Door community (initieel Best Well), Op woe 27 jun 2018 20:44, 0 reacties, nieuws

Nederland wil gelukszoekers van de Lifeline opnemenHet onder Nederlandse vlag met thuishaven Amsterdam varende , maar eigendom van een Duitse NGO, heeft voorlopig toestemming ontvangen om in de Maltese territoriale wateren te schuilen voor een overtrekkend slecht weer front.

De kapitein van de Lifeline vroeg gisteren reeds toestemming, maar de Maltese regering net zoals de Italiaanse regering weigeren de Lifeline toegang tot hun havens, waarbij de Italiaanse regering reeds heeft aangegven, dat zij alle NGO schepen met of zonder vluchtelingen die trachten in een Italiaanse haven binnen te lopen, aan de ketting zullen leggen, voor een lang durend technisch onderzoek, waarbij nogmaals gelukszoekers zullen worden geweerd.

De Lifeline kreeg overigens van de Libische autoriteiten het aanbod het schip aan te laten meren in de haven van Tripoli en daar de geluks- zoekers af te zetten, maar de dat is door de kapitein van het schip geweigerd, omdat zoals hij verklaarde de gelukszoekers zullen worden teruggestuurd naar hun thuislanden, waar zij zullen worden gemarteld ! U ziet dat een te lange tijd op zee rare parten gaat spelen met je hersenen, en je ter wille van de linkse zieligheid je Rutte naar de loef steekt als het er op aankomt om te liegen. De crimigranten die zich aan boord bevinden van de Lifeline, komen uit Afrikaanse veilige landen !

Maar inmiddels hebben Nederland , wij zijn weer het beste jongetje uit de klas, Ierland, Spanje en Duitsland overwogen de ruim 200 aan boord van de Lifeline aanwezige gelukzoekers op te nemen , zoals wij via onze correspondent op Malta vernamen.

Inmiddels klaagt Spanje dat de passagiers aan boord van de Aquarius in Valencia opnam, waarvan een deel van deze z.g. vluchtelingen gelijk verdween, dat het nu te weinig opvangruimte heeft voor gelukszoekers, die nadat de Libische kustwacht de wateren voor Libië redelijk goed onder controle heeft, nu als magneet voor de NGO’s functioneert.

Overigens en het zal u ontgaan zijn, gingen meer dan 20 minderjarige gelukszoekers nadat zij in Valencia de Aquarius hadden mogen verlaten er gelijk vandoor. Pas na een intensieve zoektocht van de Guardia Civil konden zij weer worden opgepakt, een zoveelste reden om nieuwe binnenkomers in ieder geval in gesloten inrichtingen onder te brengen in afwachting van de verdere procedures.
Annotaties:
aanmelden / inloggen