Door community (initieel Sambeo), Op zon 29 maa 2015 21:28, 0 reacties,    

Nederland en VS: Ondersteuning Sadisten Oekraïense Leger

De NOS en de betaalde Nederlandse en Westerse media slingeren dagelijks de grofste leugens de wereld in over de agressie van Rusland, het neerhalen van de MH17, de annexatie van de Krim en de gewelddadige separatisten.

Op 23 maart jl. is er in Amerika een resolutie aangenomen die het Oekraïense leger militaire “bijstand” biedt. De algemene aannames van de resolutie zijn zo evident als vals en bevatten dezelfde leugens die hiervoor al zijn genoemd en die wij hier in Nederland als een mantra dagelijks te horen krijgen van de media.

Een ander citaat uit deze resolutie: "De opstand heeft geresulteerd in meer dan 6.000 doden, 15.000 gewonden en meer dan een miljoen ontheemden ", alsof de opstandelingen (die mensen die dus door hun eigen regering worden aangevallen) zware artillerie op hun eigen steden gebruiken en hun eigen kinderen vermoorden. Geen woord over het feit dat ontheemden overwegend naar Rusland vluchten voor bescherming en persoonlijke veiligheid, ver weg van het conflictgebied . Geen woord over hoe Rusland alles uit de kast trekt om deze getraumatiseerde mensen humaan op te vangen, dus niet in tentenkampen. Met hulp van de staat en de Russiche bevoking worden zij met open armen ontvangen en geholpen. Ook hierover oorverdovende stilte, terwijl er op de vrije internet media volop informatie uit deze gebieden komt en beschikbaar is voor iedereen.

Nederland biedt ook steun aan het Oekraïense leger, in september vorig jaar nog, en jawel van ons belastinggeld natuurlijk. In onze democratie wordt niet gevraagd of wij het daar als bevolking mee eens zijn.

Ondertussen heeft de Foundation Studie van Democratie (FSD) deze maand een nieuw uitgebreid rapport gepubliceerd: “Oorlogsmisdaden van Oekraïense strijdkrachten en veiligheidsdiensten”. Tegen hun eigen burgers dus.
Gebaseerd op informatie van ten minste 200 inwoners van de provincies Donetsk en Lugansk -van augustus 2014 tot januari 2015- zijn zij door het Oekraïense leger en veiligheidsdiensten met geweld gevangen genomen en ontvoerd. Later werden zij weer terug overhandigd aan de autoriteiten van Donetsk en Lugansk, volgens de afspraken in het Minsk protocol 2014.

Een tiental citaten van de sadistische, huiveringwekkende mishandelingen uitgevoerd door hun eigen landgenoten uit het Oekraïense leger en veiligheidsdiensten zijn te lezen als u de link aanklikt.
En wij Nederlanders ondersteunen dit, of we willen of niet, met ons belastinggeld.

De gevangenen werden geëlektrocuteerd en dag in dag uit wreed in elkaar geslagen met verschillende voorwerpen zoals ijzeren staven, honkbalknuppels, stokken, geweerkolven, bajonet messen, rubberen knuppels. Technieken die op grote schaal worden gebruikt door de Oekraïense strijdkrachten en veiligheidsdiensten waaronder waterboarding, wurgen met een 'Banderist Garrotte' en andere wurgmethoden.

In sommige gevallen werden de gevangenen, als vorm van intimidatie, naar mijnenvelden gestuurd en werden overreden door militaire voertuigen dat leidde tot hun dood.

Andere martel methoden gebruikt door de Oekraïense strijdkrachten en veiligheidsdiensten omvatten het breken van botten, steken en snijden met een mes, verbranding met gloeiende voorwerpen, het schieten op verschillende lichaamsdelen met kleine wapens.

De gevangenen van de Oekraïense strijdkrachten en de veiligheidsdiensten werden dagenlang vastgehouden terwijl het diep vroor, zonder voedsel of medische hulp, en vaak gedwongen om psychotrope stoffen in te nemen die pijn veroorzaken.

Een absolute meerderheid van de gevangenen werd bespot en gehoond door de vuurpelotons en leden verschrikkelijk door de doodsbedreigingen en verkrachting van hun families.

Veel van die gemartelden zijn geen lid van de zelfverdediging krachten, maar gewone burgers van de provincies Donetsk en Luhansk (DPR en LPR).
Annotaties:
aanmelden / inloggen