Door community (initieel Best Well), Op vri 13 apr 2018 18:51, 6 reacties, nieuws

Nederland financiert chemische false flagDit kleine landje waarin wij met z'n allen wonen, lijkt zo onschuldig, maar schijn bedriegt want het speelt een prominente en smerige rol op het wereldtoneel.

Van de MH17 doofpot tot de false flag chemische aanval in Syrië enkele dagen geleden, overal speelt Nederland een rol.Ons land vormt een onlosmakelijk onderdeel van het de as van het kwaad, Israël/Amerika, en speelt in de achtergrond een heel belangrijke rol.

Op zich is dit alles geen nieuws, behalve dat het lot van de wereld sterk mede wordt bepaald door de handelingen van onze overheid als belangrijke handlanger van de as van het kwaad en doet in die hoedanigheid mee haar uiterste best een oorlog tegen Rusland te forceren.

In de hiernavolgende video een kort interview met de Russische ambassadeur voor de EU, Vladimir Chizov. Hij zegt onder andere dat na de zogenaamde "chemische aanval" Russische specialisten zijn gaan kijken, daar op straat hebben gelopen, huizen zijn binnengegaan, hebben gesproken met plaatselijke artsen en op bezoek zijn geweest bij het enige nog functionerende ziekenhuis in Douma. Daar hebben ze ook in de kelder gekeken, waar volgens de berichten de lichamen van de slachtoffers zouden zijn opgestapeld.

Ze hebben niet één lijk gevonden en niet één iemand gezien die voor behandeling naar het ziekenhuis was gekomen. Op de vraag van de verbaasde verslaggever over hoe dat dan kan want we hebben allemaal de vreselijke beelden gezien, zegt Chizov dat het een nep chemische aanval is geweest die is uitgevoerd door acteurs van een groep die ook bekendstaat als de Syrische hulporganisatie de Witte Helmen. Een groep die, zoals Chizov zegt, al vaker is betrapt op het maken van nepvideos.
De volgende korte video laat de werkelijke achtergrond van de Witte Helmen zien die in de Westerse pers worden opgehemeld als de organisatie die niets anders zou doen dan mensen redden van onder het puin dat zou zijn veroorzaakt uiteraard door de bombardementen van kwaaie pier Assad.

Het volgende is wat de propaganda zegt over de Witte Helmen:
In Syrië reppen de vrijwillige reddingswerkers van de Witte Helmen zich elke dag naar de plaats van bombardementen om mensen van onder het puin te halen en hen in veiligheid te brengen. Hun moedige en onbaatzuchtige werk heeft hoop gegeven aan miljoenen burgers.

De Witte Helmen zijn een onwaarschijnlijke groep helden. Deze voormalige kleermakers, bakkers, leraren en andere gewone Syriërs hebben zich in 2013 verenigd om levens te redden waar anderen alles in het werk stellen om deze te ontnemen.

In de volgende korte video is te zien wie er achter de Witte Helmen zitten en dat de sporen zoals gewoonlijk weer leiden naar de CIA, Mossad, NSA en Blackwater.Deze acteurs worden dan ook regelmatig betrapt zoals te zien in de volgende video van een reddingsoperatie, waarbij een zwaar gewonde man van onder het puin wordt gehaald.Wat er werkelijk gebeurde in plaats van een chemische aanval door Assad, is te zien in de volgende video van Syrian Girl. Hoe het geheel in scene is gezet en hoe burgers die door de rebellen als menselijk schild in kooien werden vastgehouden nu gebruikt werden als slachtoffer van de "chemische aanval". Ook laat ze zien wat er met de kinderen gebeurde.Zolang er nog redelijk wat vrijheid op internet bestaat, is er geen enkel excuus om in de permanente leugens en propaganda van Westerse overheden en mainstream media te trappen. De waarheid is te vinden, hoewel je er misschien wel een klein beetje moeite voor moet doen en dan blijkt dat de wereld voor de zoveelste keer bewust op een dwaalspoor wordt gezet waar bovendien die overheid van ons weer eens een heel kwalijke rol speelt.

Nu terug naar ons land, waar eind 2016 het volgende te lezen was:

Voor het dagelijks werk van de White Helmets trekt Nederland 3 miljoen euro extra uit, aldus Koenders, die aangaf dat de organisatie tot nu toe al meer dan 73.000 mensen uit het puin heeft gered.

De vrijwilligersorganisatie ontving eerder al 4 miljoen euro steun van Nederland. ,,Het levensreddende en moedige werk dat de vele vrijwilligers onder vreselijke omstandigheden doen, verdient onze blijvende steun. De helden van Aleppo bieden hoop waar wanhoop heerst'', aldus Koenders.

En zo leiden niet alle sporen alleen naar Tel Aviv, maar ook naar wederom naar de huichelaars in Den Haag en de overheid die door dit volk is gekozen. De financiers van een false flag chemische aanval die wellicht de wereld in vuur en vlam zal zetten. Ook de vorige keer zijn ze ontmaskerd en dat zelfs door de VN die vast heeft gesteld dat destijds Assad helemaal geen Sarin gasaanval op zijn eigen bevolking heeft uitgevoerd, net zoals hij dat ook nu niet heeft gedaan, in tegenstelling tot wat ons kabinet denkt:

Het kabinet acht het waarschijnlijk dat het Syrische regime verantwoordelijk is voor de aanval afgelopen weekend op de stad Douma, waarbij gifgas is gebruikt. Dat schrijft minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) vandaag aan de Tweede Kamer.

En het stelletje over lijken gaande criminelen in Den Haag "achten het waarschijnlijk" dat het Assad was die een aanval op z'n eigen mensen uitvoerde, lekker uit de onderbuik, onderzoek kennelijk verder niet noodzakelijk, en vinden dat voldoende basis om namens het hele Nederlandse volk te zeggen: Begrip te hebben voor een mogelijke aanval op syrië. Irak all over again!

Dat zou vergelijkbaar zijn met de stelling: Wij achten het waarschijnlijk dat alles en iedereen daar in dat piratennest in Den Haag corrupt, crimineel en verantwoordelijk is. We hebben dus alle begrip voor een mogelijke bomaanval op die boevenbende.....

Oorlogspropaganda is misdadig en strafbaar!


Annotaties:
| #262950 | 13-04-2018 20:16 | Nico de Geit
Nederlands belastinggeld direct naar terreurorganisaties.
Nico de Geit's avatar
| #262953 | 14-04-2018 00:57 | G.B. Wolf
We hebben dus alle begrip voor een mogelijke bomaanval op die boevenbende.

Als dát zou kunnen. Mijn zegen hebben ze.
G.B. Wolf's avatar
| #262955 | 14-04-2018 05:28 | Rotterdam
In deze video's wordt, zoals te doen gebruikelijk bij onze plottertjes, weer enkel bewijs geleverd voor een false flag. Zodra een hulpverlener een witte helm draagt of in de ogen van het plottervolk zich iets te veel aanstelt is hij een acteur.

Ook is er altijd wel weer een of andere malloot die op zijn zolderkamertje heeft bedacht dat 'Witte helmen' iets met CIA, Mossad, NSA en Blackwater te maken hebben. Liefst zoveel mogelijk organisaties noemen.

Maar ja, dit komt dan ook weer van de grootste kulsite van Nederland: Niburu.
| #262956 | 14-04-2018 06:56 | herman4394
Propagandaoorlog rond Syrië
Posted on 12 april 2018

Een mix van onkunde, zware manipulaties en zelfs leugens, zo kan men de inhoud van de traditionele massamedia omschrijven wanneer ze de explosieve toestand rond Syrië op dit ogenblik bespreken. Qua totale onkunde scoorde zeker De Morgen de hoogste toppen. goed voor een Nobelprijs voor de nepjournalistiek.
......

Lees verder in dit interessante en gedetailleerde blog.

......

Neen, wat de VS blijkbaar eventueel willen doen is het afschieten van een groot pak raketten, goed voor nog wat vernieling en doden. Maar als dat Amerikaanse raketten zijn dan telt dat niet, daar spreekt of schrijft men niet over. Israël, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS verloren de oorlog en kunnen hoe wraakzuchtig ze ook duidelijk zijn dat alleen maar aanvaarden. Of wil men toch een derde wereldoorlog?

Willy Van Damme

https://willyvandamme.wordpress.com/2018/04/12/propagandaoorlog-rond-syri/
--------------------------------

Syria intercepted many of 100+ missiles launched at its civilian, military objects – Russia

Published time: 14 Apr, 2018 05:22
Edited time: 14 Apr, 2018 05:38

Syria intercepted many of 100+ missiles launched at its civilian, military objects – Russia
The majority of rockets fired in Syria by the UK, US, and France were intercepted by Syrian air defense systems, the Russian Defense Ministry said.

The warplanes and vessels of the US and its allies launched over 100 cruise missiles and air-surface missiles on Syrian civil and military facilities, the ministry stated.

The strikes were conducted by two US ships stationed in the Red Sea, with tactical air support from the Mediterranean and Rockwell B-1 Lancer bombers from Al-Tanf coalition airbase in Syria’s Homs province, according to the statement.

DETAILS TO FOLLOW

https://www.rt.com/news/424103-100-missiles-launched-at-syria/
| #262957 | 14-04-2018 06:58 | Antares
Zodra een hulpverlener een witte helm draagt of in de ogen van het plottervolk zich iets te veel aanstelt is hij een acteur.

Wat ontbreekt is de verklaring waarom het sprenkelen van water helpt tegen een chemische aanval. Wat ook ontbreekt zijn de handschoenen die de Witte Helmen zouden hebben beschermd tegen het veronderstelde gifgas. Wat ook ontbreekt is ieder spoor van logica: Assad heeft geen enkele reden om dit te doen, in tegenstelling tot zijn vijanden. Wat nog meer ontbreekt zijn forensisch bewijs, getuigenverklaringen, verklaringen uit het ziekenhuis over de opname van vergiftigde patiënten, kortom alles wat zou kunnen wijzen op een chemische aanval. En het is niet de eerste keer dat dit allemaal ontbreekt terwijl de beschuldigingen tegen Syrië over tafel rollen. Of tegen Rusland, Iran, Libanon enzovoort. Maar nooit tegen Israël wanneer is aangetoond dat zij chemische wapens hebben ingezet zoals fosforgranaten. Er zijn foto's van het afwerpen met de karakteristieke witte pluimen van witte fosfor, er zijn gewonden met voor fosfor kenmerkende brandwonden, er zijn getuigenverklaringen enzovoort en het enige wat hier opvallend aan ontbreekt is de gebruikelijke kamerbrede media-aandacht die tevoorschijn wordt getoverd zodra onze 'vijanden' worden beschuldigd, ongeacht hoe ongeloofwaardig en ongefundeerd de beschuldigingen zijn.
Antares's avatar
| #262958 | 14-04-2018 07:20 | herman4394
Trump Orders Military Strikes On Syria: 3 Waves Of Airstrikes Launched

Uitgebreid artikel in Engels. NB commentaren...!

Summary:

Around 9pm ET on Friday, April 13, the US, UK and France launched attack on Syrian regime targets
Strikes targeted regime bases and chemical weapon production facilities in Damascus and Homs
The Strikes consisted of 3 waves of attacks and are now complete
Russia was not pre-notified about tonight's "kinetic activity"
Double the number of weapons was used compared to last year's Syria strike, when 59 Tomahawk missiles were launched.
Regime and Russia condemn what they call a 'flagrant violation', but have not retaliated so far.

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-13/watch-live-president-trump-expected-announce-military-strikes-syria-tonight
aanmelden / inloggen