Door P.uncia, Op din 15 maa 2011 18:36, 0 reacties,    

Meerdere onderzoeken leggen verband tussen autisme en kwikOndanks aanbevelingen in 1999 door de US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat thimerosal, een conserveermiddel op basis van kwik, verwijderd moet worden uit vaccins wordt de giftige chemische stof nog steeds toegevoegd aan het grootste deel van griepvaccins die aan vrouwen, kinderen en de ouderen verstrekt worden, volgens de Coalition for Mercury-Free Drugs (CoMed), een in Maryland gevestigde non-profit organisatie. En volgens drie recente onderzoeken zijn de symptomen van kwikvergiftiging bijna identiek aan
autismesymptomen, wat sterk doet vermoeden dat kwik in vaccins verantwoordelijk is voor het veroorzaken van autisme.

Kwik staat alreeds bekend als een neurotoxine dat kanker (kankerverwekkend), DNA schade (mutageen), veroorzaakt, een correcte embryonale ontwikkeling (teratogeen) wijzigt en het immuunsysteem verstoort. Het is precies het type schadelijke chemische stof dat je nooit in je lichaam zou willen stoppen en toch wordt het nog steeds toegevoegd in de vorm van thimerosal in miljoenen griepvaccins die aan het volk worden verstrekt.

"We hebben wetenschappelijke onderzoeken die duidelijk aantonen dat kwik neurologische schade veroorzaakt en we hebben een kosteneffectief alternatief dat al gebruikt is om Thimerosal te vervangen als conserveringsmiddel in vaccins", zei Dr Paul G. Koning, PhD, wetenschappelijk adviseur van CoMed.

Eén van deze onderzoeken, dat gepubliceerd is in het 2010 decembernummer van het tijdschrift Folia Neuropathologica, legt uit dat het kwik dat in vaccins gebruikt wordt rechtstreeks neurologische aandoeningen, zoals autisme, lijkt te veroorzaken. Een ander onderzoek, dat gepubliceerd is in het tijdschrift Middle East Current Psychiatry, zegt dat "kwikvergiftiging en autisme bijna identieke symptomen hebben".

En een onderzoek dat recent gepubliceerd is in de Journal of Immunotoxicologie zegt rechtstreeks dat "niet slechts ieder hoofdsymptoom van autisme beschreven is in gevallen van kwikvergiftiging maar ook zijn de biologische afwijkingen bij autisme zeer vergelijkbaar met de bijwerkingen van kwikvergiftiging".

Het blijft onduidelijk waarom de giftige stof nog steeds gebruikt wordt in vaccins, vooral wanneer er veiliger alternatieven beschikbaar zijn, en waarom de heersende wetenschap de voor de hand liggende en wetenschappelijk verifieerbare relatie tussen kwik en autisme blijft ontkennen. Het is niet eens een kwestie van verzet tegen vaccinaties, veel eerder is het een verzet tegen neurotoxisch vergif zoals Thimerosal dat nog steeds opzettelijk wordt toegevoegd.

Door, Ethan A. Huff.
Annotaties:
06-11-2013 11:14 | torrentspy com mpaa
Meerdere onderzoeken leggen verband tussen autisme en kwik #zaplog
aanmelden / inloggen