Door P.uncia, Op zat 17 maa 2012 18:27, 1 reacties,    

Meer redenen om Statines te vermijdenDe FDA heeft vorige week twee nieuwe waarschuwingen toegevoegd voor statines. Deze waarschuwingen zijn onder andere een verhoogd risico op diabetes en geestelijke verwarring bij de gebruikers van statines.

Het FDA rapport zei dat alle statine etikettering waarschuwingen moeten bevatten met betrekking tot een vergroot risico op verhoogde bloedsuikerspiegel, tijdelijk geheugenverlies en cognitieve problemen.

Sinds hun invoering zijn er meldingen geweest van geestelijke verwarring en cognitieve problemen met statines. Dit zou voor niemand die bestudeert hoe statines in het lichaam werken een verrassing moeten zijn. In feite heb ik uitgebreid geschreven over de bijwerkingen van statines in mijn boek "Drugs That Don’t Work and Natural Therapies That Do". Statines zijn een klasse van medicijnen die het enzym HMG-CoA-reductase vergiftigen. Dit enzym is belangrijk voor het vergemakkelijken van de productie van cholesterol als ook Q10.

Het grootste deel van de hersenen bestaat uit cholesterol. Je hebt geen briljante wetenschapper of een arts nodig om te voorspellen dat cholesterolverlagende medicijnen disfunctioneren van de hersenen zal veroorzaken. Als gevolg van hun werkingsmechanisme kunnen statines niets anders dan een daling van de werking van de hersenen veroorzaken.

Ik heb veel patiënten die statines slikken en dus te kampen hebben met geheugenverlies, vergeetachtigheid, angst en andere hersenproblemen. Ik raad deze patiënten om te stoppen met statines en te beginnen met natuurlijke therapieën om te helpen de hersenen te herstellen.

Miljoenen Amerikanen lijden aan diabetes. Als statines het risico op diabetes verhogen zouden ze misschien niet moeten worden gegeven worden aan patiënten met overgewicht of andere patiënten met risico op diabetes.

Statines veroorzaken een groot aantal bijwerkingen omdat ze een cruciaal enzym in het lichaam vergiftigen. Vergeet niet, je kunt geen cruciaal enzym voor lange tijd vergiftigen en een goed resultaat verwachten.

De FDA waarschuwingen waren veel te laat. Ik stel voor dat je jezelf op de hoogte brengt over de manier waarop statines in het lichaam werken. Als het verstandig lijkt om een cruciaal enzym te vergiftigen, overweeg dan om het te gebruiken. Een betere manier is om te zoeken naar veilige en effectieve natuurlijke therapieën die helpen om het lichaam te ondersteunen. Meer informatie over deze therapieën zijn te vinden in mijn boeken en nieuwsbrieven.

Door, Dr. David Brownstein.
Annotaties:
| #176677 | 18-03-2012 11:24 | Gareth
De leliën des velds harmoniseren de cholesterolhuishouding. Uien. Prei. Knoflook. Daslook. Eet ze.
aanmelden / inloggen