Door community (initieel zanussi), Op maa 5 dec 2016 18:25, 1 reacties,    

Moorddadig Monster Madeleine Albright Wil Meer Militaire Inzet SyrieVan alle Clinton-tijdperk monsters die weigeren onder een rots te kruipen om daar te sterven. Madeleine Albright onderscheidt zich steeds opnieuw als een monument voor schaamteloze arrogantie en machtswellust.

Alsof de dood van een half miljoen kinderen als gevolg van haar sanctiebeleid tegen Iraq - waarvan zij zelf zei "het was het waard." niet genoeg was om haar tepels hard te krijgen is er nu een denktank onder haar leiding die voorstelt om Obama`s beleid van gelimiteerde militaire inzet in Syrie te beeindigen, om vervolgens all out oorlog te gaan voeren in Syrie. Om Assad te verjagen helpen, isis te verslaan, en zo. kuch. we are from the government and we are here to help you


russia-insider.com - Famous Mass Murderer Madeleine Albright Urges All-out War in Syria
Annotaties:
| #256607 | 05-12-2016 21:27 | zenmaster
Het lijkt wel of de ouderdom sommigen steeds gekker maakt. Soros is er ook zo eentje.

Als ik één van hen was, zou ik het wat rustiger aan doen. Wereldwijd worden mensen steeds beter geïnformeerd en dat in een sneltreinvaart, wat als gevolg kan hebben dat hun bloedzuigende elitaire rotkoppen in een mandje kan vallen voordat ze op natuurlijke wijze het loodje leggen.
zenmaster's avatar
aanmelden / inloggen