Door community (initieel Best Well), Op zon 23 jul 2017 21:04, 0 reacties, nieuws

Nederland is Nederland niet meer dankzij….U!Nederland verliest steeds meer zijn charme, vrijheden en democratie. En dat wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de bemoeizuchtige en dwangmatige aanpak van de regering en hun drang om hun het volk volledig naar hun hand te zetten.

Wat ze er nou precies mee willen bereiken is niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat mensen steeds meer in hun vrijheden worden beperkt en in hun beurs worden benadeeld. Dwang en drang hebben de boventoon en dagelijks komt het woord “verplicht” meerdere malen naar voren in het nieuws. Gezelligheid wordt steeds meer teruggedrongen en alleen maar werken schijnt het allerbelangrijkste te zijn. En dat is een zeer slechte zaak. Ook het omgaan met mensen wordt steeds slechter. Op een sluipende en legale wijze worden steeds meer de rechten van de mens geschonden en wordt de Nederlander in alles beperkt zonder dat ook maar iemand het door heeft. En dat is voornamelijk zo gekomen sinds Nederland zich heeft aangesloten bij de Europese Unie.

Langzamerhand schakelen we over van een goed georganiseerde democratie naar een nieuw soort onderdrukking. Immers, er worden steeds meer zaken voor de burger bepaald en steeds meer vrijheden worden beperkt of zelfs verboden. Kijk maar naar zoiets achterlijks als dat bemoeizuchtige rookverbod. Daarnaast is Nederland de koploper wat betreft de taksen en de belastingen. Nergens op de wereld worden er zoveel taksen, belastingen, administratiekosten enz. van de burger afgeklauwd dan in Nederland. En dan die torenhoge accijnzen en die ziektekosten die zo langzamerhand niet meer te betalen zijn. Minder zorg voor meer geld is het geworden. Bovendien is de zorg niet meer zoals het ooit geweest is. En hoe er wordt omgegaan met de minima en de kwetsbaren is helemaal allerbelabberdst.

Ze denken daar in Den Haag zeker dat iedereen in Nederland een dikke bankrekening heeft en alles wel kan betalen wat die Haagse regelneven uit hun nietsontziende ministersmouwen schudden. Maar in de praktijk kunnen de mensen het allemaal niet meer betalen. Niet voor niets verhuizen jaarlijks grote hoeveelheden Nederlanders naar het buitenland om op zoek te gaan naar vriendelijkheid, menselijkheid, minder dwang, maar vooral minder regeltjes en kosten. En de huidige regering??? Die lachen alle burgers vierkant uit. En het allerergste?? Zo lopen door plassen regeltjeskots heen en stappen midden in bergen bezuinigingsstront om vervolgens hun voeten af te vegen op de chronisch zieken, de minder bedeelden en de kwetsbaren in onze samenleving. Schandalige mensonterende zelfverrijking is het en niets anders. Nederland is een rot land geworden. Wat Nederland ooit was, is praktisch verdwenen. En over een aantal jaren is Nederland een super gestructureerd ongezellig robotland geworden waar iedereen wordt gestuurd en in de gaten wordt gehouden om te zien of ze wel zo leven zoals de overheid hen dat heeft opgelegd en van hen verlangt.

Dat wordt op school al in de keel gepropt. Zeker met dat onsmakelijke idee als een “leeropvang”, waarbij peuters spelenderwijs moeten worden klaargestoomd (gehersenspoeld) voor de basisschool. KINDEREN HOREN TE SPELEN HOOR!!!! En wat dacht u van een “Studiebaan”? Dat betekend dus werken en daarnaast studeren. Wanneer moet er dan worden geleefd? Of is dat de bedoeling helemaal niet. Het is triest dat niemand het door schijnt te hebben wat er allemaal met ons gebeurd. Let maar eens op; Het is misschien een beetje vergezocht, maar in de toekomst zijn de chronisch zieken en de sociaal zwakkeren allang van de aardbodem verdwenen. Die zijn domweg dood bezuinigd. En als oplossing voor de vergrijzing krijgen mensen een maximum leeftijd toegewezen. En dan blijft er een landje over met alleen maar hardwerkende kerngezonde echte Nederlandse marionetten welke door de overheid worden gestuurd. Een meegaande perfecte burger waar onze Oosterburen begin jaren veertig alleen maar van kon dromen. Op naar het tijdperk van de übermenschen.

Sluipenderwijs zijn we al het slachtoffer geworden van alle bemoeizucht. Het meest opvallende is toch wel dat rookverbod. Een totaal rookverbod voor alle openbare gelegenheden was nog maar net ingevoerd of een aantal nieuwe maatregelen stonden al weer voor de deur. Ze willen namelijk ook verbieden om op terrassen te roken, ook al is het in de buitenlucht. Gekker kan het niet worden. Maar…, dat was te verwachten van dit levensloze zeik kabinet. Niet meer roken in de kroeg, geen sigaretje meer bij een gezellig gesprek aan de bar, niet meer je joint roken in de coffeeshop en ook niet meer gezellig buiten op een terrasje je peukje rustig op roken. Met dit besluit is nu eindelijk ook de vrijheid en de gezelligheid in Nederland met de grond gelijk gemaakt. Het biertje was al niet meer te betalen en nu je ook al nergens meer een sigaretje voor de gezelligheid kunt opsteken, zijn er voor veel mensen weinig redenen meer om er even tussenuit te gaan om je verstand op nul te zetten na een week lang hard werken voor die paar rot centen die je tijdelijk even op je rekening mag hebben. Langzamerhand zullen de kroegjes en andere kleine uitgaansgelegenheden tot het gezellige verleden gaan behoren. Nu hebben sommige kroegjes er al weer iets nieuws op gevonden om mensen toch te laten roken, maar daar komt de overheid straks ook wel weer met een oplossing voor.

Sinds de consumpties behoorlijk in prijs zijn gestegen, zijn met name de jongeren al thuis gaan voordrinken om kosten te besparen bij het uitgaan. Nu er niet meer mag worden gerookt zullen er zeker vele mensen zijn die de gezelligheid met hun vrienden bij iemand thuis gaan vieren. Daar kun je tenminste nog roken en goedkoper dan thuis kun je nergens een consumptie krijgen. Daarnaast heeft het als voordeel dat je kunt luisteren naar je eigen favoriete muziek. Misschien blijkt dat allemaal nog wel gezelliger te zijn dan uitgaan met al die bijbehorende verplichtingen. Je hebt geen last meer van sluitingstijden, je kunt zoveel drinken als je maar wilt, je kunt maar raak blowen en wanneer je flink bent aangeschoten hoef je niet meer helemaal naar huis toe te gaan. En heb je honger?? In lange rijen staan te wachten voor een vette hap in de snackbar hoeft dan ook niet meer. Even de frituurpan aan en je kunt eten zoveel je wilt. Goedkoper kun je immers niet feesten. Wie heeft er dan nog een kroeg nodig?? Tja, de thuisbarretjes en de frituurpannen zijn nu al niet meer aan te slepen. En dat hebben we allemaal te danken aan onze “zorgzame” regering.

Maar niet alleen het plezier van drinken en roken wordt de burger afgenomen Zo zijn de “Wallen” in Amsterdam praktisch verleden tijd geworden, ouders hebben geen tijd meer om hun kinderen op te voeden en de meeste Nederlanders zijn financieel gestrest. De overheid heeft de bevolking in zijn macht met geld. De burger is meer aan het werk dan dat ze plezier hebben in het leven. Op stap gaan is niet meer te betalen. Kinderen kunnen geen kind meer zijn omdat ze veel te jong naar school moeten gaan en veel te lang op die school aanwezig moeten zijn. Alles wat maar een beetje plezier geeft wordt door de overheid de kop ingedrukt. Je hebt in Nederland alle recht, maar door allerlei regeltjes kun je er geen gebruik van maken. Je moet doorwerken tot je er dood bij neer valt. Mensen met een uitkering worden tot van alles verplicht, anders wordt gewoon hun geld afgepakt. Wanneer je te lang ziek bent wordt je ontslagen. Seksuele vrijheden worden weer taboe. Handen vol geld wordt verknoeit aan defensie en andere onzin, terwijl een groot deel van de Nederlandse bevolking nauwelijks kan rond komen. Mensen worden vermoord of bedreigd wanneer je een eigen mening hebt. De overheid wil criminaliteit bestrijden, maar creëert juist criminelen door er voor te zorgen dat mensen niets meer te besteden hebben. Geloof en politiek komen ook steeds meer samen en bevolkingsgroepen waarderen elkaars leefwijze en meningen niet. Bepaalde geloofsvormen proberen de overhand te krijgen en het koningshuis wordt niet meer serieus genomen. De Nederlandse identiteit raakt zoek. Zekerheid op een vast inkomen heb je niet meer. Je wordt niet meer behandeld als een mens, maar als een ding. Respect voor elkaar is er niet meer. Door alle drukte zien vrienden, familie en kennissen elkaar niet meer. Regels zijn belangrijker geworden dan het welzijn van een medemens. Door overheidsinstellingen wordt je niet meer serieus genomen. De burger heeft geen naam meer maar een nummer.
lees verder op www.stopdebankiers
Annotaties:
aanmelden / inloggen