Door Steppie88, Op maa 6 okt 2014 22:54, 5 reacties, citaat / intro / linkdump

Naomi Wolf: “Onthoofdingsvideo’s IS in scène gezet”Schrijfster Naomi Wolf vraagt zich openlijk af of de recente onthoofdingsvideo’s van de Islamitische Staat (IS) wel echt zijn. In een Facebookpost, dat inmiddels is verwijderd, vraagt Wolf een journalist van The New York Times uit te zoeken of twee Amerikanen en twee Britten daadwerkelijk zijn onthoofd.

Vrijwel dezelfde scene kwam al voor in een Turkse dramaserie van begin dit jaar:


Een onthoofdingsvideo maken in 5 stappen:
...
Annotaties:
| #220679 | 06-10-2014 23:47 | liedetecter
Eigenlijk zijn we op zaplog al heel lang SITE moe, maar sinds ze opnieuw full-on propaganda mogen spuien nu de VS de Smith-Mundt act, die propaganda verbied door de overheid, heeft ingetrokken moeten ze extra in de gaten gehouden worden. De fake onthoofdings videos komen allemaal van SITE, een Israëlische anti-islam propaganda organisatie die meerdere keren betrapt is op hitserige setupjes die niet helemaal waar bleken te zijn.
http://zaplog.nl/zaplog/article/en_daar_zijn_site_en_rita_katz_weer_al_qaeda_bevestigt_dood_osama
http://zaplog.nl/zaplog/article/telegraaf_en_site_liegen_er_weer_op_los_egypte_en_al_qaeda
http://zaplog.nl/zaplog/article/twijfel_over_de_authenticiteit_van_inspire_al_qaidas_glossy_1
http://zaplog.nl/zaplog/article/site_al_ekhlass_website_vallen_weer_door_de_mand
| #220698 | 07-10-2014 10:23 | hakkietakkie
verderop staat er ook nog

In een ander Facebookbericht gaat de voormalig adviseur van Al Gore en Bill Clinton in op de angstberichten rond het ebolavirus. Volgens de 51-jarige schrijfster van bestseller ‘De mythe van schoonheid’, boegbeeld van de derde feministische golf en grondlegger van de American Freedom Campaign, worden Amerikaanse troepen niet naar Liberia gestuurd om te helpen, maar om Afrika te ‘militariseren’.

“De VS wil ons in angst houden zodat onze inlichtingendiensten ons namens de grote corporaties kunnen beroven van onze laatste vrijheden. Zo gaat het overal in het Westen; in Groot-Brittannië, Canada, Australië en daarna Nieuw-Zeeland,” zei Wolf.

De schrijfster zegt ook dat er fraude is verpleegd tijdens het referendum over onafhankelijkheid in Schotland. Ze stuurde de Scottish Electoral Commission een brief waarin ze de organisatie beschuldigt van fraude.

In twee boeken beschrijft Wolf de ontwikkelingen die de open Amerikaanse samenleving langzaam veranderen in een gesloten autoritair systeem. Wat hebben een economische crisis en instabiliteit met een staatsgreep te maken? “Een grote crisis is cruciaal om een open democratie te veranderen in een angstige, gesloten samenleving. Het is stap één van in totaal tien stappen die een would-be dictator moet ondernemen om meer macht te krijgen: creëer een interne of externe dreiging,” aldus Wolf.
hakkietakkie's avatar
| #220700 | 07-10-2014 10:52 | tegengas
Wie is de baas over het Britse Rijk?
tegengas's avatar
| #220717 | 07-10-2014 15:36 | Antares
Artikel uitgebreid met tweede video.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen