Door spaceman, Op vri 27 mei 2016 19:02, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

Medicijnen, manipulatie en doodsoorzaak no. 3Er kwamen ons een aantal berichten op het netvlies, inzake de ‘stand van de medische wetenschap’, waarvan we ons opnieuw weer diep verwonderen. Dáár waar het de hoogste tijd wordt, dat deze medische wetenschap de hand in eigen boezem gaat steken, zéker waar er keiharde bewijzen zijn van fundamenteel misbruik van de goedgelovigheid van artsen en medisch personeel door de farmaceutische industrie.

fokke en sukke medisch zwaarEn daar waar in de alternatieve geneeskunst, met de nadruk op ‘kunst’, zelden grote schadegevallen te noteren zijn, laat staan die enkele dode, die voort zou komen uit ‘onverantwoord handelen’, is het aan...
Annotaties:
| #251387 | 27-05-2016 21:34 | Paul2
Link geeft:

Gerapporteerde aanvalpagina!

Deze webpagina op zaplog.nl is gerapporteerd als een aanvalpagina en is geblokkeerd op basis van uw beveiligingsinstellingen.

Aanvalpagina’s proberen programma’s te installeren die privégegevens stelen, uw computer gebruiken om anderen aan te vallen, of uw systeem beschadigen.

Sommige aanvalpagina’s verspreiden bewust gevaarlijke software, maar vele zijn gecompromitteerd zonder de kennis of toestemming van hun eigenaars.

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/medicijnen-manipulatie-en-doodsoorzaak-no-3/
aanmelden / inloggen