Door Ness, Op woe 14 dec 2016 17:56, 2 reacties,    

Meisjes, vrouwen, eigen identiteit en IslamEn toen bleek ineens dat het verminken van meisjes in Engeland gewoon best wel mag. Want er is geen hond die er verder op let of er zich kwaad om maakt. En dan heeft "wetgeving" natuurlijk geen zin. Tien tegen een dat het hier in Nederland net zo gaat. Want het tegengaan van besnijden van kinderen heeft in geen enkel land prioriteit want niet policor, en het verbieden van het martelen van meisjes dan wel het handhaven van zo'n verbod staat uiteraard helemaal onderop de lijst.

Waar komt dit idiote gebruik vandaan? Uit donker Afrika, als $$ mij de naam wil vergeven, te weten Somalië, Ethiopië, stukje Soedan enzo. Het is ouder dan de religies in die contreien. Maar aangezien moslims (en joden) zich als vanouds een ongeluk snijden in het welzijn van hun zonen na het lezen van wat vage aanduidingen in hun heilige boekje, zagen moslims in deze prachtige, primitieve traditie een mooie reden om ook meisjes voor het leven te verfukken; dat vormt namelijk een prima basis voor de rest van de religieuze hersenspoeling opvoeding. Ooit waren de meeste moslims geheel onbekend met deze martelpraktijken.

Maar het is de Soenni-Islam die deze barbaarsheid nu wereldwijd verspreid heeft in de laatste eeuwen, alhoewel Egypte er veel eerder bij was. Het aantal besneden meisjes neemt hand over hand toe; de lijsten van landen die mutilatie toestaan zijn geenszins compleet. Ook in Saoedie-Arabië is men gek op snijden. Soennies in Iran doen het ook, half Pakistan doet het, en de schattingen van het totaal aantal slachtoffers zijn aan de bijzonder lage kant. In Indonesië zit besnijdenis van meisjes samen met vaccinaties 'in het pakket'.

Het geval wil dat meisjes zich net zo goed via hun geslachtsdelen identificeren als jongens. Dat merk je als kinderen een jaar of 4 zijn: dan gaan ze bij andere kinderen kijken hoe die in elkaar steken, en tonen ook desgewenst volledig ongevraagd en op de akeligste momenten hun intieme delen aan mensen die zij aardig vinden. Nadat een kind heeft vastgesteld tot welk geslacht het behoort en wat je met dat geslacht allemaal kan doen gaan zij gewoon verder met hun ontwikkeling; het is een fase die doorlopen moet worden. Binnen de Islam worden ALLE kinderen in deze fase gehinderd door traumatische ervaringen. Dat maakt ze plooibaarder. Zulke kinderen zijn gemakkelijk schrik aan te jagen, en zullen zich veel minder tegen 'autoriteit' verzetten dan kinderen die een stevig identiteitsgevoel hebben ontwikkeld.

Het effect van deze verminking op meisjes en vrouwen moet niet onderschat worden. Daar waar het jongetjes al heel lastig gemaakt wordt iets leuks met hun piemel te doen (wat ook identiteitsproblemen oplevert), geldt voor meisjes dat hun eigen lichaam HELEMAAL geen troost en geen bevrediging biedt. Dat maakt dat zij hun zekerheden zoeken in het zich dienstbaar opstellen want dat levert een hoognodige pluim op. Simpele masturbatie wordt bij meisjes onmogelijk gemaakt; de top van de clitoris wordt domweg afgesneden (in het minst erge geval!!), en aan meer kunstjes op dit gebied zijn meiden op die leeftijd nog niet toe - en leren die in 99% van de gevallen ook nooit. Het grootste deel van de besneden vrouwen heeft geen idee wat een orgasme is.

Jongens hebben dan nog het voordeel van een zwakke vorm van anale bevrediging, nl poepen; mannen moeten veel eten en om dat te stimuleren wordt poepen extra fijn gemaakt door Moeder Natuur. Maar voor meiden geldt dit niet. Daar waar het jongetjes al heel lastig gemaakt wordt een uitlaatklep te vinden voor spanningen (en hormonen) die zich ophopen worden meiden in een constante toestand van hunkering gehouden die zich op veel manieren manifesteert. En is tevens de reden dat vrouwen "in het Westen" zo verschillend zijn van de besneden wrakken "in het Oosten". Die laatsten zullen nooit hun eigen bek opendoen. Want dat eigene hebben ze niet; zij zijn identiteitsloos, precies zoals de mannekes dat graag hebben, een geschikt en onmondig gat waar de lul in past, een kut op poten die ook nog wat koters werpt en het huishouden doet. Vrouwen stellen dan ook geen eisen - zoiets komt niet in hen op, want daar heb je een ego voor nodig wat zij nooit hebben kunnen ontwikkelen. Dus als U zich afvraagt waarom het overgrote deel van de vrouwen binnen bepaalde Islamitische landen niet in opstand komt, hier hebt U het antwoord.

Maar wacht, het kan nog erger. Want de vrije, trotse, eigenwijze, genietende vrouw is de Wahabi-moslim (momenteel de toonaangevende richting) een doorn in het oog. Deze hoeren moeten met schoenzolen worden bewerkt en uit het straatbeeld worden verwijderd. De dapperen die het sein geven tot onverhoedse aanvallen op willekeurige vrouwen hebben uit voorzorg een vals paspoort aangeschaft, zodat zij na hun moedige daden buiten bereik van de Hermandad blijven. Maar het is een weldoordachte aanval op onze vrijheden, en goed voorbeeld doet goed volgen. Met de zegen van de griezels die ISIS gebruiken om de wereld te terroriseren - onze eigen roverheden, aasgieren, oorlogszuchtigen en graaiers voorop.
Annotaties:
| #256810 | 14-12-2016 19:48 | Ness
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/14/hoe-groot-is-het-percentage-moslims-in-nederland-a1536628 aanmerkingen: de poll wordt telefonisch uitgevoerd dus mensen met mobieltjes worden niet bereikt dwz uitsluitend mensen met een zaak, en of mensen die in het telefoonboek staan en/of mensen in gebieden waar weinig moslims wonen die een landlijn hebben worden ondervraagd terwijl 'de jeugd tot 40 jaar' volledig wordt gepasseerd; er wordt geen definitie van moslim gegeven, zoals bv het bezoek aan de moskee, volharden in de Ramadan of 5 keer per dag bidden (iets dat NIET in de koran staat!) dus het werkelijke aantal moslims, halfmoslims, ietsisten onder moslims en pseudo moslims - allochs met een moslim achtergrond - ligt overal veel hoger. Kortom, het is weer zo'n nietszeggende poll waar je geen donder van moet geloven en waar je niks mee kan.
Ness's avatar
| #256848 | 16-12-2016 19:55 | Ness
Disclaimer: besnijdenis van vrouwen komt in Marokko en Turkije nauwelijks voor. Het ies niet koeltoer, gelukkig. Maar in dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=k9wCQlHYUdU worden op het kaartje heel veel landen gemakshalve policor *vergeten*; natuurlijk Indonesië, waar de marteling nu algemeen is, Pakistan en niet te vergeten Saoedi Arabië, waar vieze griezelige kereltjes het promoten: http://www.stopfgmmideast.org/countries/saudi-arabia/ In landen als Maleisië en Sri Lanka is het mutileren al wijd verspreid. En ook ISIS heeft het tot een geloofszaak gemaakt. https://duckduckgo.com/?q=isis+and+female+genital+mutilation&t=ffab&ia=web

"Men" wil dit onderwerp liefst mijden, want het is wel degelijk de Soenni Islam die de smerige traditie verspreid. Het merendeel van de import is van het gehersenspoelde soennie-slag. Dus binnenkort staat ook NL op die lijst te pronken. KOELTOERVERRIJKING noemen ze dat, en daarom doet de 2e kamer zijn best het onderwerp compleet te negeren. En Joop trapt in het bekende speldeprik-smoesje: http://www.joop.nl/nieuws/mijn-clitoris-is-van-mij
Dat heet https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya TAQIYA Joop, dat zullen ze nimmer toegeven. Liegen hierover is VERPLICHT. En alleen artsen kunnen dat *speldeprikje* nagaan.

Overigens heb je maar een stuk of 40 booslims van een bepaalde leeftijd nodig om een stad of dorp geheel onleefbaar te maken. Tis niet de kwantiteit maar de kwaliteit heh.. En dit zijn gasten die je in een moskee niet tegenkomt. Die halen hun excuses om te roven, mishandelen en moorden van het net.

Dus ook met moskeebezoekers te tellen krijg je geen beeld van de werkelijke radicale dreiging. Met 1 uur in de week werken heb je al een baan; met 1 uur in de week internet-islam bestuderen heb je al een geradicaliseerde. Peer pressure is heel hoog binnen die groep. 5% van de NL'ers, (officieel)-alloch en autoch, is moslim; 20% heeft een immi-achtergrond. De groep BOOSLIMS is veel groter en gevaarlijker dan de groep moslims. Met tellen kom je d'r niet. Met het serieus nagaan van meldingen en aangiften bij de pliesie wél. Het overgrote deel van de misdaden wordt gepleegd door booslims. Maar daarvan is niets terug te vinden in de media. Want die mogen niet langer 'ethnisch profileren'. Want dan breekt de pleuris uit.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen