Door community (initieel Best Well), Op maa 5 feb 2018 21:05, 1 reacties, nieuws

Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht

‘Umvolkung muss sein’: Blanke Europeaan, en slachtoffer van migrant? Dan bent u het volgens de massamedia nauwelijks waard om over te berichtenHet zou je (klein)dochter of zus maar zijn: De 18 jarige Pamela zou nog hebben geleefd als Europa zijn wettelijk vastgelegde plicht tegenover zijn eigen inwoners was nagekomen door de grenzen te beschermen, en criminele asielzoekers (in dit geval nota bene uit een veilig land) buiten de deur te houden. (Afbeelding: Anonymous, rechts de arrestatie van de dader).

Net als de gruwelijke moord in Italië vorige week op een 18 jarig meisje door een Nigeriaanse migrant het volgens onze ‘kwaliteits’media niet waard was om apart over te berichten –maar natuurlijk wel de wraakactie van een Italiaan op donkere migranten (uitgebreid met grote foto, om even goed zijn huidskleur te laten zien)-, zo is dat ook het geval met de verkrachting van een 4 jarig meisje in Berlijn door een Afghaanse asielzoeker, die eerder een warm welkom in het katholieke gezin had gekregen. Andermaal blijkt dat de door links gecontroleerde racistische zelfhaat-media (moslim)migranten zoveel mogelijk als arme zielige vluchtelingen blijft afschilderen, terwijl het vele geweld tegen autochtone blanke slachtoffers wordt gebagatelliseerd of gewoonweg genegeerd en ontkend.Merkel-migranten, door sommigen inmiddels ook wel Merkelgranten genoemd, worden in het kader van het officieuze (maar nooit hardop uitgesproken) ‘Umvolkung muss sein’ kernthema van de in de maak zijnde GroKo coalitie met CDU/CSU en SPD ook de komende jaren massaal en onbeperkt naar Duitsland en Europa gehaald.

Een zogenaamde bovengrens wordt alleen voor de bühne gegeven, en blijkt in realiteit door niet één nieuwe maatregel te zullen worden afgedwongen. Integendeel, de zogenaamde ‘gezinshereniging’ wordt de komende jaren in verhoogd tempo doorgevoerd, waarbij ook 2e, 3e en 4e vrouwen, inclusief al hun kinderen, welkom zijn, ook al gaat polygamie rechtstreeks tegen alle bestaande Europese wetten in.

90% verdwijnt in bijstand, sociale zekerheid wordt onhoudbaar

Net als in Nederland verdwijnt 90% van al deze import rechtstreeks in de bijstand, waarbij de uitkeringen in Duitsland voor migranten –indien ze zonder identiteitsbewijzen uit Afrika of het Midden Oosten komen- een veelvoud bedragen van die voor autochtone burgers. Links/liberaal/progressief zal wel weer beweren dat dit een hoax is, maar regelmatig worden voorbeelden hiervan met bewijzen op het nog onafhankelijke, nog vrije deel van het internet gezet – totdat Merkels Stasi-censuurteam het er weer snel vanaf laat halen.

Hoe dan ook, de sociale zekerheid in Duitsland, Nederland, Zweden en de rest van grenzen-loos West Europa, die al decennia tot de beste ter wereld behoort, zal binnen luttele jaren volkomen onbetaalbaar worden en loopt daarom op zijn einde. De eersten die daar de slachtoffers van zullen zijn, zijn de zwaksten in onze samenleving (althans, de zwaksten die de pech hebben hier geboren en getogen te zijn, de chronisch zieken, de ouderen en bejaarden, de langdurig werklozen, de eenoudergezinnen, etc.).

Maar dat mag volgens de elite geen naam hebben, want er is buiten de PVV geen partij die er enige aandacht aan besteedt (en het zo in opkomst zijnde Forum voor Democratie wil de sociale zekerheid sowieso grotendeels afbreken, dus het komt deze zelfverklaarde anti-immigratiepartij alleen maar goed uit dat de VVD en D66 daar met steun van twee christelijke partijen al een begin mee hebben gemaakt, of beter gezegd: het afbraakbeleid van Rutte II voortzetten).

Afghaanse asielzoeker verkracht 4 jarig meisje van gastgezin

De eerste slachtoffers, schreven we? Natuurlijk niet. Er zijn al talloze slachtoffers gevallen, zowel bij de vele kleine en grote terreuraanslagen, als bij de ontelbare misdaden die nauwelijks door de media worden bericht. Zo is er een katholiek gezin in Berlijn, dat zijn deuren had geopend voor de Afghaanse migrant Mahdi A., die 13 jaar oud zou zijn geweest, maar ook 15, en misschien nog wel ouder, want volgens onderzoeken liegt 50% tot 75% van de migranten over hun leeftijd om meer kans te maken op asiel.

Als dank voor het in huis nemen in 2016 verkrachtte Mahdi het 4 jarige meisje bij het ‘doktertje spelen’m waarbij een landgenoot ‘assisteerde’. Dat gebeurde in juli vorig jaar, en was zelfs de extreem lakse Duitse autoriteiten wat te gortig, waarna werd geprobeerd de dader te arresteren. Dat mislukte, want die bleek onder een andere naam (‘Ahmed A.) en met weer een andere leeftijd (12!) naar het Zweedse islamparadijs Malmö te zijn gevlucht, waar migrantenmisdadigers juist worden vertroeteld door het progressief-links-liberale establishment. (1)

18 jarig Italiaans meisje gruwelijk vermoord door Nigeriaanse migrant

Afgelopen zaterdag schoot een Italiaan in het stadje Macerata op een groep Afrikaanse migranten. Daarbij vielen 6 gewonden. De –volgens de politie extreemrechtse- dader werd met een grote foto in beeld gebracht. Hoe anders was dat met de dader van de gruwelijke moord op een 18 jarig Italiaans meisje Pamela Mastropietro, waar de Italiaan wraak voor nam.

Dat was namelijk een Nigeriaanse migrant. De extreemlinkse NOS presteerde het zelfs om te suggereren dat er aan de beschuldiging aan het adres van deze donkere migrant moet worden getwijfeld door te schrijven dat ‘een Nigeriaanse man daar wordt gezien als hoofdverdachte’.

Het Italiaanse openbare ministerie heeft daar echter geen enkele twijfel over. Op bewakingscamera’s was te zien hoe de Nigeriaan het 18 jarige meisje volgde. In zijn woning werden de bebloede kleren van Pamela aangetroffen, alsmede ook andere sporen van zijn slachtoffer, dat vermoedelijk eerst seksueel misbruikt werd voordat ze in 20 stukken werd gehakt en over 2 koffers verdeeld, die ijskoud op de stoep werden gezet.

Nigeriaan vermoordde vlak over de grens 22 jarig Duits meisje

De gruweldaad doet denken aan de moord op de 22 jarige Soopika Paramanathan in Ahaus, niet ver over de grens bij Enschede. De Nigeriaanse migrant Anthony stak het meisje met 22 steken, waarvan 20 in haar knappe gezichtje, dood. De asielzoeker werd 2 dagen later op het station van Basel gepakt. Bij zijn ‘vlucht’ naar Europa had hij beweerd dat hij homo was, en tegen de islamitische terreurorganisatie Boko Haram zou hebben gevochten. Nigeria is echter officieel een veilig land, en daarom had hij nooit toegelaten mogen worden.

Ondanks de talloze bewijzen dat het om een doelbewuste moord ging, kwam Anthony er met een straf wegens ‘doodslag’ vanaf. De Duitse media, die nóg erger zijn dan de Nederlandse, presteerden het zelfs de beestachtige moord slechts als een ‘regionale relatiedaad’ te omschrijven, enkel omdat Anthony naar eigen zeggen een korte liefdesverhouding met Soopika zou hebben gehad.

Het 4 jarige meisje, de 18 jarige Pamela, de 22 jarige Soopika, en noem al die andere gevallen waar we hebben over geschreven maar op, zijn slechts het topje van de ijsberg met ‘einzelfälle’ en ‘incidenten’, waarop geen #..... mediacampagne volgde, ‘want migrant = altijd zielig slachtoffer, en Europeaan = altijd dader’. Niets, maar dan ook helemaal niets –en al helemaal niet de keiharde realiteit- mag de al jaren geleden door de EU en VN geplande ‘Umvolkung’, Merkels ‘Ersatzungsmigration’, in gevaar brengen. (2)


Xander

(1) Anonymous / Journalistenwatch
(2) Anonymous
Annotaties:
| #261907 | 06-02-2018 08:46 | Antares
German Pro-Refugee Feminist Says She Was Wrong On Immigration, Plans to Emigrate to Poland

http://www.informationliberation.com/?id=57919
Antares's avatar
aanmelden / inloggen