Door community (initieel offtherecord), Op zon 28 maa 2010 12:21, 12 reacties, nieuws

Meer schandalen over het Wereld Natuur FondsHet WNF – Wereld Natuurfonds = WWF= World Wide Fund For Nature, staat overal ter wereld bekend als een liefdadigheidsorganisatie, opgericht ter bescherming van bedreigde soorten, maar is in werkelijkheid (bewijsbaar) verantwoordelijk voor het op ongekend grote schaal afslachten van dieren en mensen in heel Afrika en in andere werelddelen. De genocide van 1994 in Rwanda is slechts het laatste voorbeeld van het WWF in actie.WERELD NATUURFONDS IN RWANDA
Sinds 1990, beheert het WNF een '' gorilla beschermingsprogramma '' in Gorilla Park in Oeganda direct op de grens van Rwanda-Zaïre, in het aangrenzende Volcans Park op de Rwandese kant van de grens en in Zaïre van Virunga Park, alsook het park van Akagera in Rwanda langs de grens van Kenia en Oeganda. Al deze parken dienen als opleidingsbases, faserings gebieden en wapenopslag plaatsen voor de binnenkomende '' rebellen '', die in werkelijkheid allen soldaten en officieren waren in dienst van het Oegandese leger van de Britse marionet Yoweri Museveni. Museveni staat op zijn beurt onder leiding van de Britse Minister voor Overzeese Ontwikkeling minister Lady Lynda Chalker.

De Rwandese genocide had dus niets te maken met een stam- of burgeroorlog. Het was een door de Britten georchestreerd en geregisseerd moord- en invasieprogramma. En deze natuurparken, beheerd door het Wereld Natuur Fonds hebben een centrale rol gespeeld bij deze genocidale slachting. Vanuit dezelfde parken, speelt het WNF apparaat eveneens een centrale rol bij de geplande destabilisering van en genocide op de rest van Oost-Afrika en zijn bevolking, beginnend met Kenia en Soedan.

Onder het mom van bescherming van bedreigde diersoorten, zoals de olifant, de neus hoorn en de tijger plegen de WNF parkwachters talrijke moorden en andere aanvallen op zogenaamde '' stropers '', die in veel gevallen lokale patriottische politieke leiders of boeren blijken te zijn die weigeren hun land te verlaten en hun levensmiddelenproductie in handen te laten vallen van de confiscatieprogramma’s van het WNF.

Bijna 2 miljoen vierkante kilometer of 8,2 procent van de volledige sub-Sahara land massa zijn in middels in handen gevallen van het WNF of hun vervangende frontorganisaties. Om een idee te krijgen van de grootte van een aantal van deze zogenaamde beschermde gebieden: zoek dan op de kaart het Kruger nationaal park op, dat zich bevindt op de rand van de Zuid-Afrika en Mozambique.


WNF IN ZUIDELIJK AFRIKA
Nationaal Park Kruger bevindt zich dus Zuid Afrika. Het is groter dan de staat Massachusetts. Dit Park diende als basis voor zowel de RENAMO en de FRELIMO strijdkrachten in de bloedige burgeroorlog in Mozambique, zo’n 20 jaar geleden. De nog grotere West Zambezi Game Management vlakte, was het gebied, waar zowel de UNITA als MPLA krachten zich ophielden tijdens de 17 jaar durende burgeroorlog in Angola . Beide operaties werden geregisseerd en uitgevoerd door het WNF.

Overal in Afrika voerden de huurlingen legers van het WWF wrede oorlogen tegen de bevolking. Nationale ‘parkwachters’ functioneerden met zwaar bewapende helikopters, bewapend met Infanterie wapens en lichte raketten als ware doods eskaders. Tussen 1987 en november 1988, werden door deze doodseskaders talloze zogenaamde ‘stropers’ vermoord in het door het WNF uitgevoerde project OPERATIE STRONGHOLD, onder leiding van Chef Game Ranger Glen Tatham. De helft van deze 'stropers'bestond uit ongewapende leiders van de militaire vleugel van het Afrikaans Nationaal Congres en werden in een hinderlaag gelokt en afgeslacht.

Toen Tatham en zijn mannen van 70 moorden werden beschuldigt, zorgde het Zimbabwaanse Parlement ervoor, dat er snel een wet werd aangenomen (the Protection of the Wildlife Indemnity Act,) waarin zij rechtsgeldige onschendbaarheid en bescherming verschaften aan de “parkwachters”, zodat deze niet vervolgd konden worden voor hun misdaden tijdens hun ‘werk’.

OPERATION LOCK
Tijdens dezelfde periode, werd door het WNF ‘Project Lock’ uitgevoerd, zogenaamd ontworpen ter bescherming van de zwarte neushoorn. De President van het WNF Nederland, Prins Bernhard, vader van koningin Beatrix, en John Hanks, directeur van het WNF Afrika en een van de meest uitgesproken Malthusianen in het het continent, financierden een team van '' gepensioneerde '' Engelse Special Air Services commando’s om zogenaamde groepen ‘stropers’ te infiltreren.

We vernamen van bronnen in Zuid-Afrika, dat Operation LOCK centraal stond in wat in het begin van de jaren 90 bekendheid kreeg als ‘de derde macht’. Een vreemde paramilitaire macht die ten doel had om de zwarte partijen (ANC en Inkatha Freedom Party) tegen elkaar op te zetten en zodoende een bloedige burgeroorlog uit te lokken, het apartheidssysteem te beëindigen en zodoende de reïntegratie van Zuid Afrika in de wereldgemeenschap te voorkomen. Zij voerden daartoe gewelddadige terreuracties uit. De Boipatongslachting op 18 juni 1992 is daarvan een voorbeeld.

Ook vandaag de dag nog, wordt hetzelfde plan voor een systematische genocide uitgevoerd door ‘Club of the Isles’ (de club van de eilanden) en de WNF organisaties, tegen geheel Oost-Afrika.

OOST-AFRIKA EN HET WERELD NATUUR FONDS
Op dezelfde manier (via beschermde natuurparken zoals in Uganda en de WNF '' parkwachter '' organisatie, voert de Britse Kroon een oorlog tegen de andere landen van de Hoorn van Afrika, met name in Kenia en Soedan. ‘Club of the Isles’ aanhanger Tiny Rowland ( tot voor kort de Voorzitter van de Lonrho Corporation ("" Londen-Rhodesië ''), schepte op de Keniaanse radio op, dat hij al heel lang lid is van het Zuid Soedanese Bevrijdingsleger van John Garang, die een oorlog voert tegen de regering in Khartoem. De genocideplegers van de WNF-Club weten heelgoed dat Soedan de potentiële graanschuur is voor geheel Afrika, en ze zorgen er dan ook voor, dat Soedan een slagveld blijft en geen Graanveld wordt.


HET EIR WINDSOR RAPPORT
Wie denkt, dat het Britse imperialistische oorlogsbeleid in Afrika in 1960 ten einde liep met de speech “Winds of Change” van Minister President Harold MacMillan uit 1960, waarin hij de dekolonisatie van Afrika aankondigde, moet nog even het speciale 60 pagina’s tellende EIR-rapport van 28 oktober 1994 lezen: “The coming fall of The House Of Windsor”.

En iedereen die denkt dat het Britse programma van massagenocide, onder het mom van bescherming van bedreigde diersoorten, is beperkt tot zwart Afrika, moet even kennisnemen van de hieronder volgende informatie die ook in het EIR document wordt gegeven.

Een van de grootste mythen die door de Britse kroon en de Club of the Isles in stand wordt gehouden is het volledig valse idee dat de Britse monarchie--koningin Elizabeth II en Prins Philip--slechts machteloze staatshoofden zijn. Niets is minder waar.

BRITSE GEMENEBEST
Bekijk maar een kaart van het Britse Gemenebest vandaag. Er zijn 50 landen die momenteel lid zijn van het Britse Gemenebest, dat in feite onder leiding van de Windsors staat. Van die 50 landen zijn er nog steeds 16 Britse kroonkolonies, waarvan koningin Elizabeth nog steeds het enige soevereine staatshoofd is. Tussen de 50 staten van het Gemenebest vindt u een reeks van Caribische eilanden die berucht zijn als notoire drugs paradijzen, waar op grote schaal geld wordt witgewassen en die financiële vrijplaatsen zijn voor de enorme ondergrondse economie.

Bovendien vertoont de globale kaart van het Britse imperialistische Rijk treffende gelijkenis met de globale kaart van de internationale operaties van het Wereld Natuur Fonds. Laat u dus niet voor de gek houden door de propaganda van “The Club of the Isles”. Het Britse rijk is springlevend, aangevuld met het globale verkapte en geheime imperium van het WNF. Dit brengt ons bij het volgende kritische punt.

De genocide, uitgevoerd tegen de bevolking van Afrika bezuiden de Sahara, is momenteel misschien het grootste voorbeeld van georganiseerde genocide in de geschiedenis van de mens, maar het WNF heeft zich absoluut niet beperkt tot één continent. Houdt er rekening mee dat Prins Philip en de club van de eilanden van plan zijn om de wereldbevolking in de loop van de komende generaties met 80% te verminderen. In Zuid-Amerika, heeft het WNF een programma lopen, dat onder de schuilnaam '' antropologische reserves '' opereert. Dit zijn letterlijk menselijke dieren tuinen, waar de ‘primitieve’ stammen, zoals de Yanomami-indianen van het Braziliaanse Amazone gebied, in een staat van gedwongen achterlijkheid worden gehouden. Alleen al in Brazilië zijn momenteel 250 van deze “antropologische reserves”. Meer dan 10 procent van de totale grondoppervlakte van Brazilië is al gereserveerd voor dergelijke menselijke dierentuinen, waarin de bevolking systematisch onder de 300.000 inwoners of minder dan twee tienden van een percentage van de totale bevolking wordt gehouden.

ZUID-AMERIKA "BEVEILIGDE GEBIEDEN"
In Peru stapelen zich de bewijzen op, dat de moorddadige Shining path narco-terroristische groep gefinancierd en bewapend wordt door het WNF. Shining path heeft zeker gediend als de WNF handhavinginstantie in gebieden als de bovenste Huallaga River Valley, de grootste regio ter wereld waar cocaïne geproduceerd wordt en een gebied dat dicht bevolkt is met ecologisch beschermde gebieden.

In de Apurimac Reserved Zone heeft het Peruaanse leger onlangs massagraven en concentratiekampen ontdekt die gebouwd en geleid werden door Shining path. De slachtoffers van het Shining path geweld: de Ashaninka indianen. WNF had reeds in het midden van de 60 jaren, dit gebied van Peru uitgekozen als een ideale locatie voor een toekomstig beveiligd gebied. Het struikelblok waren de Ashaninka indianen die het gebied al eeuwenlang bebouwden en als jachtgebied gebruikten, en zij stonden blijkbaar open voor modernisering en integratie in de Peruaanse maatschappij. In de jaren tachtig trok Shining Path het gebied in, na 1,6 miljoen hectare te hebben gereserveerd als Apurimac gereserveerde zone en begon de systematische moord op en de onderwerping van de Ashaninka. Alles uitgevoerd onder het toeziend oog van Prins Philip’s WNF.

MIDDEN-AMERIKA
Het geweer van de massamoordenaars van het WNF-Club of the Isles is eveneens gericht op Mexico en Midden-Amerika. De staat Chiapas ligt in Zuid-Mexico en is het toneel van een jaar durende guerrilla conflict door de EZLN, het zapatistische leger voor nationale bevrijding. Alle vier de door het WNF aangewezen beschermde gebieden zijn door de lokale boeren als trainingsgebieden voor de Zapatistas geïdentificeerd.( Launas de Montebello, nationaal park de Montes Azules, de Biosfhere Reserve en de Agua Azul Cascades National Park). Elk van deze gebieden zijn EZLN bolwerken, met name Montes Azules direct aan de grens met Guatemala.

Rigoberta Menchu, een vooraanstaande Guatemalteekse terrorist en de leider van de narco-terroristische gang URGN (Ontving de Nobelprijs voor de vrede in 1992!), leidde onlangs een grensoverschrijdende Mars ter ondersteuning van de EZLN guerrillastrijders en toen zij 1000 “vluchtelingen”' uit Chapas terugbrachten naar Guatemala, werden voorraden voor hen door vliegtuigen ingevlogen uit Belize door een Royal Air Force C-130. Belize is een Britse Gemenebest land dat al decennia lang als uitvalsbasis dient voor operaties van Britse commando’s. Nu wordt de hele operatie uitgevoerd onder auspiciën van het WNF.

Terugkijkend op de kaart van Chiapas vinden we El Ocote Ecological Reserve, dat niet bekend staat als een EZLN gereserveerd gebied, maar is een favoriete clandestien gebied voor de teelt van grote hoeveelheden marihuana.

In Mexico en Midden-Amerika, de zuidelijke buren van de Verenigde Staten, zien we dus alle ingrediënten terug die we hebben gezien in Rwanda, Zuid-Afrika en Peru, waar de WNF de hand in heeft. Het is een tikkende tijdbom. En het wordt steeds erger.

Niet alleen Zuid-Amerika is een doel voor WNF genocide. Noord-Amerika is eveneens een doel.

NOORD-AMERIKA EN BEVEILIGDE GEBIEDEN
Bijna één derde van de gehele westerse Verenigde Staten is beveiligd gebied of een gebied dat valt onder het beheer van het Bureau of Landmanagement en in de nabije toekomst zal worden aangewezen als “beveiligd gebied”. De helft van Alaska is al één enorm beschermd gebied.

Canada is misschien wel het meest geavanceerde geval van het zogenaamde WNF '' bedreigde volkeren '' conflict (Prince Philip maakt geen onderscheid tussen de menselijke en dierlijke “lagere levensvormen”). De Nunavut Nation, werd door Koningin Elizabeth op 10 juni 1993 aangewezen als het vaderland voor de inheemse bevolking, De Inouit (Eskimo’s). Door middel van het WNF, de Koninklijke Commission on Aboriginal Peoples en het door de WNF geïnitieerde Survival International, is de Eskimobevolking gedurende 10 jaar letterlijk gedwongen teruggedreven in dit niemandsland gedurende een periode van tien jaar ter rechtvaardiging van deze enorme lap “gereserveerd” land dat in 1999 haar onafhankelijkheid als staat van de Koninklijke Kroon zou krijgen.

CALIFORNIA DESERT
Onder de Californische Desert Protection Act, aangenomen door het 103rd Congres in oktober 1994, zijn 8 miljoen hectaren land gereserveerd. Voorafgaand aan het invoeren van deze wet, waren reeds twaalf miljoen hectaren land in Californië gereserveerd. Onder de bestaande (of in afwachting van nieuwe) wetgeving zou 80 procent van de staat Californië gereserveerd zijn aan het einde van de jaren 90.

Niet alleen wil het WNF de westerse landen van de Verenigde Staten omvormen tot een enorme gebied dat buitengesloten is van elke vorm van economische ontwikkeling: als onderdeel van het al-oude doel van de Britse monarchie om de Amerikaanse Grondwet omver te werpen, werkt het WNF naar '' balkanisering '' van Noord-Amerika, het uiteenvallen van de Verenigde Staten, Canada en Mexico in wat een vooraanstaande ecoloog ooit de '' Negen Naties van Noord-Amerika. '' heeft genoemd.

NEGEN NATIES
Bij verschillende gelegenheden de afgelopen 200 jaar, hebben de Britten geprobeerd de Verenigde Staten op te breken. De bekendste poging daartoe is de Civil-War, de Britten waren op de achtergrond de leiders achter de zuidelijke separatistische opstand.

De Britten zijn ook Australië niet vergeten. Prins Philip was de persoonlijke grondlegger van de Australische tak van het WNF, en veel van zijn persoonlijke aandacht gaat nog steeds uit naar dit continent.

AUSTRALIE EN HET WNF
Zie link.

http://jan.istiecool.nl/WNF
Annotaties:
10-06-2013 07:24 | http://www.fosa.optik.de
Meer schandalen over het Wereld Natuur Fonds #zaplog
| #98887 | 28-03-2010 12:52 | ouwe knar
Prince Philip maakt geen onderscheid tussen de menselijke en dierlijke “lagere levensvormen”).

Mja. Gewoon mensvee dus.
ouwe knar's avatar
| #98888 | 28-03-2010 12:54 | offtherecord
Zapatistas in Chiapas, Mexico zijn helden en zijn de échte natuurbeschermers. Subcommandante Marcos, geidentificeerd als de filosoof Rafael Sebastián Guillén Vicente, wordt op handen en voeten gedragen door de Mexicanen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Subcomandante_Marcos
| #98890 | 28-03-2010 12:59 | tegengas
Het gaat nog verder, even een stukje dieper graven.

The 1001 Club: A Nature Trust
De 1001 Club is een stichting die helpt bij de financiering van het Wereld Natuur Fonds.
De stichting werd opgericht in 1970 door het toenmalige hoofd van de Wereld Natuur Fonds, Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld, met de hulp van Anton Rupert, een Zuid-Afrikaanse ondernemer.

http://nl.wikipedia.org/wiki/1001_Club
tegengas's avatar
| #98892 | 28-03-2010 13:04 | offtherecord
@tegengas

En toen Bernhard 1 miljoen moest schokken in de Lockheed affaire ging het geld naar het WNF !
| #98893 | 28-03-2010 13:06 | offtherecord
Oh nee, correctie.. het smeergeld in de Lockheed affaire had hij naar eigen zeggen willen besteden aan het WNF.
| #98894 | 28-03-2010 13:17 | tegengas
Prachtig, maar duik eens in het 1001 club verhaal, dan krijg je een idee van de machtige organisatie die achter het WNF zit.
tegengas's avatar
| #98895 | 28-03-2010 13:40 | offtherecord
Bernhard oprichter 1001 club, tevens oprichter Bilderberg Groep. Zegt genoeg over de rol van ons Koninghuis en de vinger die wij hebben in de NWO-pap.

Zelfde zooitje zie ik wel.. Rothschild... Rockefeller... etc.
| #98896 | 28-03-2010 13:41 | offtherecord
Zelfs de halfbroer van Osama bin Laden.
| #98897 | 28-03-2010 13:42 | dr. Sheldon Cooper
In Peru stapelen zich de bewijzen op


In dit hele stuk zie ik geen enkel bewijs!
dr. Sheldon Cooper's avatar
| #98899 | 28-03-2010 14:58 | tegengas
En boven dit alles staat de Pilgrim Society

The Pilgrims are “the most powerful international
society on earth;” NOT Skull & Bones; NOT Bilderberg; NOT Trilateral Commission!

http://wikicompany.org/wiki/911:Pilgrim_Society
tegengas's avatar
| #98915 | 28-03-2010 21:48 | Manus
Nou, ik blijf gewoon lid.
Als ze de dieren maar goed beschermen, mensen zijn er genoeg.
Of ben ik nu een beetje kortzichtig?
Manus's avatar
| #98984 | 29-03-2010 14:54 | tegengas
Meer naief, maar als de mensen zich willen laten gebruiken moeten ze dat zelf weten.
tegengas's avatar
aanmelden / inloggen