Door Manus, Op vri 24 feb 2017 12:18, 0 reacties, all rights reserved

MSM: Het is ons werk om te bepalen wat mensen denken

Tot voor kort hielden MainStreamMedia de illusie hoog dat zij feiten presenteerden en hooguit mensen aan het woord lieten die hierover een opinie hadden. Natuurlijk wist de oplettende lezer en kijker al decennia terug dat dit niet het geval is. Het mainstream publiek is daarentegen pas sinds kort ervan doordrongen dat de MSM niet veel op hebben met de waarheid en slechts een eenzijdige mix van nieuws en leugens rondbazuinen als propagandandisten van de Wall-Street elite.

Bij confrontatie met hun leugens gingen de MSM tot op heden vrijwel nooit in op de feiten, maar verdedigden zij zichzelf met het vertrouwde labeltjeprik "complotdenkers".
Maar nu is eindelijk het hoge woord eruit bij de MSM, op MSNBC gaf Mika Brzezinski, (jawel de dochter van Zbigniew Brzezinski) letterlijk aan dat het hun werk als media is om te bepalen wat de mensen denken. Zbigniew Brzezinski is de auteur van het standaardwerk op het gebied van geopolitiek "the Grand Chessboard" en onomstreden één van de meest invloedrijke personen in de Amerikaanse politiek. Als dochter van één van de grootste puppetspelers in de wereld weet Mika als geen ander wat de rol van de MainStreamMedia is: het bepalen van jouw mening, zodat de WallStreet elite met jouw steun kan doen wat voor hen het meest oplevert.

Annotaties:
aanmelden / inloggen