Door Ness, Op din 22 nov 2016 17:00, 4 reacties,    

Misschien komt haatfilmpje van Sylvana zelf"Radio Veronica-dj Patrick Kicken heeft zijn aluhoedje uit de kast getrokken dan wel een smeuïg complot ontrafeld: volgens hem zit Sylvana Simons mogelijk zelf achter het haatfilmpje waarin zij is gefotoshopt als Zwarte Piet en opgehangen aan een boom.
"Erg dat ik het 'denk', maar zou me niks verbazen als 't Sylvana haatfilmpje van Denk zelf komt", meldt de plaatjesdraaier op Twitter. "Racisme kaart wordt helemaal uitgespeeld."


Nou, inderdaad. Maar $$ zelf is niet handig genoeg om zoiets in elkaar te draaien. Binnen de DENK-partij zijn zulke handigen natuurlijk wel te vinden, maar mocht dit een vals vlagje zijn - en daar lijkt het wel op - dan is het verstandig om in de eerste plaats aan roverheidsbemoeienis te denken. De reaktie van de roverheid op dit wel heel erg aanstootgevende filmpje - alleen volledig hersenlozen zullen er niet van walgen - is verdacht traag. Men laat eerst de samenleving aan het woord, totdat er genoeg gekrakeel ontstaat. Maar gezien het huidige aftapbeleid weet de roverheid allang wie de afzender is, en is men nu naarstig op zoek naar een zondebok, en/of de dader bevindt zich buiten bereik van onze politie. Een EU-openbaar ministerie kan wellicht uitkomst bieden!

Als bewijs mag gelden dat Humberto Tan METEEN beveiliging kreeg na een paar forse dreigementen. Zo'n snelle en adequate maar relatief geruisloze beslissing is wat je verwacht in zulke gevallen. En dat komt omdat de roverheid weet dat die dreigementen niet loos zijn; men kent de afzender(s), wellicht uit de hooliganhoek, en weet dat die het niet bij woorden alleen gaan laten. Maar of $ylvana $imons wel beveiligd moet worden laat men lekker in het midden. Dat is heel onverwacht. Want medunkt dat die video behoorlijk wat niet mis te verstane doodsbedreigingen bevat.

Ook Joost Niemoller is spontaan op een soortgelijke valse-vlag gedachte gekomen, en hij is zeker niet de enige. Maar Joost, wiens denken nogal politiek-lineair-simpel is, ziet maar één verdachte: DE LINKSE KARK. Degenen die het filmpje serieus nemen zijn een andere mening toegedaan: vieze extreem rechtse *neo-nazies* als Joost hebben dit op hun geweten. Het filmpje zélf is volledig 'over the top', en zeer zeker bedoeld om reakties uit te lokkken. Want zulke beelden kunnen natuurlijk niemand meer ontgaan. Hier móet je wel een mening over hebben. Maar het is naar mijn smaak té bespottelijk, te gemaakt. Dit komt niet 'uit het hart'.

De kakocracy, bestaande uit elementen vanuit de staat, bankiers, andere "belangengroeperingen", kortweg Soros genaamd heeft geen politieke ideologie, of het moet die van ultieme hebzucht en machtswellust zijn. Als zij hun doel over 'rechts' kunnen halen, prima. Moet het over 'links', ook helemaal okay, want er zijn infiltranten genoeg in beide kampen. En het zijn deze provocateurs die mensen aanzetten tot dit soort daden, of zodanig 'helpen' dat het net zo goed door de provocateur zelf kan zijn gedaan. Vaak betreft het een letterlijk verwarde man, iemand die plat gezegd gewoon niet goed bij zijn hoofd is, en door zo'n provocateur wordt gelijmd en geslijmd en gemanipuleerd.

Natuurlijk zullen zoals links als rechts de typische Politieke Pavlov reflex vertonen en elkaar de huid volschelden. Verdeel en heers. De verkiezingen komen eraan en het Zwarte Piet/racisme gegeven wil er bij het plebs niet lekker in. Het proZP gedeelte van de bevolking is veel te groot; de verhouding moet naar fifty-fifty, dat is gunstiger. Consensus moet worden voorkomen want daar gaan mensen zich naar voegen; als iedereen het zegt zal het wel zo zijn. De afwijkende mening zal dan worden geminimaliseerd. De gemoederen moeten dus bezig worden gehouden. Tijd om rustig na te denken en te reflecteren mag niet gegeven worden; de beslissingen die mensen nemen moeten vooral zo emotioneel mogelijk gekleurd zijn.

DENK is als verdachte partij bezet hier de tweede plaats. Het zal niet de eerste keer zijn dat Turken van het Erdogollumtype hun toevlucht nemen tot dit soort truuks. Maar trek niet te snel je conclusies. Het is mogelijk dat $$ "in het complot" zit. Maar dat is dus helemaal niet zeker, voorzover je nog van iets zeker kunt zijn. Waar je wel zeker van kunt zijn, is dat onderstaande kraker, die het helemaal gaat maken, op $$ slaat (maar niet te verbieden valt). Hossen, Sylvana, of meeswingen, er is eigenlijk geen andere keus. Hier moet je tegen kunnen.

Annotaties:
| #256268 | 23-11-2016 00:23 | Ness
Nou de een-hersencellige is opgepakt maar er is toch iets raars aan de hand. Want het onderwerp is fijn uitgemolken nadat de man zichzelf al had gemeld. Volgens TPO gisteren: http://regio.tpo.nl/2016/11/22/politie-pakt-verdachte-bedreigen-sylvana-simons-op/

Terwijl dit ook gisteren gebeurde http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/om-gaat-dreigfilmpje-over-sylvana-onderzoeken

Simons wil niet ingaan op de bedreigingen. Ze gaat wel aangifte doen. Het Openbaar Ministerie gaat onderzoeken wie het dreigfilmpje over Simons heeft gemaakt en wie het online heeft gezet.
en die quote is van vandaag: http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/sylvana-simons-krijgt-beveiliging-om-concrete-bedreigingen

Het OM hoeft niets te onderzoeken heh...De man was al uren binnen op dat moment. Zelfs al vergist TPO zich in de datum iin de eerste link (hele vreemde fout) - het ge-update politiebericht zegt dinsdagmorgen maar dat kan zijn 'hersteld' om tegenstrijdigheden te voorkomen - dan nog blijft die laatste rare uitspraak van RTL staan.

DENK had blijkbaar nog niet uitgebreid genoeg kunnen janken. De 'aanhouding' kwam te vroeg. Het is juist het niet-weten dat de aandacht van het publiek gevangen houdt.

Het zijn dit soort discrepanties en eigenaardigheden die bevestigen dat men met informatie van de roverheid en politieke aalgladden als DENK erg moet oppassen. Het is niet wat het lijkt. You are being played.

Maar goed, het is allemaal nogal futiel. Evengoed blijft het principe van de valse vlag zoals boven beschreven staan. De kogel komt niet van links, of van rechts, maar van boven. En useful fools/1-hersencelligen laten zich overal inluizen.
Ness's avatar
| #256269 | 23-11-2016 00:45 | Ness
Futiel voor iedereen behalve de ongelukkige idioot natuurlijk. In USA is het grootste deel van de opzienbarende terrorisme gevallen te wijten aan FBI-entrapment. Vaak worden personen dronken gevoerd, van drugs voorzien of krijgen een geldbedrag aangeboden. De motivatie voor de daad komt dus niet van binnenuit maar is kundig uitgelokt. Of dat hier ook zo is zal wel niet naar boven komen in een evt rechtszaak. Dat hangt van de advocaat van de verdachte af. Maar die zijn niet al te ijverig. De idioot kan het natuurlijk ook zelf bedacht hebben. Maar dit is 'high profile', politieke belangen spelen. Dus is het heel verdacht.

https://www.rt.com/usa/174484-hrw-fbi-sting-entrapment/
http://www.rollingstone.com/politics/news/how-fbi-entrapment-is-inventing-terrorists-and-letting-bad-guys-off-the-hook-20120515
Ness's avatar
| #256272 | 23-11-2016 09:43 | ..................
Ze staan gewoon de bevolking te bespelen.

Wat ik denk is dat de corperate media DENK,samen met D66 en groen links in een nieuw kabinet willen laten zitten.
De media laten niet voor niets bepaalde figuren in beeld zien,wat nodig is voor het beleid wat gevoerd moet worden.
De trein moet gewoon doordenderen recht op de koers af.

Wat betreft die gast die dat fimpje heeft gemaakt.
Ze kunnen hem niks maken.
Die simone is nog geen betaalde ambtenaar/overheidspuppet,die als zodanig word beschermd volgens de wet.
Blijft over smaad/laster wat via de rechtbank gaat in een civil procedure.

Het gaat alleen om de aandacht.

Het werkelijke doel is afleiding,zodat de corperate maffia kan blijven graaien,en al die parasieten betaalt krijgen om hun belangen te behartigen.
Ik ken het programma niet van DENK,maar ik denk dat het ze niet benoemt,en daarom een podium krijgt bij NPO..

Iedereen maar linkse kerk noemen.
Die lui zijn feitelijk neutraal,en spelen het links uit tegen het rechts.

Ander voorbeeld is Pim Fortuin.
Pim had best wel veel interessante onderwerpen,maar wat je nooit hoorde in de corperate media.
1 onderwerp was bv de macht terug geven aan het volk.

En dat is exact waar het de politiek om gaat.Om die macht te behouden.
| #256334 | 25-11-2016 21:28 | Ness
https://www.youtube.com/watch?v=QAS8GBR83EU check man met helmpje
check geenstijl http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/glazuur_van_de_tanden.html
Die man + helmpje is nep. Da's mi een acteur. hij praat half plat en half niet, en gebruikt termen als: 'belangen behartigen'. Mensen die ineens op straat worden aangesproken hebben op die manier niet zomaar hun woordje klaar. En tokkies die zo krom kunnen denken (trap haar het land uit, nja zelfs de grootste idioot weet dat dat niet kan) die gaan dat niet hardop zeggen en gebruiken ook geen ingewikkelde termen.

Dit is toneelspel. Vandaar dat helmpje. Anders wordt ie te snel herkend wellicht. Dit 'gesprek' moet je bijblijven zodat je je een goed beeld kunt vormen van ALLE motivaties van een tokkie en er wel afstand van moet nemen, een vorm van gaslighting. Dit hij had ingestudeerd. Mss is het een *vriendje* van de dader. Zo ja, dan ziet U een infiltrant/provocatuer aan het werk, of een door Powned ingehuurde crisis acteur.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen