Door Ness, Op din 23 mei 2017 20:17, 1 reacties,    

Massamoord in Libië


Sinds de heilzame interventie van de NATO in Libië en de hartelijke ontvangst van het begrip 'democratie' in die contreien is het goed toeven daar voor ISIS en aanverwante geesten. Mensensmokkel is natuurlijk een goudmijn, evenals illegale olie. Maar soms is harde aktie nodig. Libië heeft 2 regeringen, een aangesteld door de VN, die rebellen van het juiste type (ISIS) steunt, en een voortkomende uit de bevolking zelf, die veel elementen van het oude Libië bevat, waaronder een flink deel van het leger.

De door de wereldregering aangestelde Libische regering, die naar ik meen op een boot vertoeft, zag zich genoodzaakt 140 ongewapende militairen van de andere regering af te slachten, wat neerkomt op het uitschakelen van de officiële luchtmacht. Naar verluidt werden zij in deze nobele aktie bijgestaan door hallalle slachters uit de Saoedische scholen. Zie link. Maakt U dus vast ruimte voor de next 10 miljoen asieligen please, deze zomer nog.

Verder in de categorie waanzin: Niet de verdorven complottertjes, maar CNN was de eerste die na de vermoedelijke slachting in Manchester het woord valse vlag in de mond nam en 'extreem rechts' ervan beschuldigde de aanslag van gisteren te hebben georganiseerd. Net zoals in Duitsland, werd erbij gezegd. (Wat? Wat is gebeurd dan?). Maar misschien heeft dit ermee te maken?
Annotaties: