Door community (initieel Best Well), Op zon 17 dec 2017 09:34, 4 reacties, nieuws

Minister Ollongren BLIJFT GELOVEN in Russische beïnvloeding


Het gaat om heimelijke beïnvloeding. Je merkt er niks van. Maar dat is nou het kenmerk van heimelijke beïnvloeding. Aldus de Minister.

Eerder hoorden wij haar op de radio commentaar geven waar haar betoog in 2 elementen viel uit te splitsen:

1. Ze kan geen vorbeelden geven want het is een veiligheidsdienst aangelegenheid, en daar kun je nou eenmaal niet veel over vertellen. Aldus Ollongren.

2. We hebben het toch allemaal in de media kunnen lezen wat er bedoeld wordt. Aldus de Minister.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Wat Ollongren doet en zegt is George Orwell's 1984 voorbij. Als het niet allemaal zo schadelijk was, zouden we er keihard om lachen. Maar het kost ons de relatie met Rusland, handel met het grootste land van Europa en van de wereld, verrijkende uitwisseling met het grootste en rijke land van Europa. In plaats daarvan krijgen we onnodige gefabriceerde spanningen en kostbare en gevaarlijke militaire NATO-uitgaven en bewegingen. Kortom: Ollongren en Rutte maken meer kapot dan ons lief is. Was deze laatste golf van Ruslandfobie nodig als smeermiddel bij de verlenging met een half jaar van de sancties deze week?

Maar Ollongren en Rutte kunnen hun verwoestende werk uitvoeren dankzij het wegkijken van de gecontroleerde media. Wij kregen vandaag een gratis Volkskrant in de hand gedrukt. We hebben hem uit beleefdheid thuis snel doorgebladerd. We waren binnen vijf minuten klaar. De urgentie is weg bij dit blad. De vergelijking met de Telex of het faxapparaat is het meest accuraat: enkele kranten bestaan nog, maar zijn net zo actueel als het faxapparaat. Je weet dat het 3 of 5 jaar kan duren, dan kom je hem in de handel niet meer tegen. Na wat wij vandaag weer in het blad hebben gezien durven wij te voorspellen dat de Volkskrant het faxapparaat NIET gaat overleven.

Vier pagina's perceptie-management over de polio
Er gebeurt van alles in het land en in de wereld. We noemen de demonstratie van de gevangenisdirecteuren voor vrijlating van Husein Baybasin. Of het door het Israëlische leger door het hoofd schieten van Ibrahim. Niets daarvan in deze Volkskrant. Daarentegen 4 VOLLE pagina's over een polio epidemie in 1992 die Blik zich niet (meer) kan herinneren. 4 Volle pagina's, onder andere in samenwerking met het RIVM. 4 Volle pagina's perceptiemanagement want het hele epistel gaat maar om 1 ding: angst aanwakkeren voor niet spuiten tegen polio. Dat grote delen van de gecontroleerde media weinig meer dan verlengsnoeren van de macht zijn, niet alleen in Nederland, is al langer bekend. Denk ook aan Udo Ulfkotte.4 Volle pagina's Polio-perceptiemanagement in de zaterdag editie van de Volkskrant. Voor Bert Lanting en zijn brigade is een polio-epidemie uit de vorige eeuw het meeste pagina's waard op 16 December 2017... De krant is, met of zonder vaccinatie, ten dode opgeschreven. Even iets anders: de gepushte vaccinaties voor honden en katten is ook miljoenen/miljarden business in Nederland. Iemand?
Annotaties:
| #261496 | 18-12-2017 03:22 | G.B. Wolf
Even iets anders: de gepushte vaccinaties voor honden en katten is ook miljoenen/miljarden business in Nederland.

Klopt, maar ook daar doen we niet aan mee. De dierenarts mag het dier controleren en alleen wettelijk verplichte injecties geven tegen hondsdolheid. Verder niets...
Bij het verlaten van de kliniek, probeert de 'assistente' achter de kassa nog: "Is uw huisdier ontwormt?" "Niet nodig, heeft geen wormen." "Hoe weet u dat?" "Ik controleer de poep, die eruit komt."

Verder weer een mooi staaltje nepnieuws van de regering.
G.B. Wolf's avatar
| #261497 | 18-12-2017 03:37 | G.B. Wolf
Wij kregen vandaag een gratis Volkskrant in de hand gedrukt. We hebben hem uit beleefdheid thuis snel doorgebladerd.


Stom. Ik pak zo'n krant nog niet eens áán.
G.B. Wolf's avatar
| #261498 | 18-12-2017 09:48 | Best Well
Van heel veel MSM nieuws wordt ik kribbig tot boos.
Best Well's avatar
Om mee te mogen doen aan het staatsbestel gaan de mensen ineens heel vreemde dingen verkondigen hoor!
Dus een sprookje over Russisch nepnieuws kan er ook wel bij.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen