Door Nico de Geit, Op don 6 apr 2017 08:36, 5 reacties, citaat / intro / linkdump

Migratie berekend door wiskundige - video

...
Annotaties:
| #259189 | 06-04-2017 10:56 | Ness
Ja hij is wat saai soms maar sjeesus we hebben ze wel in huis hoor lol - laat die man rekenen, dat is na te trekken door iedereen. Menselijke groepenbewegingen is zijn vak! Dat bedoel ik nou met deskundigen. Die man heeft 2!! ogen, perspectief dus. Menselijke groepen formeren zich volgens vaste patronen. Iedere groep richt een rechtstaat op en een vrije markt. Dat zijn proto-assen. Daaruit ontwikkelen zich staat en bedrijfsleven. Ik ben ideologieloos, dus ik heb daar vrede mee. Zowel het individu als het bedrijfsleven als de staat produceren geld - in feite produceren ze waarde, maar dat kan direkt worden omgezet in valuta.

Dat geld moet ROLLEN, in omloop worden gebracht, en het totale volume moet bekend zijn. Niet precies waar het zich bevindt maar hoeveel er zich ergens bevindt. Een staatje als NL heeft alles in zich om te experimenteren, eventueel samen met Duitsland, Belgie etc. Het totaalvolume aan mensen binnen die staten kan overgaan tot het volledig scheiden van de assen staat en bedrijfsleven, ieder met een eigen belastend systeem waarmee overbodig of tekort volume tegen het steeds wisselende aantal mensen van zekere kwaliteit kan worden weggestreept.

Om die kwaliteit aan te maken zul je moeten inzetten op ideologieLOOS onderwijs voor kinders tot 16 (1 kind per persoon gratis) en een goed wet- en rechtsstelsel. En vangnetten voor het die op enige wijze helemaal uit de boot vallen. Daarvan wil je d'r geen miljoenen. Daar heeft van der Beek helemaal gelijk in.
Ness's avatar
| #259193 | 06-04-2017 15:04 | Antares
Hogeropgeleiden hebben juist profijt [van immigratie].

Daar gaat de grachtengordel.
Antares's avatar
| #259194 | 06-04-2017 15:07 | Antares
Het is geen fraai perspectief dat hij schetst. Het wegvallen van de sociale zekerheid zal plaatsvinden in een maatschappij waarin de concurrentie aan de onderkant van de arbeidsmarkt (en woningmarkt etc.) door massale immigratie van kanslozen tot een maximum is gestegen.
Antares's avatar
| #259202 | 06-04-2017 19:47 | Ness
Nja in mijn brabbeltaaltje komt het erop neer dat de wie-de-piepel as helemaal niet ontwikkeld is. Dat komt dus neer op tirannieke onderdrukking van het plebs, een slavernij-systeem. Maar normaal gesproken vormen mensen gilden, waarin beroepskrachten worden opgeleid. Om alle onderwijs op 1 hoop te gooien is onverstandig. Wetenschappelijk onderwijs gaat niet samen met praktisch onderwijs (en eigenlijk ook niet voor basisonderwijs omdat je dan met kinderen werkt. Dat vereist een heel andere aanpak, en heel veel samenwerking met ouders. Dat maffe doorstromingsidee moet men laten varen).

Mensen met praktijkinzicht bekommeren zich niet om de aantoonbare juistheid van formules. Die pakken zo'n formule en gaan ermee aan de slag. ZZP'ers bv kunnen alles aanleren tot en met belastingwetgeving aan toe maar dat is niet hun stiel. ZZP'ers en loslopende specialisten in allerlei disciplines zouden praktijkscholen kunnen oprichten. Fuk de hoger opgeleiden afkkomstig van navelstaarder-univs. Als het allemaal hersenloze jankbabies, irritante betuttelaars, plucheklevers, gluiperds, oplichters en leugenaars zijn mag je de hele zaak afbranden. Ze kunnen prima gemist worden en het scheelt echt bakken met geld.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen