Door community (initieel Best Well), Op woe 29 jun 2016 17:44, 6 reacties, nieuws

MH17 de bewijzen stapelen zich langzaam opEen vertaling door google chrome (aangevuld met bing) van een russisch artikel over het neerhalen van de MH17.


Security Service van Oekraïne (SBU) concludeert dat de Oekraïense piloot Voloshin niet vliegen in de dag van de crash Maleisische Boeing in de regio Donetsk. Informatie over Captain Voloshin is niet ongegrond.

Wat we hebben uitspraken van eerlijke, witte, schone, zachte Oekraïners gehoord? (Wat zijn we door verklaringen van eerlijke, witte, schone, zachte Oekraïners te weten gekomen?)

Aviation niet van toepassing was op het moment. Op deze dag, heeft de kapitein van de vlucht niet begaan, en zijn vliegtuig werd gerenoveerd, - UNIAN Volgens de adviseur van het hoofd van de veiligheidsdienst (SBU) van Oekraïne Markiyan Lubkovskogo.

(Hier is de link, rechts op ukromove:)

Wat is deze vogel?

In tegenstelling tot fotgrafy tentoongesteld in het netwerk of op televidengi, kan iedereen de software van Google Earth te downloaden, om de coördinaten te rijden 47 ° 57'04 "N 38 ° 49'45" E, terugdraaien van de snapshot tijd van 17 juli, 2014 en zie Mr. vliegtuig Voloshin. . Nou ja, misschien niet Voloshin, de persoon op de foto in de cockpit niet te zien, maar een andere Oekraïense loods aan Grachev Su-25, op een afstand van minder dan 30 killometrov (hemelsbreed) van de crash site van de Maleisische Boeing.

Het is interessant om te hebben ukrov bochten - Buki werkte niet, hoewel het opgenomen werk 4 Oekraïense planten direct in het gebied en op het gebied, volgens de Oekraïense kant, het vliegtuig(en) niet vliegen. en het is in de foto waarschijnlijk Hang met scharnierende armen vliegen?

Een ukry ontgrendeld in feite de aanwezigheid van de vlucht - radar gegevens van ten minste niet voorzien burgerbevolking, met echte Oekraïense koppigheid staan ​​op de ... Hoewel het logisch te verklaren "zo vlieg lijkt, dit is ons gebied waar we willen, er vliegen Maar de separatisten-terroristen. we ontslagen maar miste. " de verzekering van de Oekraïense kant dat de 17 militaire vliegtuigen niet vliegen, tegen een achtergrond van voortdurende leugens geen cent waard. Nog steeds - het zou neerkomen op een open erkenning dat het Oekraïense strijdkrachten neergeschoten Boeing zijn. Het zal worden geweigerd voor het einde van de wereld. Maar gebleken dat ten minste één vlak - vliegen. Als u dit niet te nemen als bewijs -. Jouw Google maakt het fotograferen terrein is niet zo vaak. Maar op dit nummer om meer shoot-eigenaar van het bedrijf DigitalGlobe satelliet remote sensing wijken van Donbass bestellen. Ook sovpadnie? Nou, nou ... Maar misschien een toeval. Plus, de maximale administratieve rompslomp en vertragingen bij het ​​onderzoek door het Westen Boeing. Het is alsof je aan het onderzoek nog een jaar te verlengen. Dus de Russen geduld. Vroeg of laat, het Westen en Oekraïne inconvenient truth ontstaat.

En hopelijk, Rusland heeft de controle over de sites van de schietpartij beuken versterkt. Eerder nutteloos "souvenirs" van daar nu kan kosten dierbare. . Geen wonder dat de West-pull tijd Het netwerk heeft een interessante versie van de gebeurtenissen gevonden: . Door de manier waarop de situatie geëvolueerd, de versie met de speciale operatie Ik denk dat de meest realistische in de versie van de speciale actie leugens en wat gaf de militie te vangen niet echt te bestrijden-ready Beech dat deze overwegingen "alles zal van pas komen op de boerderij", hebben we besloten om te grijpen. De gevangen genomen, onderzocht, en vroeg: "Voentorg" alle afgeschreven voor onderdelen. Nou Voentorg besloot om hen iets aan te passen, en de uitrusting afgeschreven, werd de operatie voorbereid zeer grondig, reed naar de trailer, vrijwilligers, met een team van reparateurs, en het album dembelskogo of heeft besloten om mee te spelen, met onvolledige informatie. Als de vangst Buka werd omlijst, dan is een dergelijke respons werd verwacht, en voor het vervoer van ontmantelde Buka omlijst Maleisische Boeing, of wordt een andere ingelijst, het viel onder het tijdvenster waarin de gedestilleerd "onderdelen". Daartoe en die over de zone is niet gesloten. En in deze tijd venster had moeten worden gegarandeerd voor het neerslaan, te vervangen door Rusland. Vandaar ukroBukov concentratie in de zone, vechters op een niveau controller commando's .. neergeschoten. Als boekte een beuk in het oosten, heeft de SBU teruggetrokken zijn oorspronkelijke versie van het gebruik van de gevangen Buka en concentreerde zich op de versie ingevoerd. Vervolgens kwam platen. Het blijkt dat de burgerlijke Russische radars zag een paar strijders - één aan de tier, de tweede heeft de controle omcirkeld (nog niet bekend wat zag de militaire), opgesteld door de Nederlandse journalist submunitie ukroBukov van het net gegooid, en de Russische Beuk is niet geschikt, en misschien een "not found" lijk geopend in het kader van het protocol en de video extraheren submunitie ... en kan niet ukroBuk gewerkt en ging naar de cursus opgeslagen "Python" met de perforatie van de extra intervallen van de stijgende gun fighter (ronde gaten vereisen ook onderzoek en uitleg) .. Vandaar dat de volgende stappen: - om te spelen voor de tijd en tot poeder hersenen afleidende versies en getuigenis, maar er zijn zeker objectieve tekenen van laesies, analyseert de resultaten van de autopsie, lessen submunitie ... - hier wordt gelegd NDA resultaten van het onderzoek - om te zoeken naar en vinden van de juiste 'sporen' van de Russische beukenhout op de grond, en die viel uit de lucht, des te meer dat de tweede in hun handen, en de verklaringen van getuigen kan en "vinden"

Источник: © Fishki.net

aanvullende links in het engels:
http://redpilltimes.com/pilot-vladislav-voloshin-man-shot-mh17-plane-wrong-place-wrong-time/

http://www.stopfake.org/en/su-25-mh17-and-the-problems-with-keeping-a-story-straight/

http://www.voltairenet.org/article186300.html
Annotaties:
| #252366 | 29-06-2016 20:35 | Saljoet
Als ik het verhaal kon volgen zou ik het graag geloven.
Saljoet's avatar
| #252368 | 29-06-2016 20:46 | Donkerdoorn
Auw...google-translate....!
Donkerdoorn's avatar
| #252372 | 29-06-2016 22:53 | Matt
Ik heb de link nar dit artikel op 'Blik op nos journaal' geplaatst.
De beheerder daar is een Rusland kenner en misschien kan hij voor een betere vertaling zorgen.
Het lijkt me een belangrijk artikel om de leugens van o.a. Rutte en Timmerfrans finaal onderuit te halen.
Matt's avatar
| #252386 | 30-06-2016 10:02 | Manus
Niet te volgen zo....
Manus's avatar
| #252388 | 30-06-2016 10:38 | Saljoet
Misschien zelf maar eens Russisch gaan leren.
Ik verwacht dat dat voor de nabije toekomst geen slecht idee is gezien de ontwikkelingen ten oosten van ons. Als Poetin zich tenminste nog even weet te beheersen en niet naar de nucleaire optie grijpt om de dolgedraaide NAVO/VS een lesje te leren. Aan de vaardigheid van het Russisch spreken heb je tenslotte niks als je lijf tot een na-rokend sinteltje is gedevalueerd.
Saljoet's avatar
| #252398 | 30-06-2016 18:09 | Best Well
Dat russisch leren zal niet zo snel gaan.
Van Matt is het wel een goed idee om het te laten toetsen/ vertalen door iemand die de Rusische taal wel machtig is.
Tot die tijd maar een engelstalige links blijven lezen:

http://redpilltimes.com/pilot-vladislav-voloshin-man-shot-mh17-plane-wrong-place-wrong-time/

http://www.stopfake.org/en/su-25-mh17-and-the-problems-with-keeping-a-story-straight/

http://www.voltairenet.org/article186300.html
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen