Door Nico de Geit, Op woe 24 mei 2017 16:27, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Moeder valt arts aan na vaccinatieschade kindEen 37-jarige vrouw is veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar en tbs met dwangverpleging voor poging tot moord op een kinderarts van een consultatiebureau. De vrouw houdt de kinderarts ervoor verantwoordelijk dat haar zoon autistisch is geworden na een inenting. ...
Annotaties:
| #259742 | 24-05-2017 16:41 | Nico de Geit
Wanhoopsdaad natuurlijk van die moeder. Ondertussen gaan ze gewoon door met inenten, en bijgevolg, enorm leed voor ouders en kinderen. De overheid beschermt de 'artsen'. Het gaat om miljarden euro's!
Nico de Geit's avatar
| #259748 | 25-05-2017 07:27 | Ness
Ik vind de straf te hoog en de dwangverpleging onzinnig, tenzij er nog meer factoren spelen waar ik niets van af weet. Kijk dwangverpleging is wellicht noodzakelijk als er grote kans op herhaling is. Die is er niet. Je maakt als ouder maar 1 x de fout die spuit in de arm van je kind te laten steken als het kind slecht reageert op een vaccinatie - het is een oplopende schaal, je merkt meteen dat een vaccinatie niet goed valt, en daar KUN JE VERDOMME GEWOON REKENING MEE HOUDEN als je de huisarts verwittigt en inschakelt bij het proces. Daarmee voorkom je grote ellende want de tweede en volgende reakties zijn altijd heviger en schadelijker. Maar nee. Het mocht eens blijken dat het wel eens fout afloopt owee! Winstdaling! Dus ouders laten die spuiten zetten in het volstre vertrouwen dat het geen kwaad kan want mensen die over bijwerkingen beginnen zijn geschifte complottertjes.

Niet dat ik enig begrip kan opbrengen voor de daad van deze vrouw. Maar er spelen meer factoren. Een ervan is dat de vaccinatie-industrie mensen keihard voorliegt en verwart. Wie er alsnog achterkomt waarom een kind plots van Hollands welvaren verandert in een hoopje ellende verliest alle vertrouwen in de medische wereld; de woede is idd onvoorstelbaar. Want de industrie WEET HET WEL. Maar verbeteringen aanbrengen gaat ten koste van de ontstellend vette winsten die op vaccinaties gemaakt worden. Die winst is het doel, de ellende van de enkeling die onder de wielen komt zal ze worst wezen.

Mocht tijdens een rechtszaak blijken dat een en ander de industrie zelf valt te verwijten dan wordt daarmee een precedent geschapen en krijgen de bijwerkingen van vaccinaties onaangenaam veel aandacht met kans op heel prijzige represailles via een lawine van rechtszaken. Dus krijgen de slachtoffers de schuld.

Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Vaccinaties hebben bijwerkingen en sommige daarvan zijn dodelijk. Maar wel bij (hoge) uitzondering. De consensus is dat de voordelen opwegen tegen de nadelen, soit. Maar het publiek moet wel op de hoogte zijn van risico's zodat ouders die merken dat hun kind heel slecht reageert niet het zwijgen wordt opgelegd, want dat leidt tot onvoorstelbare ellende. De volgende prik kan dan leiden tot blijvende invaliditeit of de dood van het kind. Of de dood of verminking van de arts die aansprakelijk wordt gesteld, en die wegens de omerta van de industrie vaak zelf niet voldoende op de hoogte is van de bijwerkingen.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen