veel verfijnder en ogen veel minder fascistisch dan die in het voormalige DDR en de Sovjet Unie. Kritische schrijvers worden niet meer opgesloten in het ogenschijnlijk “vrije Westen”; zij worden ingekapseld met een groep Facebook-volgers die Inoffizielle Mitarbeiter van de geheime dienst zijn. Deze ‘liken‘ en ‘delen‘ de artikelen, waardoor de schrijver nog de indruk heeft dat zijn boodschap gehoord en gelezen wordt. De kunstmatige intelligentie gecombineerd met scripts en verschillende ‘tags’ (toegekend aan volgers van de schrijver), zorgen ervoor dat de groep Inoffizielle Mitarbeiter de berichten wel te zien krijgen en de rest simpelweg niet. Tests waarin opgeroepen wordt om aan te geven of mensen een bericht in hun news feed zien, worden natuurlijk positief beantwoord door de groep Inoffizielle Mitarbeiter, waardoor het lijkt alsof de censuur een paranoïde gedachte van de schrijver is. De kritische schrijver is zo een ingekapseld probleem. De schrijver doet dan misschien wel eens vervelende onthullingen die de staat eigenlijk graag zou willen onderdrukken, maar als niemand ze meer leest, kietelt het nog geen eens. Het is ingekapseld.Gevangenissen worden steeds overbodiger. Het opsluiten van kritische mensen zoals dat in de DDR en Sovjet Unie gebeurde, zal simpelweg niet meer nodig zijn. Die groep die “te lastig wordt”, kun je sociaal isoleren en maatschappelijk ruïneren, door ze niet door sollicitatieprocedures te laten komen en als “vrijwilliger” in de bijstand, verplicht te werk te stellen. De psychische klap die dat geeft, maakt mensen vanzelf monddood. Diegenen die dan alsnog doorslaan komen al snel in aanmerking voor de categorie ‘verwarde man’ (/vrouw of ‘genderneutraal’ zo u wilt) en zo is de cirkel rond. Mensen zonder al die kritiek op van-alles-en-nog-wat, mogen het maatschappelijk iets beter doen en zo wordt het kaf van het koren gescheiden; waarbij het kaf overleeft en het koren op de composthoop beland. Om dit alles te bewerkstelligen is er de ‘surveillance state’. ‘The internet of things’, ‘the smart city’ en ‘big data’ zijn al bijna volledig operationeel. Slechts nog de verfijning van ‘meten is weten‘ is nu aan de orde.

De meeste mensen vullen keurig iedere dag hun tijdlijn op Facebook in (“Wat ben je aan het doen?”). Dat is slechts geïntroduceerd om u te doen wennen aan het concept ‘tijdlijn’. Uw tijdlijn wordt keurig bijgehouden in de ‘big data’ computersystemen. Nee, niet alleen van Facebook en Google, maar ook door de staat. Als eerder toonde ik dat het CBS die data gebruikt voor real-time analyses. Het dan heb je nog CAS (het Criminaliteit Anticipatie Systeem), waarin het woord ‘criminaliteit’ of de bestrijding daarvan hét alibi vormt voor het fijnmazig bijhouden van waar iedereen zich bevindt, met wie hij/zij communiceert en wat zijn te calculeren toekomstige gedragingen zijn. Dat monitort dus niet alleen het gedrag van iedere Nederlander, maar voorspelt dus uw toekomstplannen. Daarmee wil men “criminaliteit” voorkomen en dus is het “goed”. Nee, het is Big Brother 2.0! U wordt zeer fijnmazig gemonitord! Maar u denkt natuurlijk “Ach, ik heb niets te verbergen dus ik maak me niet druk.” Of u denk “Nou er is inmiddels een actie opgetuigd voor een referendum tegen de Sleepwet, dus er gebeurt heus wel iets tegen. Ik zet wel mijn handtekening.” We weten inmiddels toch wel dat die acties en referenda altijd tot helemaal niets leiden? U moet dus echt een keer zelf in actie komen.

We hebben dus geen gevangenissen meer nodig, want we leven al in een zelf-censurerende open digitale gevangenis, waarin niet alleen uw smartphone en allerlei sensoren op straat exact doorgeven waar u bent, wat u doet en calculeren wat u gaat doen, maar waarin ook STASI methodes worden toegepast om diegenen die buiten de pas lopen in te kapselen en te isoleren. Denkt u dat dit allemaal een zwaar overtrokken complotgedachte is van iemand die gefrustreerd is geraakt omdat hij te veel over dergelijke onderwerpen schrijft? Dan raad ik aan om vanavond gewoon weer de kroeg in te gaan en er smakelijk om te lachen. Tenslotte is er een steeds groter wordende groep die heimelijk helpt om het zich opdringende systeem op te bouwen en in stand te houden. Ik vernoemde ze naar de stille medewerkers van de socialistische staat in voormalig Oost Duitsland (de DDR): Inoffizielle Mitarbeiter.

Ziet u echter in dat er écht iets gebeuren moet, dan wordt het tijd om concreet in actie te komen. Niet actie door achter een nieuwe bankier met een Blije bank aan te rennen; niet actie door op een linkse of rechtse partij te stemmen; niet actie door een handtekening te zetten voor een referendum tegen dit-of-dat. Concrete actie door uzelf te activeren! Direct in uw eigen omgeving mensen wijzen op de gevangenis die om hen heen gebouwd wordt. A prison without bars. Ziet u die gevangenis niet? Kijk dan nog eens goed naar alle camera’s en microfoons in uw stad. Denk nog eens na over de real-time data verzameling. Wat er in Nederland en het gehele “vrije Westen” gebeurt is 10x erger dan wat de STASI en de KGB ooit opgeteld samen hebben gedaan. Ziet u het niet? Wilt u het niet zien? Of maalt u er niet om? Vanavond is er weer een feestje op het strand. Let’s party! Al dat doemdenken daar word je niet vrolijker van!

Wat kunt u doen? Wijs mensen actief op de artikelen van deze site. Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief; meld anderen aan voor de nieuwsbrief; verdiept u in wat er gaande is; spreek er over in uw directe omgeving. Laat u niet weg honen of ridiculiseren. Sta op, voor het te laat is! Vooral als u kinderen heeft: sta op en kom in actie!
Annotaties:
aanmelden / inloggen