Door community (initieel Best Well), Op woe 23 mei 2018 21:07, 0 reacties, nieuws

Nederland – België ; ISIS , zoek het verschil ?Een dolgelukkige moslimvader uit Leiden die binnenkort zijn zoon Reda Nidalha, voormalig ISIS lafaard strijder weer in de armen mag sluiten. De Belgische jihadist Tarik Jadaoun is in Irak veroordeeld tot de doodstraf en de Belgische regering gaat hier niet met de Iraakse regering over in onderhandeling !

Mocht u het niet begrijpen, want de dominee of mijnheer de pastoor hebben u in hun hoedanigheid als rasechte populisten afgelopen zondag weer ingefluisterd dat wij onze naaste moeten liefhebben als ons zelf, dan zullen we het nog even toelichten.

In beide gevallen gaat het om van oorsprong Marokkaanse lafaards, ofschoon dat haast wel een standaard gegeven is, die naar Syrië trokken om zich daar aan te sluiten bij de ISIS.

Nu de ISIS tot op een aantal kleine gebieden is teruggedrongen, de met name Iraakse troepen aan een grote schoonmaak zijn begonnen, toonden deze Mocro’s lafaards hun ware overigens bekende aard en wilden vluchten, het liefst terug naar het land waar tegen zij in eerste instantie de wapens hadden opgepakt. Maar Tarik Jadaoun had een beetje pech en viel in handen van het Iraakse leger, kreeg een proces van 10 minuten, waarna de uitspraak was “dood door ophanging “, een zeer milde straf , als wij de beelden in herinnering brengen van hoe ISIS met haar niet welgevalligen omging.

Premier Charles Michel reageerde daarop dat België in geen geval onderhandelt met Belgische strijders of andere leden van IS die willen terugkeren naar ons land.

In totaal werden al meer dan driehonderd mensen, onder wie een honderdtal buitenlanders, ter dood veroordeeld in Irak voor banden met IS. Een driehonderdtal mensen werd om diezelfde reden veroordeeld tot een levenslange celstraf.

Maar in Leiden kan binnenkort de vlag uit, als de onbegrepen en kansloze Reda Nidalha die vastgehouden door de Turkse autoriteiten in afwachting van zijn berechting in Turkije de definitieve uitspraak ( er is 6 jaar 3 maanden gevangenisstraf geëist) terug naar Nederland mag. Het Nederlandse consulaat, altijd zeer actief als het er om gaat boeven in het buitenland te helpen, is bezig met de reispapieren, waarna Read wel nog even door het O.M. zal worden verhoord. Uitlevering naar Turkije na de definitieve uitspraak ? Vergeet het maar, want Nederland levert geen kansloze onbegrepen van oorsprong niet Nederlanders uit. Dat voorrecht geldt slechts voor Nederlanders, die moeten worden geofferd om b.v. de overleden Jorge Zorreguieta in de luwte te houden.

En dan nog een schertsfiguur als Minister van Justitie en Veiligheid , die heeft aangegeven graag wil dat kinderen uit ISIS huwelijken met een “Nederlandse”achtergrond terug kunnen komen naar ons welvaartsparadijs, waar alle verhoudingen zoek zijn, dan mag u het verschil zoeken.

Inmiddels heeft de beroeps jammer en klaag organisatie Amnesty International al aangegeven dat zij tegen het vonnis van de Iraakse autoriteiten is. De doodstraf mag niet worden uitgevoerd ! Waar waren deze linkse Gutmenschen toen ISIS mensen levend verbrande of verdronk.HET NEDERLANDSE GEKKENHUIS, ONDER ‘LEIDING’ VAN PRUTTE, DIEP EN DIEP TRIEST!!!
Annotaties:
aanmelden / inloggen