Door Ness, Op maa 29 feb 2016 20:53, 4 reacties,    

Merkel krijgt er ongenadig van langsOp 2:00 in deze video zie je hoe een bezem zich voelt na een flinke veegbeurt. In ander nieuws betreffende Syrië, vluchtelingen etc: er zaten wel héél veel "Nederlanders" van hun studiefinanciering te genieten in Raqqa, maar nu lijkt het of de dope op is. Of de poen. Of allebei, en de maagden ook. En ja, dan wordt het happen naar de baas - dat gaat ze hier beter af dan daar, blijkbaar. Hun geloofsgenoten in Noordrijn-Westfalen maken er in ieder geval een zootje van: 1/3e van de Marokkanen en 38% van de Algerijnen is crimineel van beroep. Zouden we de Nederlandse cijfers van de Randstad ook eens mogen inzien? Het zou zomaar kunnen dat de schatjes met hun criminele aktiviteiten ISIS™ sponsoren. Kijk, dat blowt niet prettig, hoor!
Annotaties:
| #247845 | 29-02-2016 21:32 | Ness
Als 1/3e, dat is 2/6e, van de Marokkaanse import in NRW crimineel is, dan is de hele gemeenschap crimineel. Want 3/6e (de helft) is vrouw, en die zijn afhankelijk van vaders, zonen en broers; en 1/6e is kind, maakt samen 6/6 = 1 grote brok ellende. Deze kinderen groeien op in een milieu waar criminaliteit als normaal wordt gezien, en het beschadigen, bestelen en uitzuigen van een horde ongelovige honden een goed streven is, en niet in tegenspraak met het geloof. Zo luidt ook de propaganda waarmee deze mensen dag in dag uit om de oren worden geslagen, via Arabische zenders en de moskee.
Ness's avatar
Ik vraag me af of frau Merkel zich er veel van aantrok? van deze linke veeg uit de pan, ofwel de zg. gebruikmaken van het moment.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #247885 | 01-03-2016 14:36 | Ness
@Johan: Zolang de griezel nog kan rekenen op de Duitse Maurice de Hond versie van een onderzoekburo (let op, geen link daar, mogen wij de poll niet zien?) en flinke fraude tijdens de verkiezingen, wellicht voorlopig niet, maar daarna zeker wel.

Het Syrische observatorium voor flauwekul met peertjespropaganda meldt verschrikt dat er geen sprake is van een ploeg door de Hollanditis besmette NL-jihadi's die in het gevang zijn gedonderd, en heel waarschijnlijk nu mogen kiezen tussen 'de martelaarsplofdood' of executie, waarbij al die maagden aan hun neus voorbijgaan. Stel je voor, er komt een gebrek aan Achmedjes daar omdat de 2 hersencellen van de gegadigden hier zich plots beginnen te roeren!

Elsevier komt met andere berichtgeving. "Raqqa is silently slaughtered" is tot nu toe trouwens heel betrouwbaar gebleken.
Ness's avatar
| #247895 | 01-03-2016 19:08 | ..................
Nujij meld dat ze juist stijgt in de peilingen.

De media kan zelfs een ezel tot president maken.
aanmelden / inloggen