Door benb, Op vri 27 mei 2011 11:42, 9 reacties,    

Mladic gearresteerd: Hoe zit het met de NAVO oorlogsmisdadigers?


Ratko Mladic is gearresteerd en zijn uitlevering aan het Internationaal Hof is aan de gang. Laten we ons de volgende vraag stellen terwijl de NAVO-leiders hun overwinningstoespraken houden: Wanneer staat de NAVO terecht en wanneer gaan de leiders gaan zich verantwoorden voor hun misdaden? Het antwoord in een wereld zonder internationaal recht is heel simpel: nooit.

Ach, ach Ratko Mladic, een vermoeide, zieke oude man, werd gearresteerd en zijn uitlevering wordt afgehandeld tussen Servië en het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Hoe interessant. Waarom hebben ze hem niet gewoon ontvoerd net zoals met Slobodan Milosevic en illegaal naar Nederland gebracht tegen elk internationaal en Servisch recht in?

Niemand heeft ooit de NAVO daarvan beschuldigd. De aanhouding en de ontvoering van Slobodan Milosevic was illegaal. Het overtrad de wetten van de Republiek van Joegoslavië, het overtrad de wetten van de Republiek Servië, omdat het quorum nodig voor het toestaan van een dergelijke daad nooit is verkregen, daarom was de detentie van de ex-leider van Joegoslavië en Servië illegaal en daarom hebben dus degenen die verantwoordelijk zijn voor deze detentie zich schuldig gemaakt aan illegale opsluiting en ontvoering. Zijn dood onder illegale hechtenis verergert de misdaad. Waarom stelt niemand in Den Haag dit aan de orde?

Dus waarom verscheen Carla del Ponte nooit in de beklaagdenbank? Om dezelfde reden dat er geen Amerikaanse burger ooit in de beklaagdenbank zal verschijnen - in het internationaal recht zijn er twee maten, omdat de Amerikaanse wet het recht van uitlevering naar Den Haag om berecht te worden niet erkent. Wat een gelukkig toeval. Dat vrijwaart de presidenten Clinton en Bush en nu Obama niet om terecht te staan voor hun oorlogsmisdaden. Het vrijwaart hen niet van de schuld voor de misdaden die zij begaan, noch vrijwaart het hun van vervolging in andere wettelijke forums.

Dus waar is de zaak tegen de NAVO voor het gebruik van verarmd uranium in de Balkan? Waar is de zaak tegen de NAVO voor het gebruik van verarmd uranium in Irak en waar is de zaak tegen de NAVO voor het gebruik van verarmd uranium in Libië? Het gebruik van verarmd uranium komt neer op een oorlogsmisdaad en degenen die verantwoordelijk zijn voor het inzetten ervan zijn oorlogsmisdadigers.

Waar is de zaak tegen de NAVO voor de illegale oorlog tegen Joegoslavië en haar bombardementen van 24 maart 1999 tot 10 juni 1999, de beschietingen van burgers (2500 vermoord waaronder 89 kinderen) en de moedwillige vernietiging van openbare en particuliere eigendommen, zonder enige oorlogsverklaring? Waar is de zaak tegen de NAVO voor de illegale aanval op Irak, het slachten van een miljoen burgers, de vernietiging van civiele infrastructuur, de diefstal van de Iraakse eigendom, de marteling, illegale detentie, verkrachting van en moord op burgers door de NAVO veiligheidstroepen, alles zonder enige vorm van juridische rechtvaardiging?

Waar is de zaak tegen de NAVO voor het illegaal bombarderen van burgerdoelen in Libië? Waar is de zaak tegen de NAVO voor de koelbloedige moord op drie van kolonel Kadhafi s kleinkinderen? Sinds wanneer zijn precisie-bombardementen op een privé-woning van cruciaal belang voor de handhaving van een no-fly zone en sinds wanneer beschermt de moord op drie kinderen andere burgers?

Hoe kan het dat de NAVO kan meedoen aan een burgeroorlog en de kant kiest tegen de wettige regering, tegen het VN-recht, hoe kan de NAVO de kant kiezen van islamitische terroristen en zelf terroristische daden plegen dag in dag uit ... en er gebeurt niets? Simpel: het internationaal recht bestaat niet.

Dus als de NAVO in de beklaagdenbank staat, bel me dan en ik val om van verbazing. Tot dan, laten we een oorlogsmisdadiger een oorlogsmisdadiger noemen en een moordenaar een moordenaar en laten we luid en duidelijk laten horen dat de poging tot moord op kolonel Kadhafi illegaal is en stel de NAVO-leiders bloot aan strafrechtelijke vervolging.

Ten slotte, een vraag voor de heren Obama, Cameron en Sarkozy: Hoor jullie het geschreeuw van de doodsbange kleinkinderen van kolonel Kadhafi elke nacht terwijl jullie slapen, vermoord in hun huis door een van uw dappere piloten die met precisie vanaf 30.000 voet?

En felicitaties aan Servië. Nu kun je toetreden tot de Europese Unie. Geweldig! Kijk toe hoe jullie industrie wordt vernietigd en hoe alles wat je exporteert, wordt ingepikt door de Duitse industrie, let op hoe jullie landbouw gedecimeerd wordt en jullie productie gaat naar Frankrijk om zelf te blijven zitten met kale velden, kijk toe hoe de EU slivovica onrechtmatig verklaart omdat er een of andere idioot in Brussel het niet lekker vindt. Kijk toe hoe jullie werkloosheid omhoog schiet, en kijk toe hoe een elite kliek vertrekt naar de sjieke baantjes in Brussel, kijk toe hoe jullie prijzen stijgen en jullie salarissen stagneren en kijk toe hoe jullie douane wordt vernietigd als jullie worden ingelijfd eerst door de EU en dan door de NAVO. Jullie zullen ervoor moeten betalen. De mensen, niet de leiders natuurlijk ... Niemand zal jullie vragen of jullie willen toetreden tot de NAVO, maar jullie worden wel verwacht om haar spullen te kopen en aan haar oorlogen deel te nemen.

Dus gefeliciteerd Servië. Goed gedaan!

Door Timothy Bancroft-Hinchey
Annotaties:
| #138511 | 27-05-2011 12:14 | tegengas
Lastig stemmen op dit artikel, er is een gedeelte waar ik het mee eens ben en ook echt helemaal niet, en er wordt weer wat bij gehaald.
Ik stem er maar niet op.
tegengas's avatar
| #138512 | 27-05-2011 12:24 | Oranje Revolte
De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Als u begrijpt wat ik bedoel.

Goed hè, gisteren Amsterdam, jullie waren er toch ook allemaal?
Oranje Revolte's avatar
| #138516 | 27-05-2011 12:37 | wingload
Als ik die foto zie dan denk ik aan verarmd uranium.
wingload's avatar
| #138558 | 27-05-2011 16:13 | benb
Ik stem er maar niet op.
Komen we weer goed vanaf.

Succes, Ben
| #138562 | 27-05-2011 16:27 | tegengas
Ja mijn stem krijg je niet zomaar Benb, als een artikel klopt met mijn kennis op dat moment, dan krijg je een stem, zo niet dan heb je pech gehad.

Ik stem namelijk niet op namen en doe niet aan vriendjes politiek, ik stem op de inhoud, en hecht veel waarden de juiste feiten, die ik ook nog kan controleren.
Humor artikel vallen hier weer niet onder.
tegengas's avatar
| #138569 | 27-05-2011 17:21 | Paul2
Ach, ach Ratko Mladic, een vermoeide, zieke oude man

Jaja,die kindervriend die wij allen zullen missen.

Niet tegenstaande de feiten mbt hypocrisie vanhet Westen die terecht in het artikel worden genoemd,worden diezelfde feiten in feite gebruikt om Mladic in de tekst wat weg te zetten als minder schuldig.
| #138584 | 27-05-2011 18:30 | benb
en hecht veel waarden de juiste feiten,
Ik sta helemaal paf.

Succes, Ben
| #138617 | 27-05-2011 23:14 | tegengas
Sorry vriend.
tegengas's avatar
| #138621 | 27-05-2011 23:55 | P.uncia
Lees de annotatie en begrijp wat voor vies spelletje er is gespeeld....
P.uncia's avatar
aanmelden / inloggen