Door community (initieel Best Well), Op woe 27 sep 2017 13:30, 2 reacties, nieuws

migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa

Analisten Gefira: ‘Sociale zekerheid in Europa onhoudbaar als huidige massa immigratie niet wordt gestopt’ – Voorbeeld uit eigen land: Nu al leven 3 x zoveel Marokkanen als Nederlanders van uitkering – ‘Stemmen op partijen die open-grenzen willen komt neer op zelfmoord’


Als het aan de globalistische leiders in Europa ligt hebben we nog maar een fractie toegelaten van het werkelijke aantal immigranten waar ze onze landen mee willen overspoelen. (Afbeelding: Getty Images (2))

Het internationale magazine The Economist, spreekbuis van de Westerse elite, heeft de afgelopen tijd diverse artikelen geplaatst waarin het globalisme en massa immigratie worden aangeprezen. Het blad laat professor Bryan Caplan aan het woord, die beweert dat het toelaten van 1,2 miljard Afrikanen tot Europa goed is voor het wereldwijde BNP, omdat al die onopgeleide immigranten in Europa 100 x meer kunnen verdienen. Caplans argumenten zijn niets minder dan krankzinnig, zo stelt het Gefira team, dat een betaald bulletin uitgeeft voor analisten en investeerders. Het enige wat de huidige massa immigratie zal bewerkstelligen is het totaal instorten van onze sociale zekerheid, waardoor de grote bedrijven de keus zullen hebben aan een stortvloed aan straatarme, dus spotgoedkope arbeiders.De redenatie van professor Caplan is ronduit bizar. Als The Economist hem inderdaad correct aanhaalt, dan haalt het blad landen en bedrijven door elkaar. Bedrijven zijn gericht op winst en beschouwen mensen als wegwerpartikelen. Landen zijn echter gemeenschappen, samenlevingen, waar het beleid gericht zou moeten zijn op het verhogen van het welzijn van de burgers.

Als de geschiedenis één ding leert dan is het dat massa migratie overal sociale onrust veroorzaakt en iedere samenleving destabiliseert, waardoor het ontvangende land uiteindelijk in grote problemen terecht komt en dreigt in te storten. De argumenten van The Economist zijn dan ook vals, want het is juist de sociale zekerheid die de minimumprijs van arbeid bepaalt.

Nederland: Arbeidsmigranten zijn grote last en veroorzaken hoge kosten

Neem ons eigen land en de grote aantallen arbeidsmigranten uit Marokko en Turkije, moslimlanden waar wij geen enkele koloniale of historische band mee hebben. In de meest productieve groep (30-35 jaar) leeft meer dan 30% van de Marokkanen en 22% van de Turken van een uitkering. Voor autochtone Nederlanders is dat slechts 11%. De arbeidsparticipatie van Marokkaanse mannen van 25-35 jaar oud is slechts 60%, tegen 90% voor autochtone Nederlanders. In de leeftijdscategorie 50-55 krijgt zelfs bijna de helft van alle Marokkanen en Turken een uitkering, tegen slechts 16% van de Nederlanders.

De conclusie is dat arbeidsmigranten een last zijn voor de autochtone bevolking, en geen noodzakelijke toevoeging, zoals politiek Den Haag altijd beweert. Ons immigratiebeleid heeft voor een enorm overaanbod aan laag- en onopgeleide mensen uit de Derde Wereld gezorgd. Naast de almaar groter wordende druk op de sociale zekerheid heeft dat ook voor andere hoge kosten gezorgd, zowel financieel als maatschappelijk, omdat met name Noord Afrikaanse immigranten zich veel vaker schuldig maken aan alle vormen van criminaliteit, en tegenwoordig ook een groot deel van het terrorisme.

‘Geen enkele kans dat Europa met open grenzen sociale zekerheid kan behouden’

De 1,2 miljard inwoners van Afrika zullen zich in de komende 25 jaar verdubbelen. Enorme aantallen van hen zullen proberen om naar Europa te gaan. Tegelijkertijd zal het aantal hoog opgeleide en gemotiveerde autochtone Europese inwoners –mede dankzij het jarenlange anti-gezinsbeleid van de heersende politieke elite- verminderen, waardoor de vraag naar laag opgeleiden verder zal dalen.

‘Er is geen enkele kans dat Europa zijn sociale zekerheid kan behouden zonder een plafond aan het aantal migranten te stellen,’ waarschuwt het Gefira team. En zelfs in het geval dat de sociale zekerheid compleet wordt geschrapt –‘stiekem’ de grote droom van partijen zoals D66 en de VVD- zullen er in Europa zó gigantisch veel potentiële nieuwe werknemers zijn, dat zij net zo weinig waarde zullen hebben als dat ze nu in Nigeria hebben. ‘Voor de laag opgeleide Europese werknemersklasse komt het stemmen op partijen die pleiten voor open grenzen –in Nederland dus bijna allemaal, met uitzondering van de PVV en het FvD- neer op zelfmoord.’

Umvolkung

Interessant is dat The Economist impliciet erkent dat de Afrikanen niet in staat zijn om hun eigen mensen permanent aan het werk te zetten. Het importeren van Afrikanen onder Europese supervisie mislukte al tijdens de periode dat het continent nog was gekoloniseerd. Desondanks pleit het globalistische magazine voor een hernieuwde door Europa geleide immigratie, deze keer echter van een monstrueuze omvang, waardoor het aantal Afrikanen en moslims in onze landen al op de middellange termijn het aantal autochtone Europeanen zal overtreffen (‘Umvolkung’).

Armoedige toekomst voor onze (klein)kinderen

Maar al ver voordat dit punt is bereikt, zal Europa zijn afgezakt naar Tweede- en Derde Wereldniveau. Tenzij ons immigratiebeleid radicaal wordt omgegooid, zal het voor onze (klein)kinderen dus definitief gedaan zijn met de welvaart zoals we die in Nederland hebben opgebouwd, en zullen zij behalve in een geïslamiseerde en armoedige ook in een onrustige, gewelddadige en onderdrukkende maatschappij moeten zien te overleven. En dat kunnen velen van u ook zichzelf verwijten; immers, u heeft in maart opnieuw op dezelfde partijen gestemd die dit met hun open-grenzen beleid mogelijk maken.
Annotaties:
| #260864 | 03-10-2017 21:33 | jantjeuitnederland
Als je Europa met Afrika mengt krijg je Afrika, niet Europa.
jantjeuitnederland's avatar
| #260866 | 04-10-2017 11:31 | ..................
jantjeuitnederland


Wie was er het eerst,de kip of het ei.

De witte man heeft europa verovert op de zwarte mens.
En later amerika,australie en enz.Waar ooit een zwarte bevolking hebben geleefd.


Het artikel heb ik niet eens helemaal gelezen,omdat het een stelling aanneemt dat er 1.2 miljard zwarten in afrika bestaan die welkom zijn in europa..

De big boys bepalen de welvaart en economie in het westen/wereld.
Als europa geen lage loon arbeiders aantrekt,of mensen met een andere huidskleur,europa in een kloof terecht zal komen waar een minderheid zal moeten betalen voor de meerderheid.
Als je kijkt naar de big boys in de USA ze al hun industrie verplaatsen naar china.Die dollar word geen zak meer waard.
Ook rusland,china de dollar dumpen.Of er niet meer in handelen.
Europa moet ook concurreren en laat wel de goedkope arbeiders toe.
Alleen mensen die hun oude cultuur zien verdwijnen in paniek zijn.
Karma is een bitch.
Zijn ze zelf gestrikt in hun eigen valkuil.
Daarmee bedoel ik mee dat ze al die tijd hebben staan toekijken hoe het heeft kunnen gebeuren.Maar niet begrijpen dat ze er onderdeel van zijn geweest.

Je kan nu wel een minderheid gaan aanwijzen voor je tekortkomingen als blanke man.vrouw,maar dat zet geen zoden aan de dijk.
Het gaat om het systeem zelf wat het volk verdeelt in groepen.
De overheid is de baas en kan doen en laten wat ze willen in naam van de staat.
En de verdelers zijn gecontroleerde middenklassers en elite wat de werkende klasse niet vertegenwoordigen.Feitelijk is de bevolking een melkkoe voor ze.
En die bevolkingsgroep niet word vertegenwoordigd in de politiek.
De SP is dan een uitzondering,maar die heeft geen macht in de politiek als zwarte schaap tussen het ons kent ons.
Ook wilders en de FVD is onderdeel van diezelfde kliek,wat de werkende bevolking niet vertegenwoordigen.
aanmelden / inloggen